Yamaha YZ 125_-_-
Moderátor: Moderators
Yamaha YZ 125_-_-
ludia co hovorite na tuto motorecku, mam moznost kupit od kamosa tuto crosu za dobry peniaz ale mam vodicak len na A1 tak neviem ci by som s tym mohol jazdit normalne lebo A1 je do 11kw a tato Yamaha ma 14kw, nebol by to problem pri kontrole muzmi zakona ?

heh ale taky crossaci maju vecsiu zrucnost nez ty chalani na superstortovych motorkach nie ?, ked vidim jak idu na zadnom ti crossaci s plnym plynomJohnyV napísal:asi sa spoliehaju nato ze ich nikto zastavovat nebude .. ale asi nepozerali crepiny ked ukazovali ako chytaju typkov na endurkach a krosskach

- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna ma supersport vacsi vykon (aj ked nehovorim ze krosky nemaju vela koni)tak tam nemoze ist po zadnom na plny kotol ... mas to vsetko nejake skreslene ale vies co .. kup si ju .. a mozes kupovat 2x do roka plaste bo na asfalte tie gumy zoderies doooost rychloMiso32 napísal:heh ale taky crossaci maju vecsiu zrucnost nez ty chalani na superstortovych motorkach nie ?, ked vidim jak idu na zadnom ti crossaci s plnym plynomJohnyV napísal:asi sa spoliehaju nato ze ich nikto zastavovat nebude .. ale asi nepozerali crepiny ked ukazovali ako chytaju typkov na endurkach a krosskach
podpis som si este nenastavil
to je mi veru zrucnost ist na zadnom kolese a v prvej zakrute sa strepat, je vela ludi co jazdia na moto resp. na scootri ale len malo je motorkarov a scootristov. najprv by sa mal kazdy na tom naucit poriadne jazdit a nie vletiet do zakruty 120 zrazu pred nim lada a oproti autobus a je to jasna smrt lebo tzv. motorkar vie dvihnut na zadne. je to sice OT ale taketo reci o tom ako niekto dviha koleso a je lepsi motorkar lebo ho dvihol ma rozculia, poznam takych frajerov co daju na zadne a v zakrute sa idu posrat strachom. ak som niekomu ukrivdil tak sorry
- Speedfight
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ani to nejdem citat cele lebo ma bere do smiechu...tak zaprve...kroska zo zahranicnymi tp? kroska a tp? no nic no...keby si tam dal aj svetla aj smerovky aj majak neviem na co ich napojis...ono to nema vyvod na svetla na zapalku...okrem toho to nema homologizaciu takze neprihlasitelne ani za 100rokov...jedina moznost prihlasit to ako jednotlivu prestavbu (cca 60tis to stoji)...atd atd...preco to asi predava za dobry peniaz...kroska je len na uzavretu tratMiso32 napísal:svetlo pridam aj smerovky, a SPZ treba ?...lebo hento je dovezene a ma to zahranicne papiereJohnyV napísal:no nema to svetla , spz , smerovky .. na ostrej kross nemozes cez mesto uz len pre tieto parametre .. tie kW by boli posledne zaco by si dostal pokutu
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov