GILERA GP 800 MNAM UZ SETRIM !!
Moderátor: Moderators
- Snehulak
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 04, 2007 9:07 pm
- Skúter: Gilera Runner 180cm3 Carbom
- Kontaktovať užívateľa:
GILERA GP 800 MNAM UZ SETRIM !!
podpis som si este nenastavil
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Dátum registrácie: St Máj 14, 2008 4:26 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ti uplne hrabe? sak to je motorka pre zakomplexovanych retardov co nevedia radit, to uz nema zo scootrami nic, to je na dialnice
http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Kontaktovať užívateľa:
nekukal som videopalo1128 napísal:na tom videu to bola dialnica ak višitágeetee =) napísal:ti uplne hrabe? sak to je motorka pre zakomplexovanych retardov co nevedia radit, to uz nema zo scootrami nic, to je na dialnice

no ked opravovali pristavny most tak pochybujem ze by bol rychlejsi jako ja na zablokovanom ludixovi

http://www.lcd-display.cz náhradné displeje do laptopov, doručenie aj na SK do 24h http://www.lcd-display.cz
Re: GILERA GP 800 MNAM UZ SETRIM !!
prajem vela stastia. do dochodku si ho mozno kupisSnehulak napísal:http://www.metacafe.com/watch/yt-7nkwxT ... ra_gp_800/

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne tak ja mám síce limit na scooter tiež vyšší ako nejakých 150 asi tak tých 500ccm a aj ten Burgman 650 akceptujem ale totok je už moc...a tá reťaz k tomu a celkovo a vôbec, takéto dačo podla mňa už nemá zo scootrom skoro nič spoločné.Už to ako scooter ani nevypadá.Scooter má byť jednoduchý a toto je prekombinované nejak ....a reťaz čistiť mazať meniť šponovať...
PS:Toho vipera si myslela takéto dačo?
A to jako ja už som prestárlý na takú činnosť...aj ja by som Ti rád vypomohol.....za občasné pojazdenie....Mayulik napísal:Ved ho nechajte, ked ju chce, nech si ju kupi. Ale ta cenaJa by som musela predat oblicku, pluco, polku pecene a este by som musela ponukat vipera a doktora na prostituciu aby mi na to vydalo.
![]()
Tak moj zlaty len si pekne setri

PS:Toho vipera si myslela takéto dačo?

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
No ona nazivo vyzera jak taky velky hruby baranidlo, v kazdom pripade za tie prachy by sa dala taka motorka ze az zohnat aj nova a ten vykon by bol urcite inde......................nadruhej strane ak si Snehulak hardcore skutrista tak to chapem drzim palce (ale tie prachy za to
)
P.S. Mna niekto niekde ponukal na prostituciu :scratch: ?

P.S. Mna niekto niekde ponukal na prostituciu :scratch: ?
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
mne sa to tiez moc nepaci, aj ked nazivo to vypada lepsie ako na obrazkoch. navyse retaz, jeden z dovodov preco som nebral cbf500
, ale myslim ze tam nie je tak casta udrzba ako na motorke.
cena je aka je, kto na to ma si to kupi, kto nie zacne kecat o chorobach a zakomplexovanosti, no malicke slovensko nase
konti - no fakt, keby ten motor supli do nexika to by bola bomba, povodne to tan nejak malo byt a nakoniec spravili toto z toho

cena je aka je, kto na to ma si to kupi, kto nie zacne kecat o chorobach a zakomplexovanosti, no malicke slovensko nase

konti - no fakt, keby ten motor supli do nexika to by bola bomba, povodne to tan nejak malo byt a nakoniec spravili toto z toho

ako fakt mate zvlastne myslenie
To ze za tu cenu si kupite nieco ine (10rocny GW, 2rocna CBR) je argument ako ...., porovnavat funglaca s jazdenkou, omg.
Je automaticka prevodovka vazne dovod aby to bolo lacnejsie? V com je akakolvek motorka lepsia od tohto, ked vsetko s objemom 600 az 800ccm je zhruba za 240~300litrov?

To ze za tu cenu si kupite nieco ine (10rocny GW, 2rocna CBR) je argument ako ...., porovnavat funglaca s jazdenkou, omg.
Ppreco?no hej 270 litrov za skuter je chore
Je automaticka prevodovka vazne dovod aby to bolo lacnejsie? V com je akakolvek motorka lepsia od tohto, ked vsetko s objemom 600 az 800ccm je zhruba za 240~300litrov?
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Kontaktovať užívateľa:
ze to zrovna ty pises ked si uvazoval o CBF500duky5 napísal:mne sa to tiez moc nepaci, aj ked nazivo to vypada lepsie ako na obrazkoch. navyse retaz, jeden z dovodov preco som nebral cbf500, ale myslim ze tam nie je tak casta udrzba ako na motorke.
ja by som si ju nekupil ani keby stala 50tis, je to katastrofa
- duky5
- motorkár
zrovna ja?geetee =) napísal:
ze to zrovna ty pises ked si uvazoval o CBF500
ano chcel som cbf500 ale nakoniec som zobral skuter drahsi o par desiatok tisic, v podobnej kubature a s nizsim vykonom a ja viem preco som ho zobral. GP 800 sa mi nepacilo na fotkach, ked som ho videl nazivo tak je to lepsie. retaz mi tam tiez vadi, ale co uz. kto na tom jazdil tak si iba pochvaloval.
na ten skuter nemam, ale nepisem ze dat tolke prachy sa skuter je chore, ani si nemyslim ze kto si to kupi je zakomplexovany...niekto proste na to ma a cenu neriesi, niekto radsej povie ze je to sracka a tajne slinta ale snazi sa sam presvedcit ze fuj to je bakane....
a porovnavat novu motorku so zarukou s X rocnou jazdenkou,hm ok, zapada to do sablonky

PS kludne do mna

- Firenze
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: So Máj 10, 2008 9:16 pm
- Skúter: Suzuki Burgman AN650 Executive K9
- Kontaktovať užívateľa:
Taogunka napísal:ako fakt mate zvlastne myslenie![]()
Ppreco?no hej 270 litrov za skuter je chore
Ty co davas chlapce.
Radsej by som isiel do Goldwinga ktory ma 10 rokov a 100 000 kilometrov najazdenych preto, ze to je prave po zabehu a viem ze ma este dalsich 300 az 400 tisic bude vozit bez problemu. 6 valcov je o nieco inom ako skuter. Uz len ked ide o to pohodlie a o odkladacie priestory. Ide vidiet ze si zatial sedel len na skutri.
Naposledy upravil/-a Firenze v Ut Aug 19, 2008 11:30 am, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- geetee =)
- Riaditeľ Zemegule
- Kontaktovať užívateľa:
ja som tu urcite nezacal s tymi vrakmi z dovozu co maju trikrat zlomeny ramduky5 napísal:PS kludne do mna....
moj nazor je len ze ta GP800 nema nic spolocne s povodnou myslienkou scootra (ktore sa zacali robit po vojne ked neboli vsetci bohaty)
mal by to bit lacny mali ekonomicky dopravny prostriedok ktory zaparkujes v spare medzi tehlami
k tej CBF, dali stary motor do toho najlacnejsieho co nasli a same kompromysi nahadzali, dali dva plasty aby to nevizeralo ako uplna zumpa a jedine cim predavaju je udavany vykon a cena, to ze zvisok je kopa sracsiek to uz retardov netrapi
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
800-vka V-Twin má určite niečo do seba, len keby neodbočili od klasickej skútrovej konštrukcie, tá reťaz (a typický hluk reťaze) sa mi tam fakt nepáči, ani dizajn prednej masky.
A čo sa ceny týka, ak chcem skúter, tak riešim skúter a neporovnávam, či sa za to nedá kúpiť "ozajstná moto", alebo rušeň od Hondy, alebo čo všetko by sa za tú cenu dalo kúpiť a prečo si za to dotyčný nekúpi trebárs sadu golfových palíc. Je to každého rozhodnutie, tak to nechajte na neho, mudrlanti
PS: Inak T-Max 500-vka dvojvalec od YAMAHY koľkože stojí?

A čo sa ceny týka, ak chcem skúter, tak riešim skúter a neporovnávam, či sa za to nedá kúpiť "ozajstná moto", alebo rušeň od Hondy, alebo čo všetko by sa za tú cenu dalo kúpiť a prečo si za to dotyčný nekúpi trebárs sadu golfových palíc. Je to každého rozhodnutie, tak to nechajte na neho, mudrlanti

PS: Inak T-Max 500-vka dvojvalec od YAMAHY koľkože stojí?

Tak už zasa nič.
- duky5
- motorkár
to je pravda. lenze ludia su teraz bohatsi a vyvoj moze ist dalej a su tu maxace...stale mas moznost si kupit Vespu, ja som mal moznost zobrat nexa a niekto si zoberie GP800, kazdy co mu vyhovuje....geetee =) napísal: moj nazor je len ze ta GP800 nema nic spolocne s povodnou myslienkou scootra (ktore sa zacali robit po vojne ked neboli vsetci bohaty)
mal by to bit lacny mali ekonomicky dopravny prostriedok ktory zaparkujes v spare medzi tehlami
bacil - krasavec t-max je tiez kapanek drahy

Naposledy upravil/-a duky5 v Ut Aug 19, 2008 11:39 am, upravené celkom 1 krát.