Dr. Snake Poradna - Odpovede na otazky, ktore prinasa zivot.
Moderátor: Moderators
rozdiel je v tom ze pri prehriati sa ti neotvori ako kvet pri rozkvetnuti, a BGM je cinska vyroba pre scooter-center cize to bol skor na okras,dr.snake napísal:ja som mal BGM s alu rebrami...potom som to vyhodil ..ziaden rozdiel
ten malossi wingbell tie rebra nema s hliniku ale je to jeden material spolu s tou obrucou (jeden kus) a pri velkom pretazeni si myslim ze by ten origo mina zvon klakol hned, teraz tam mam liagio zvon(ja mam piagio motor) a este tam nemam 70ccm kit a uz je fijalovo cerveny a nie sivy
podme robit OT nekde inde
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ty mas tusim ale 10 skutrov akurat vzdy ta je vidno len na keeway ARNgeetee napísal:rozdiel je v tom ze pri prehriati sa ti neotvori ako kvet pri rozkvetnuti, a BGM je cinska vyroba pre scooter-center cize to bol skor na okras,dr.snake napísal:ja som mal BGM s alu rebrami...potom som to vyhodil ..ziaden rozdiel
ten malossi wingbell tie rebra nema s hliniku ale je to jeden material spolu s tou obrucou (jeden kus) a pri velkom pretazeni si myslim ze by ten origo mina zvon klakol hned, teraz tam mam liagio zvon(ja mam piagio motor) a este tam nemam 70ccm kit a uz je fijalovo cerveny a nie sivy
cakam na OUTLOOKtheruck napísal:ty mas tusim ale 10 skutrov akurat vzdy ta je vidno len na keeway ARNgeetee napísal: rozdiel je v tom ze pri prehriati sa ti neotvori ako kvet pri rozkvetnuti, a BGM je cinska vyroba pre scooter-center cize to bol skor na okras,

- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
klamáárgeetee napísal:cakam na OUTLOOKtak ked sa clovek nikam neponahla a potrebuje rychlo dakam skocit bez toho ze by bral zo sebou pol dielne tak berem keeway
ale uplne vazne, este ma nenechala jak VIVA tak ARN niekde na pospas osudu

podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
2 momoo: ale nenechalo ho napospas osudu, ale napospas Tebe...
Ale pozor, ste dost OT, toto je optikova tema o jeho scootri...
EDIT: medzitym prispevky presunute do noveho topicu...

EDIT: medzitym prispevky presunute do noveho topicu...
Naposledy upravil/-a THeBaNDiT v Ut Feb 19, 2008 4:06 pm, upravené celkom 1 krát.
dosiel benzindr.snake napísal:stratil motor?

momoo a ty kus!!! vdaka mne si ti vymazali kamerovy zaznam ze si nezastavil na stopke

- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
ja by som chcel poprosit nejakeho super sikovneho admina, ak bude taky dobry a cast prispevkov presunie do rubriky "SppeFichtl Chrom&Flame" a ak by bolo mozne dr.snake-mu zalozit novu temu napr "Snakeova poradna" a tam potom presuvat jeho vystizne poznamky
, dufam ze sa nikto z nich neurazi. Dakujem

podpis som si este nenastavil