Oblecenie na moto nesmie chybat
Moderátor: Moderators
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Oblecenie na moto nesmie chybat
Kawasaki Versys Touring Edition

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
mal som si ja kupit pred rokom tu kozennu yamahu budnu za 100euro, ty kks.. ece dobre ze som vracal.. ale nie z tohto
/... sak velka noc.. JE to Krute ale PRAVDA JE TAKA
asi to ukazem aj ujovi ktory chodi na 1300ke v slapkach a trenkach ... 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Oblecenie na moto nesmie chybat
No asi sa idem poobzerať aj po nohaviciach...... Po letnom skúmaní matičky zeme som zistil som, že nie je vhodné nič nosiť v predných vreckách napr. kľúče - tá modrina bola auuu.
pomaly dalej zajdes
ale rychlejsie si tam skor

ten predposledny co ma hlavu v tom nakladiaku... si predstavte ze vam niekto naburak do nakladiaku, zastanete, vyjdete sa pozret co sa stlao a tam vam niekto vysi a "pozera" na tovar
ale rychlejsie si tam skor

ten predposledny co ma hlavu v tom nakladiaku... si predstavte ze vam niekto naburak do nakladiaku, zastanete, vyjdete sa pozret co sa stlao a tam vam niekto vysi a "pozera" na tovar

- petka1
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: St Dec 03, 2008 8:23 pm
- Skúter: Yuki Whip 50 4T
hmm, teraz uvazujem, ze aspon rukavice by mi fakt trebalo 

Xinling Tajfun 50 4T - KO
Yuki Whip 50 4T
Yuki Whip 50 4T
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja chodim pomaly >>>ja sa bojim len ze mna dajaka pulka zrazi
podpis som si este nenastavil
- Shorty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 04, 2008 5:29 pm
- Skúter: Keeway F-act
Hmmm vidim ze keby sa visipem v lete na ceste domov z kupaliska (len tak ze plavky slapky a prilba) tak zomna moc nezostane dpc 

preto si treba kupit na leto babetu
... ked pojdes z kupaliska, treba na nej slapat ako na bicykli, taka jazdna rychlost ti neublizi ked padnes 

- Shorty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 04, 2008 5:29 pm
- Skúter: Keeway F-act
no tomu never aj to by si pekne pocitil
to je jedno ci idem 1km/h abo 60 a viac kazde stretnutie hola koža vs. betón boliiiiii 

- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
no na koženú bundu treba mať trošku aj rýchlosť...a nie že ideš 50 a naobliekaný ako eskimák..

Yamaha - ride the right bikes

- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
už som zažil ošúchané lakte, stehná kolená a bradu neboj...nebol to príjemný pocit..

Yamaha - ride the right bikes
- Mayulik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Júl 06, 2008 9:39 pm
Na kvalitne zranenia nepotrebujes ani velku rychlost. Ved aj ked blbo padnes z bicykla, tak to kvalitne zaboli a necha poriadne jazvy.
Aj ked som mala svoj poldecak v serii ked som na nom isla 50km/h s bozou pomocou a vetrom v chrbte, tak som bola tiez naobliekana jak eskymak. Na jednej krizovatke vedla mna zastal typek na chopry, ktory bol len v takej kozenej vesticke a na hlave mal prilbu co pripominala serblik
a ja na poldecaku v plnej vystroji. Chvilu sme na seba len tak pozerali, potom som na neho vycarovala svoj usmev za 5babiek
a zavrcala som motorom - reku aby rec nestala, a na to sme sa rozrehotali, ze sme skoro padli. Chcem tym len povedat, ze som mozno vyzerala vedla neho trapne, ale zdravie mam len jedno a image je na nic 
Aj ked som mala svoj poldecak v serii ked som na nom isla 50km/h s bozou pomocou a vetrom v chrbte, tak som bola tiez naobliekana jak eskymak. Na jednej krizovatke vedla mna zastal typek na chopry, ktory bol len v takej kozenej vesticke a na hlave mal prilbu co pripominala serblik

Kawasaki ER-6f

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Čo zaranenia, tie sú iba pri nepozornosti a páde, ale aj prechladnuté ľadviny, alebo kĺby keď sa ohlásia pomaly a nenápadne aj bez toho aby si to všimol, že si niečo zanedbal. To sú potom bolesti, ale to už je už neskoro myslieť na oblečenie.
Dnes som sa nabalil ako cibuľka, úplne na vrch Probiker bunda + Probiker nohavice a v pohode som spravil 65km(maximálka bola 129km/h), ani len na ruky mi nebola zima.
Iba nejaká divná kontrolka mi mimo mesta začala vyblikovať s takým divným obrázkom snehovej vločky. Neviem čo tým chcela povedať, kuknem do manuálu.

Dnes som sa nabalil ako cibuľka, úplne na vrch Probiker bunda + Probiker nohavice a v pohode som spravil 65km(maximálka bola 129km/h), ani len na ruky mi nebola zima.

Tak už zasa nič.
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
asi mas palubovku z ratrakuBacil-BA napísal:Čo zaranenia, tie sú iba pri nepozornosti a páde, ale aj prechladnuté ľadviny, alebo kĺby keď sa ohlásia pomaly a nenápadne aj bez toho aby si to všimol, že si niečo zanedbal. To sú potom bolesti, ale to už je už neskoro myslieť na oblečenie.
Dnes som sa nabalil ako cibuľka, úplne na vrch Probiker bunda + Probiker nohavice a v pohode som spravil 65km(maximálka bola 129km/h), ani len na ruky mi nebola zima.Iba nejaká divná kontrolka mi mimo mesta začala vyblikovať s takým divným obrázkom snehovej vločky. Neviem čo tým chcela povedať, kuknem do manuálu.
![]()
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Ževraj "Pozor, vonkajšia je teplota nižšia ako 5°C, možná tvorba námrazy na ceste." :bigsmurf:
Tak už zasa nič.
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
rukavice si daj určite a dobré s kevlarom na dlaniach. moje kožené ostali na cucky pri jednom skúmaní matičky zeme a to bolo pošmyknutie sa asi pri 20km na jednom plechu. dlane dobité ále kožené také tenké akože "letné" v mojich predstavách. poestupne pribudla aj bunda s chráničmi takmer všade a potom nohavice ale tie asi niekedy na jar.