keeway hurricane, 2 pasaziery, 100km trasa- prezije to?
Moderátor: Moderators
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 10:49 pm
- Skúter: Keeway hurricane
keeway hurricane, 2 pasaziery, 100km trasa- prezije to?
zdravim vsetkych, mam taku otazku, je uz v nadpise,
100km trasa na hurricane, dvaja ludia, okolo 140kg zatazenie celkovo aj s batozinou.
prezije to ten skuter? nerad by som ho zadrel, ale ked ho uz mam tak nech maká.
dalsia vec, stale sa mi zda ze stracam tlak v zadnom kolese, je to normalne? ma tam byt 2kBa, dofukam a do tyzdna je tam zas okolo 1,8 dokonca aj 1,5 , je to tym ze vozim spolujazca? nemalo by to takto ubudat nie? je to defekt? ventil?
poradte.
vdaka
100km trasa na hurricane, dvaja ludia, okolo 140kg zatazenie celkovo aj s batozinou.
prezije to ten skuter? nerad by som ho zadrel, ale ked ho uz mam tak nech maká.
dalsia vec, stale sa mi zda ze stracam tlak v zadnom kolese, je to normalne? ma tam byt 2kBa, dofukam a do tyzdna je tam zas okolo 1,8 dokonca aj 1,5 , je to tym ze vozim spolujazca? nemalo by to takto ubudat nie? je to defekt? ventil?
poradte.
vdaka
podpis som si este nenastavil
- Lapko
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7
Skus ho netocit celu dobu na maximum a daj mu tak 15 minut prestavku, najlepsie v polke cesty aby troska vychladol. Ja som tak cestoval s mojou priatelkou asi 100km, dokonca sme presli kopce ako fras a vpohode sme docestovali. On to musi prezit ked sa knemu budes milo spravat... 

- Looserqo
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 1:08 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
hurikan a jazda vo dvojici ... mam bohate skusenosti 
ako vravi lapko, ked sa to rozbehne nekur mu plny kotol, radsej o 5km/h pomalsie,
na 100 km ti budu stacit 2 max 3 prestavky
kua a s tlakom mam tiez problem, ale viac ako ty. ja nafukam na 2.5 a za 2 dni je tam 0.8
Skusim tam dat ten antipich.
(btw. po zavedeni ultralight valcekov vo variu je jazda vo dvojici omnoho lepsia.)

ako vravi lapko, ked sa to rozbehne nekur mu plny kotol, radsej o 5km/h pomalsie,
na 100 km ti budu stacit 2 max 3 prestavky
kua a s tlakom mam tiez problem, ale viac ako ty. ja nafukam na 2.5 a za 2 dni je tam 0.8
(btw. po zavedeni ultralight valcekov vo variu je jazda vo dvojici omnoho lepsia.)
-
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 10:49 pm
- Skúter: Keeway hurricane
hmmm, ani neviem co je stoper,,
tak to nebudem ani skusat.
ale ak to chapem spravne, tak to ma vyhodu iba ked mam aj spolujazca, ak idem sa zase nie,
ja to necham tak ako to je, nepotrebujem vacsi odpich ani rychlost, hlavne nech ma v zdravi dovezie do ciela, musim aj ja kupit ten anipich, kolko to asi stoji? treba rozobrat asi ventil ze? naliat to tam a potom natlakovat ze?
tak to nebudem ani skusat.
ale ak to chapem spravne, tak to ma vyhodu iba ked mam aj spolujazca, ak idem sa zase nie,
ja to necham tak ako to je, nepotrebujem vacsi odpich ani rychlost, hlavne nech ma v zdravi dovezie do ciela, musim aj ja kupit ten anipich, kolko to asi stoji? treba rozobrat asi ventil ze? naliat to tam a potom natlakovat ze?
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
sprej tam netlac...dostat ho prec z rafiku je potom skoro nemozne...rasdej si to daj kuknut do pneuservisu...Looserqo napísal: kua a s tlakom mam tiez problem, ale viac ako ty. ja nafukam na 2.5 a za 2 dni je tam 0.8
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A nieje lepšie poriadne pozreť pneu či tam nieje dakde vrazený nejaký klinec alebo dačo podobné? alebo to púšťa možno cez ventil - preventívne by som ho vymenil je to pár korún.A ak ani to nepomôže tak je riedka guma a ide to cez ňu tak by som tam potom niečo nalial do kolesa mlieko alebo to disperzné lepidlo. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.