SpyWare

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
FoXiK
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
Skúter: Yamaha Slider
Kontaktovať užívateľa:

SpyWare

#1 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Jan 27, 2008 11:06 pm

MAte taky isty problem ako ja?? dakedy sa to stane... preto sa cem optat ci niekto nevie dobry sposob ochrany proti tomuto svinstvu okrem prehliadania "zakazanych" stranok a preinstalovania win. a pod. :D :lol: :? :wink: :roll: ? :?: :?:
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa optik » Ne Jan 27, 2008 11:15 pm

spybot serach&destroy dobry programik proti spywaru, ak sa ti nechce hladat tu je jed z mnoha linkov http://www.slunecnice.cz/sw/spybot/

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Jan 27, 2008 11:47 pm

jj mal som ho no:) aj ho mam v pc ale dik :) alebo spyware doctor ... aj kody na to som mal ale na druhy den zase bolo trial :shock: :? :lol:
len nefim ci mi to pojde aj na Vistu lebo zase vjem ze ju doebe Alcohol to uz sa mi stalo som musel preinstallovavat, dole neni napisana podpora visty
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa optik » Ne Jan 27, 2008 11:48 pm

spybot ide aj na Vistu, instaloval som ho prednedavnom.

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa FoXiK » Ne Jan 27, 2008 11:51 pm

super idem skusit :) :P

Tao
v podmienke
Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa Tao » Po Jan 28, 2008 12:20 am

SpySweeper
podpis som si este nenastavil

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Jan 28, 2008 10:13 am

peer guardian 2...vie zablokovat pristup k strankam co pustaju svinstva...bud sa sam aktualizuje alebo sa daju aj rucne vyblokovat...sice niekedy nepusti na vela stranok ale staci mu dat povolit a ides kam chces akurat si davas pozor...inac na odstranovanie pouzivam spybot a este daco ale uz neviem co :) a mal som este aj spyware terminatora...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa TomasARN » Po Jan 28, 2008 10:26 am

ja pouzivam na vsetko AVG antivirus a AVG anti-spyware, je to free... som s tym velmi spokojny, tu si to mozes stiahnut http://free.grisoft.com/doc/5390/us/frt/0

peter1029
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Dec 26, 2007 8:27 pm
Skúter: Piaggio NRG50 MC3 - LC - DD
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa peter1029 » Po Jan 28, 2008 3:13 pm

aj ja používam avg a zatial v poho, sem tam nájde trojana a nepúšťa mi žiadne stránky a reklamy a nepadol mi zatial comp :!: :!:

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

Re: SpyWare

#10 Príspevok od užívateľa theruck » Po Jan 28, 2008 4:39 pm

186kAr32 napísal:MAte taky isty problem ako ja?? dakedy sa to stane... preto sa cem optat ci niekto nevie dobry sposob ochrany proti tomuto svinstvu okrem prehliadania "zakazanych" stranok a preinstalovania win. a pod. :D :lol: :? :wink: :roll: ? :?: :?:
windows defender(musis mat legalne windowsy a IE7)
regrun - dost profi tool ale musis vediet co sa ti snazi povedat (neni to nic pre bezneho smrtelnika)
prevx 2.0 - zatial najlepsie co som kedy videl ale musi sa za to platit ale fakt sa to oplaca momentalne. otazne je dokedy

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa theruck » Po Jan 28, 2008 4:40 pm

TomasARN napísal:ja pouzivam na vsetko AVG antivirus a AVG anti-spyware, je to free... som s tym velmi spokojny, tu si to mozes stiahnut http://free.grisoft.com/doc/5390/us/frt/0
avg je free iba v anglickej verzii ( to len aby sa niekto necudoval potom)

jano1212

#12 Príspevok od užívateľa jano1212 » Po Jan 28, 2008 4:55 pm

ja na secko pouzivam NOD32 a nemam ziadny problem ale za ten si platim ale to je zopar korun :D

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa theruck » Po Jan 28, 2008 5:12 pm

nod som este nevidel nikdy aby vyliecil nieco. pri skenovani disku napise ze mas virus ale nedokaze ho odstranit lebo je subor otvoreny = je nacitany v pamati a tam mu nevadi? :)

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Jan 28, 2008 5:44 pm

vies theruck NOD mam aj ja a plateny ale to tu nemozem powedat ako ale to je jedno ... NOD32 je celosvetovo uznavany anti virus a anti spyware a plno inych jeho doplnkov.. a zatoze ty mas zapnutu obnovu registrov tak ti to on aj dokaze vymazat ale pokial si to nevypnes tak ti to nepomoze pretoze si napr. zase nataha vsetky subory naspat... to robi kazdy windows... cize si vypnes obnovu registrov rest. pc potom pustim hlbkovu analyzu vymazes restartnes a az potom mozes zapnut obnovu... aby ti nepadal system ... tata vie o tom nieco viac a vie co je dobre ale isto samozrejme nehoworim ze jeden nod setko zmeni a treba mat aj 2 ale nie moc to potom sa hadaju hlti to system to jak ked das 5psov vedla seba... Tam je vela nastaveni a vsetko ako an AVG je free ale neni aj tak ako kupovany darmo ze je v angline ale aj tak neni plny a nespravi ti to co plny ... to su len home free edition a skusobne beta verzie ... plnu nenajdes a aj keby hej musis mat platne licencne kody to len tak uz neoblanujes jak volake XP antivirov je vela ale dakedy aj tie najlepsie si s tymi virosmi nevedia rady... :roll:

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Jan 28, 2008 5:46 pm

optik ... pocuj preco mi na spybote vyhadzuje ze imunizacia bude uplna alebo nieco v tom zmysle ked budem prihlaseny ako admin ked ADMIN SOM :shock: :? :?: :!: moj problem mi to sice vyriesilo .. ten co som potreboval ale zislo by sa mi to aj tak ...

Domco
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Sep 12, 2007 1:48 pm
Skúter: Piaggio X8

#16 Príspevok od užívateľa Domco » Po Jan 28, 2008 5:59 pm

TomasARN napísal:ja pouzivam na vsetko AVG antivirus a AVG anti-spyware, je to free... som s tym velmi spokojny, tu si to mozes stiahnut http://free.grisoft.com/doc/5390/us/frt/0
ja tiez pouzivam AVGcko, a mam s nim fakt dobre skusenosti
Niekedy davno som pouzival aj Adware aj ten bol v pohodicke ,ale toto AVG je take kompaktne
Gilera runner => Piaggio X8

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa theruck » Po Jan 28, 2008 7:00 pm

186kAr32 napísal:vies theruck NOD mam aj ja a plateny ale to tu nemozem powedat ako ale to je jedno ... NOD32 je celosvetovo uznavany anti virus a anti spyware a plno inych jeho doplnkov.. a zatoze ty mas zapnutu obnovu registrov tak ti to on aj dokaze vymazat ale pokial si to nevypnes tak ti to nepomoze pretoze si napr. zase nataha vsetky subory naspat... to robi kazdy windows... cize si vypnes obnovu registrov rest. pc potom pustim hlbkovu analyzu vymazes restartnes a az potom mozes zapnut obnovu... aby ti nepadal system ... tata vie o tom nieco viac a vie co je dobre ale isto samozrejme nehoworim ze jeden nod setko zmeni a treba mat aj 2 ale nie moc to potom sa hadaju hlti to system to jak ked das 5psov vedla seba... Tam je vela nastaveni a vsetko ako an AVG je free ale neni aj tak ako kupovany darmo ze je v angline ale aj tak neni plny a nespravi ti to co plny ... to su len home free edition a skusobne beta verzie ... plnu nenajdes a aj keby hej musis mat platne licencne kody to len tak uz neoblanujes jak volake XP antivirov je vela ale dakedy aj tie najlepsie si s tymi virosmi nevedia rady... :roll:
asi som stratil nit ale nechapem co si tym chcel povedat. ak si ma chcel poucovat tak si mohol ist radsej na pivo. ja sa tym zivim takze na taketo reci z casopisu pc revue som uz dlhsiu dobu imunny :)

FastHaly

#18 Príspevok od užívateľa FastHaly » Po Jan 28, 2008 7:26 pm

ja som mal zaplateny AVG a za dva roky ziaden problem iba raz a jak vyprasala licencia som si naistaloval NOD32 bo kazdy chvalil a za dva tyzdne bol komp v oprave cize od vtedy NOdu32 neverim,teraz nemam nic a pohoda :lol:

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa FoXiK » Po Jan 28, 2008 7:57 pm

no nic som nepowedal :oops: aj ked ja to z casopicu nemam ale to je jedno

Kukimuki

#20 Príspevok od užívateľa Kukimuki » Po Jan 28, 2008 9:11 pm

Ja mam Avast a som spokojny zatial ziadny problem

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
Skúter: neuvedený

rada nad zlato

#21 Príspevok od užívateľa marko358 » Pi Feb 01, 2008 7:33 pm

isty cas so mal aj ja takyto problem skusal som horiesit vsetkymi moznymi softami ale vzdy sa naslo nieco co ich obislo
Ale uz som sa poucil ze tieto veci chytis len na strankach na ktore sa preklikas cez nejaky vyhladavas ked hladas nieco nelegalne.
Sak ked nieco potrebujes regni sa na torrentleech a na nejakom warez fore kde najdes zbytok. uz nepouzivam zadne ochrane softy a pocitac mi nic nevyhadzuje ani neni pomaly a ked chces on line steklive videa tak pozeraj redtube.com(tusim to mam od teba)

FoXiK
motorkár
motorkár
Kontaktovať užívateľa:

#22 Príspevok od užívateľa FoXiK » So Feb 02, 2008 1:18 pm

ano ano marko odomna :D sak ja vem ja som sa tez k tomu tak preklikal.. ale dal som stary dobry spybot a je to :) o.k. :P ze si konecne aj kukol na forum zase :roll: :)

marttinsk1
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jan 19, 2008 8:13 pm
Skúter: Suzuki AN 400 Burgman
Kontaktovať užívateľa:

#23 Príspevok od užívateľa marttinsk1 » So Feb 02, 2008 9:21 pm

Ja ziadny antivirak nemam momentalne. Ak mam, tak NOD + Kerio FW a pohodicka. Treba vediet, kde netreba ist a neklikat na vsetko co blika ;).

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"