OLOVNATY BENZIN
Moderátor: Moderators
- yukirally
- skútrista
- Dátum registrácie: St Jún 27, 2007 6:35 am
- Skúter: YUKI RALLY II
- Kontaktovať užívateľa:
OLOVNATY BENZIN
dneska sa stalo ze na pumpe daval stojan na natural olovnaty benzin(uz som zitil ze naftu )..skuter mi siel nejakych 3 km pohode..potom skapal a ked som ho nakopol tak ide iba 10km/h..benzin som vypustil dal som tam normalny a stale to iste..co sa mohlo stat?
Naposledy upravil/-a yukirally v Po Apr 28, 2008 8:53 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Tomu motoru je úplne jedno, či je to olovnatý alebo bezolovnatý benzín. A mimochodom, olovnatý sa už dávno nerobí... Chybu hľadaj niekde inde. Prikláňam sa k názoru, že si ho pridrel, lebo keď si išiel z takého ako píšeš "dobrého kopca" dole plný, asi mu to moc dobre nespravilo
.

KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
No ak je to brutal zadreté že máš zavarený piest do valca tak to nenaštartuješ ani kebyže sa pototo .... ale ak to má len pridreté že napr spravil piest ryhu do valca tak to by si naštartoval len by to nič nešlo ... a ja si myslím že ty máš ten prvý prípad ... a ak si to brutal zadrel tak to ti už asi ani výbrus nepomôže ... takže to by si sa mal pripraviť na to najhoršie že budeš musieť kupovať nový valec se vším všudy
no najlepšie to je rozobrať a kuknúť čo tomu je poprípade odfoť a potom budeme múdrejší 

podpis som si este nenastavil