Odskocil som si z prace do banky, idem pekne autickom, oproti mne ide po krajnici skutristka, za nou berlingo ktore sa ju rozhodlo akurat predbiehat (nevadilo mu ze idem v protismere ved vedla scootra sa predsa zmesti) len z cista jasna sa rozhodla dievcina na scoote odbocit dolava (hej mala smerovku ale ta sa ozaj lahko prehliadne) berlingo plne brzdy, na fleku sa uhol do protismeru mne do cesty a ja som skoro napalil do autobusu na zastavke, dievcina otocila hlavicku a obaja sa na seba pozerali ze komu asi viac "skarede slovo"
Jedine stastie ze to bolo berlingo a nie daco velke a tazke, ze je cez celu obec 40kmh a isli sme kvazi pomaly, ze je teplo ako v pekle a asfalt je ako lepidlo a ze som za nou nesiel ja

takze na zaver:
ked idete na motorke alebo na scoote duplom na malom scoote alebo mopede (kde zbierate klince z krajnice) a chcete odbocit dolava cez protismer tak:
-dajte vcas smerovku DOPRAVA a odstavte to na krajnicu, pockajte pokial prejde vsetko v protismere aj vo vasom smere a nasledne bezpecne prejdite na druhu stranu
- uz tak 100+ metrov pred odbockou prejdite z krajnice na stredovu ciaru, dajte smerovku DOLAVA, signalizujte brzdovym svetlom spomalenie, pockajte pokial prejde vsetko v protismere, uistite sa ci sa vas daky ignorant napriek vsetkemu nepokusa predbehnut zlava a nasledne prejdite bezpecne na druhu stranu.
V opacnom pripade fakt skoncite rozmaznuty na asfalte ako v tom videu, fuj.