Malaguti Medison 125 K
Moderátor: Moderators
Malaguti Medison 125 K
caute...co poviete na tento scoot?....chystam sa ho kupit je to 2000r.v. nehavarovana s TP +EČV a znacka je v stadiu vybavovania aj STK na druhy tyzden mam ist ponu...prosim vase nazory...ma najezdene 6404km ..cena 1200eura
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
a.) nikto by ma nepresvedčil, že r.2000 má 6000km, skôr by som odhadoval min. na 26000.
b.) mašinka vydrží hodne, hlavne si však buď istý, že máš na to kde zohnať veci.
c.) bude sa Ti nezvyklo pozerať do zrkadiel pod riadidlami...
a dosť nafigu je vidno na budíky...
Tipujem, že hneď na začiatok si to vypýta na počiatočný servis nejakých 5~7.000, oleje, remeň, valčeky, platničky, chladiacu kvapalinu, možno aj sviečku, kotúče, pneu...aby sa dalo na to s dôverou sadnúť a vybrať sa ďalej ako 10km od domu.
Držim palce k dobrej kúpe a hlavne chadnú hlavu, alebo niekoho nezainteresovaného, kto Ťa schladí.

b.) mašinka vydrží hodne, hlavne si však buď istý, že máš na to kde zohnať veci.
c.) bude sa Ti nezvyklo pozerať do zrkadiel pod riadidlami...

Tipujem, že hneď na začiatok si to vypýta na počiatočný servis nejakých 5~7.000, oleje, remeň, valčeky, platničky, chladiacu kvapalinu, možno aj sviečku, kotúče, pneu...aby sa dalo na to s dôverou sadnúť a vybrať sa ďalej ako 10km od domu.

Držim palce k dobrej kúpe a hlavne chadnú hlavu, alebo niekoho nezainteresovaného, kto Ťa schladí.

Naposledy upravil/-a Bacil-BA v St Apr 23, 2008 9:23 pm, upravené celkom 2 krát.
Tak už zasa nič.
-
- motorkár
Ak je to od veľmi, veľmi dôveryhodnej osoby tak pohoda, inak doporučujem radšej všetko skontrolovať a čo treba vymeniť ešte pred dlhším výletom.
Samozrejme je výhoda, ak si to vieš pozrieť a spraviť sám, aspoň vieš na čom si.
Najlepšie je vyskúšať to hneď na tom "novom" oleji, ak je priesvitnej medovej farby, pár tisíc km vydrží, ak je čierny, nepriehľadný ihneď meniť.
A podľa toho aj uvidíš, ako sa dá dôverovať ostatným sľubovaným veciam.
PS: Napr. cez prázdniny z Talianska len tak niečo nezoženieš, najskôr v druhej polovine septembra.
PS2: Vážne by si na to skočil, že ročne sa na ňom jazdilo menej ako 1000km? To musí byť pekne hrdzavý šrot, ak sa vôbec nepoužíval a nik sa oň nestaral. Alebo si myslíš, že sa oň iba niekto staral a nejazdil....

Najlepšie je vyskúšať to hneď na tom "novom" oleji, ak je priesvitnej medovej farby, pár tisíc km vydrží, ak je čierny, nepriehľadný ihneď meniť.
A podľa toho aj uvidíš, ako sa dá dôverovať ostatným sľubovaným veciam.
PS: Napr. cez prázdniny z Talianska len tak niečo nezoženieš, najskôr v druhej polovine septembra.

PS2: Vážne by si na to skočil, že ročne sa na ňom jazdilo menej ako 1000km? To musí byť pekne hrdzavý šrot, ak sa vôbec nepoužíval a nik sa oň nestaral. Alebo si myslíš, že sa oň iba niekto staral a nejazdil....
Tak už zasa nič.
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Jasné..Tí kapitalisti sú už raz takí..kúpia novú vec ani to nepotrebujú len to občas prevetrajú aby sa baterka nabila len servisujú a pred predajom ešte komplet všetko skontrolujú a čo len trocha opotrebované veci vymenia za nové a potom to veľmi lacno a výhodne predajú .... Ale viem aj iné rozprávky....

Ale zas nie všetci stočia kilometre ja napríklad asi budem musieť pridať aby som nebol podozrivý... kto bude napríklad veriť mne že ak budem predávať moje auto že má natočené tolko kolko bude mať? lebo som ho kupoval nové a má teraz 6 rokov a natočené cca 27 000km.....

Ale zas nie všetci stočia kilometre ja napríklad asi budem musieť pridať aby som nebol podozrivý... kto bude napríklad veriť mne že ak budem predávať moje auto že má natočené tolko kolko bude mať? lebo som ho kupoval nové a má teraz 6 rokov a natočené cca 27 000km.....

Naposledy upravil/-a VLADY v St Apr 23, 2008 9:45 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Presne tak vlady...
Hej, kupec,predaval som moj kuter, po 13 mesiacoch mal najazdene 15500 km, jazil som na nom len a len ja, kupovany na SR este v zaruke...
Preco si vazne myslis ze niekto nepotocil tacho? servisnu knizku ti da s peciatkami? a fakturu z toho roku? v IT sa na nom vozil kazdy uboziak, vyhonene... ano, vsetko vymenene, lebo raz to niekoho niekde nechalo a povedal si, ze serem na to, za par sto korun nakupil najlacnejsie co sa dalo, nechal ho spravit, nech to ide, preda to a bude rad, ze sa toho zbavil...
A preco nekupi nieco na SR? do 1500 euro sa da zohnat celkom slusny stroj, po prvom majitelovi, pekne servisovany... a znackovy! za nejakych 100 uz mas kvalitne Kymco 250 co je velmi slusny stroj! a ked budes slusny, mozno aj vlady i preda diablika cerveneho bez certa
Hej, kupec,predaval som moj kuter, po 13 mesiacoch mal najazdene 15500 km, jazil som na nom len a len ja, kupovany na SR este v zaruke...
Preco si vazne myslis ze niekto nepotocil tacho? servisnu knizku ti da s peciatkami? a fakturu z toho roku? v IT sa na nom vozil kazdy uboziak, vyhonene... ano, vsetko vymenene, lebo raz to niekoho niekde nechalo a povedal si, ze serem na to, za par sto korun nakupil najlacnejsie co sa dalo, nechal ho spravit, nech to ide, preda to a bude rad, ze sa toho zbavil...
A preco nekupi nieco na SR? do 1500 euro sa da zohnat celkom slusny stroj, po prvom majitelovi, pekne servisovany... a znackovy! za nejakych 100 uz mas kvalitne Kymco 250 co je velmi slusny stroj! a ked budes slusny, mozno aj vlady i preda diablika cerveneho bez certa

podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Mozno ho setci odhovarate ale Co ak to tak v skutocnosti je
Je plno blbcov co to tak robia ale je aj par takych co nie ci to je v tomto alebo nie.. mozno narazil dobre alebo sa ten druhy vie len dobre vykecat, teda nakecat 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
presne tak
, aj ja som rad s mojim priblizovadlom a nechystam sa ho predat ,... neviem co je potom ucelom toho celeho tunenia a snazenia sa o to co najlepsie to spravit.. a nakonec to mam predat
no tot ....t . 

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
-
- motorkár
Toto je on, však.
Podľa rovnakých chýb v popise a ostatných údajov + spoločný región bydliska a je to jasné...
http://malaguti-medison.autobazar.eu/card.php?id=474198
Na tých fotkách vyzerá veľmi zachovalo.

Podľa rovnakých chýb v popise a ostatných údajov + spoločný región bydliska a je to jasné...

http://malaguti-medison.autobazar.eu/card.php?id=474198
Na tých fotkách vyzerá veľmi zachovalo.
Tak už zasa nič.
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
je rozdiel ci to predava niekto doma v garazi co to doviezol alebo niekto kto sa zaobera predajom moto. ten co sa tym zaobera si nebude robit zle meno a snazi sa to dat do slusneho stavu. teda aspon tak si to myslimkukolarik napísal:Presne tak vlady...
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
podla toho ci je to dovezene. ak je to dovezene tak myslim ze to je stocene.
nie kazdy najazdi 6000 za rok. mam suseda a ten si kupil len tak 3 motorky... ked najazdi na nich dokopy 5000 tento rok tak to bude moc. to skratka musis vidiet na tom clovekovi ze co to je zac a podla toho usudis
aj na nakupovanie treba mat talent (tak ako ma dr.snake lol
)
nie kazdy najazdi 6000 za rok. mam suseda a ten si kupil len tak 3 motorky... ked najazdi na nich dokopy 5000 tento rok tak to bude moc. to skratka musis vidiet na tom clovekovi ze co to je zac a podla toho usudis

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
mohla to sedlat dajaka dochodkyna v riminiBacil-BA napísal:theruck, len jedna otázka.
Aký máš názor na tie km vzhľadom na ročník?

ja som mal burgmana 2004 125ccm s 6480km a serviskou a predaval to za 25000Sk...+prihlasenie 8000.....a mas cukrik za 35 babky

a ne za 150klackov ja ty

podpis som si este nenastavil
jasne podla mna to neni ziadny oblb..ten co to predava je ocov kamos tak pochybujem zeby ho chcel nejak oklamat...neviem no uvidim co to spravi prve dni vozenia...ale co som ho skusal ide slusne...vsetke chyby co ma sa ukazu casom necham sa prekvapit...a tie KM fakt netusim preco ma tolko malo mozno som sa pomylil potom vam napisem presne ze ako to je ked ho budem mat doma...
P.S Bacil-BA - nic sa neboj ja som sa uz rozhodol ze ho kupim...tak to mas jasne ze sa niekedy stretneme ked vyjde cas....
P.S Bacil-BA - nic sa neboj ja som sa uz rozhodol ze ho kupim...tak to mas jasne ze sa niekedy stretneme ked vyjde cas....
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Aj papier znesie všetko keď už treba (servisná knižka štemplíky...)ale šak základ je ak idem dačo jazdené kupovať a nie som tech. typ aby som to tak nejak posúdil podla zvuku toho motora a celkového stavu na druhý a tretí pohľad , pretože na prvý sa zdajú aj daktoré veci uplne OK a až potom sa na všeličo príjde , tak si dakoho zavolám so mnou kto sa rozumie aby som nekúpil niečo čo sa za pár týždňov rozpadne..a samozrejme je to aj o šťastí ...mPershing napísal:Napriek vsetkym chybam v inzerate - nikto z vas ten skuter nevidel a robite zavery...
Ak je serv. knizka, da sa zhruba odhadnut, kolko to ma nabehane, podla poctu doporucenych a vykonanych prehliadok...
Nepoznám dotyčného človeka ale len na okraj taká všeobecná poznámka...By si sa čudoval čo dokážu podaktorí ludia povymýšlať a ponamotávať na to aj vlastnú rodinu... Ja viem že čo sa predáva dovezené z vonka autá tak to má všetko na 99% stočené kilometre...ale ako v prvom rade je to o tom previezť sa a reálne to posúdiť bez emócii....Takže držím palec aby to bolo OK a fachalo v pohodke .dano napísal:jasne podla mna to neni ziadny oblb..ten co to predava je ocov kamos tak pochybujem zeby ho chcel nejak oklamat...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!