Kuko, nebude Ti sportovost CBFky chybat? Preco si sa rozhodol pre Deauville?
Moderátor: Moderators
DAKUJEM!THeBaNDiT napísal:Inzerat je TU, diskusia je tam tvrdo cistena od OT (ma na to pravo), tak ak chce niekto o tom podiskutovat, tu mate moznost...
To ani nie, bude mi chybat ladeny vyfuk a 160ka zadna guma...THeBaNDiT napísal:Kuko, nebude Ti sportovost CBFky chybat?
Pretoze som hladal moto, ktora bude mat vspriameny posed, nebude moc vysoka a bude mat ochranu noh.THeBaNDiT napísal: Preco si sa rozhodol pre Deauville?
Vidíš...a toto všetko si mal na PSku....kukolarik napísal: Pretoze som hladal moto, ktora bude mat vspriameny posed, nebude moc vysoka a bude mat ochranu noh.
VLADY napísal:Vidíš...a toto všetko si mal na PSku....kukolarik napísal: Pretoze som hladal moto, ktora bude mat vspriameny posed, nebude moc vysoka a bude mat ochranu noh.![]()
Tak ta troska opravim - ak sa pohrabes v sekciach, pozri sa kto je moderator, lebo ja to nie som. Pozri skupinu Moderators, tam nie som, pozri skupinu Support Moderators - ajha ani tam...mPershing napísal:Sak je Kuko moderator, tak nech si tam robi poriadok sam predsa...Navyse ako moze niekto prispiet do zamknutej temy, nechapem...
Nejaky divny meter mate na ludi...
Tak to je fakt Vlady, na toto neni argumentVLADY napísal:Vidíš...a toto všetko si mal na PSku....kukolarik napísal: Pretoze som hladal moto, ktora bude mat vspriameny posed, nebude moc vysoka a bude mat ochranu noh.![]()
No akosi sa mi zapacila ta prevodovka a radenie, takze v dohladnej dobe nepresadnem na skutra... a problem je v tom, ze ani jeden skuter v rychlosti nad 150km nesedi na ceste poriadne... Uz moja CBF s 17" kolami a sirokou zadnou gumou nad 170 tancuje...Bacil-BA napísal:No ale prečo nie nečo z nášho súdka? Burgman 650.
No u KAWA sa obavam troska servisu, dostupnostidielov a pokrytia dealermi. Honda je po celej EU, ked mi to skape v Parizi, mam sa kam obratit, s KAWA ani neviem. Aj tu v BA maju len jeden ... obchodin na konci zlatych pieskov... Ako motoricky proti vyrobcovi nic, ale zastupenie na SR je bieda... Je aj moto Triumph alebo MotoGuzi, ale tiez zastupenie slabe... a ja ako uzivatel potrebujem dynamicku reakciu, ked to uz platim, aby nemuseli diely objednat z trmtarie a cakam 6 tyzdnov, Honda ma vela na sklade, ked nie BA, tak TT, ked nie tak NR... a do 3 dni maju vsetko na objednavku - overeneTaogunka napísal:O Kawasaki rozmyslam ja, ale o VN900 Classic, uvidim este ale s akou cenou pride Suzuki s M/C800 2009
Inac Deauvillka je dobra volba
Premyslaj, je dobra, aj mi je luto ju predat..owwidius napísal:no sak mne ta cbf-ka od zaciatku k tebe nepasovalainak keby ta tvoja (mabiho ex, hehe) bola cierna, tak by som o nej aj premyslal
No sedel som aj na jednom aj na druhom...owwidius napísal:inak v-strom ma preco podla teba mensiu ochranu noh proti vetru? mne sa moc nezda.