A MABI sa nam vyrubal...
Moderátor: Moderators
-
chat23
- kukolarik
- moderátor

- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Mabino, hlavne ze zdravie, bla bla bla... ale som kua rad, ze nemusim zapalit sviecku na Sturci v sobotu za Teba!!!
Teraz nechcem provokovat, ale mam dve otazky:
1. foto motorky nedas na forum?
2. v sobotu ak mas(?) zaujem, neni problem, zoberem ta, po ceste domov donesem... aj tak vsetko ide cez Salu
Teraz nechcem provokovat, ale mam dve otazky:
1. foto motorky nedas na forum?
2. v sobotu ak mas(?) zaujem, neni problem, zoberem ta, po ceste domov donesem... aj tak vsetko ide cez Salu
podpis som si este nenastavil
Mabi - prajem skore doliecenie a aby sa moto dala dokopy
A co sa tyka buraciek je jedno aka moto ci ti nejaki idiot v plechovke neda prednost a vrazis do neho v 60 ke na skutri alebo na cestaku je to jedno mne nedavno takisto chlapik si ma nevsimol vletel docesty a v 60 ke dom ho chytil spetakom lebo uz som mal blbeho tusaka ze mi vleti do cesty brzdil som ako o zivot co najviac ku kraju no lizol som ho nastastie osm ustal co uz pokracovalo na dalsej krizovatke ked som ho zablokoval aby som mu to vysvetlil si kazdy domysli ...
A co sa tyka buraciek je jedno aka moto ci ti nejaki idiot v plechovke neda prednost a vrazis do neho v 60 ke na skutri alebo na cestaku je to jedno mne nedavno takisto chlapik si ma nevsimol vletel docesty a v 60 ke dom ho chytil spetakom lebo uz som mal blbeho tusaka ze mi vleti do cesty brzdil som ako o zivot co najviac ku kraju no lizol som ho nastastie osm ustal co uz pokracovalo na dalsej krizovatke ked som ho zablokoval aby som mu to vysvetlil si kazdy domysli ...
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne tak treba by furt v strehu a dávať pozor na všetko a všetkých...ale niekedy je taká nešťastná zhoda náhod že človek tomu nezabrání...ak ideš po hlavnej tak predsa nevidíš do každej jednej uličky či odtial nevyletí nejaký magor a ani spoza neprehladnej zátačky a ani neovplyvníš to ak náhle vybočí nejaké protiidúce auto z dôvodu že trtkovi za volantom spadol špak medzi nohy alebo mobil na zem alebo šunka z bagety....Prajem všetkým len jazdenie bez kolízii.... 
Naposledy upravil/-a VLADY v Št Jún 12, 2008 3:43 pm, upravené celkom 2 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.