Jazda smrti
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Jazda smrti
Pani, kto si so mnou a Ondrisom takto zajazdi po BA?
http://www.youtube.com/watch?v=td_9impk ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=td_9impk ... re=related
podpis som si este nenastavil
- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
To su inaci kokodi
, trocha mi to pripomina moje ranne kluckovanie medzi autami na Dolores, len to uz neni taka sranda lebo ta neni taka malicka jak hentie kutaciky a ja sa len bojim aby som niekomu nerozparal padakom bok auta
..... ked sa mi to raz podari na nejakej audine tak ta mrtvola co najdu v lese bude moja 

Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Treba testovať pohotové reakcie a ostrosť zraku šoférov v plechovkách.... nedivil by som sa keby ich dakde po pár kilákoch čakali chlpatí aj z vypísanými pokutovými bločkami..... 
Hentaký štýl jazdenia je ozaj len na chvílu.... možno že v UK sú vodiči viac ohladuplní a predvídavejší ale tu na SK by som nič podobné neskúšal ...
každý druhý tu robí všetko možné za volantom len nie to že sleduje cestu a späťáky... 

Hentaký štýl jazdenia je ozaj len na chvílu.... možno že v UK sú vodiči viac ohladuplní a predvídavejší ale tu na SK by som nič podobné neskúšal ...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- doktor
- motorkár
- Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
- Skúter: Kawasaki W 650
ja som vlastne taketo raz zazil na vlastne oci este pred par rokmi ked som cakal na safku na elinu tak tam bola zapcha a rovno cez nu sa valili brutalnym sposobom dvaja maly pazury na nejakych kroskach, ale floydi ich uz asi dlhsie nahanali lebo dve lady isli za nimi a dalsie dve lady ich potom zablokovali pri vysokej skole, jedneho hned zhodili z motorky a druheho... neviem lebo mi prisla elektricka a musel som ist na vlak
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka
- VLADY
- spammer
Síce áno aj v Petržke keď som býval mali takú bez majáka len bola tmavomodrá kombi a aj číslo mala civilné.... ale to je už dosť dávno.... podla mňa to už nejazdí... možno by Tomáš vedel podať presnú info... 

- Martin091
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 09, 2008 2:26 pm
- Skúter: Keeway Arn 125
keby som bol milionar tak to risknem ale nebudem zbytocne riskovat rozbitie mojho scooterikukukolarik napísal:No ja vam poviem takto, JA+Ondris sme si uz parkrat dali takuto jazdu cez BA a som sa teda riadne zapotil. Ale zas bol to arenalin jak hovado, sranda jak svet a maximalne sme si precvicilu zrucnost v ovladani motocykla
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
Aha takže nevadí že sa dokaličím ale hlavne že budem mať nový scooter???Keby každý kto má na nový scooter jazdil hentak tak to by bolo perfektné..a nielen na scooter ale aj na auto a pod??? Ja by som hentak neriskoval nie kvôli scootru ale hlavne kvôli sebe .... Ale zas každý máme iný hodnotový rebríček... 

- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
- Skúter: neuvedený