Kamarat mi dodal zopar velmi peknych skutrov znacky Vespa v mierke 1/87, nech mu z nich nieco postavim, nasiel som v Encyklopedii motocyklov malicku fotku zopar typkov na upravenych skutroch a ze patrili k nejakemu hnutiu MODS (boli to skutristi a mlatili sa s motorkarmi ROCKS
Kult MOD`s 1960-1970
Moderátor: Moderators
- doktor
- motorkár

- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
Kult MOD`s 1960-1970
Kvoli tomuto som isiel na net do kaviarne, takze:
Kamarat mi dodal zopar velmi peknych skutrov znacky Vespa v mierke 1/87, nech mu z nich nieco postavim, nasiel som v Encyklopedii motocyklov malicku fotku zopar typkov na upravenych skutroch a ze patrili k nejakemu hnutiu MODS (boli to skutristi a mlatili sa s motorkarmi ROCKS
), na nete som nasiel len tri obrazky a tuto stranku www.modrevival.net, preto vas chcem poprosit ci neviete o tom nieco viac. Za akukolvek pomoc vopred dakujem!
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka