Si to nejak jednoducho predstavuješ....jak hurvínek válku...kúpim a jazdím????A čo doprava? pôjdeš si pre to osobne? A čo papiere? Ak je to mimo EU tak sa platí aj clo a ak to nemá EU homologáciu tak to sú dalšie výdaje..a nie malé.... :?A aj tak je to len dalšia zamaskovaná čína...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
takze...uz by to malo mat EU homologizaciu...US to uz ma davno...cina zamaskovana to teda nie je...indovia si potrpia na licencie na rozdiel od cinanov...takze motor bude licencny motor z dakeho europana najskor ale trosku dost upraveny k lepsiemu (vlastna skusenost s indom...motor je neznicitelny lebo je stavany na indicke podmienky...tu aj najhrubsie zaobchadzanie je prechadzka ruzovou zahradou )...a vygooglite si recenzie
skutre rieju cina ako kazda ina...male moto cista europa...stare skutre rieju cista europa
a india nie je cina...indovia nikdy neboli masovky aby zaplavili svetovy trh...oni si stavaju hlavne pre domaci trh a zlomok sa vyvezie...
Nemôžem si pomôcť, ale radšej toho môjho číňanka,jak túto škaredú obludu. A vzhľadom na to, že to stojí plus minus rovnako ako čínsky skúter, tak kvalita asi nejak extrémne vyššia nebude. Veď aj ten výkon prakticky sedí. Nový číňania sú dokonca výkonejší.
Kedže si to indovia vyrábajú do vlastnej krajiny .. ako alči vraví tak asi to nebude tou kvalitou až tak zlé ... kedže india samé prašné cesty, skaly a bordel .. síce to neni najkrajšie .. ale si myslím že kvalitou to určite nie ja na horšej úrovni ako čína ...
ja nejdem nič kupovať chcel som povýšiť ale isto nie na toto ... no napokon to dopadlo tak že kubatúra pôjde hore ale nebude to už motorka ani scooter .. pôjdem do auta teraz .. Scooter asi ponechám ..
mne sa osobne nepaci a v amerike prihlasis vsetko len potom neplatis 300 dolarov ale 900 dolarov poistku za mesiac mohlo by to byt aj u nas tak nestazoval by som sa ale tu by sa skladali len lepenice a skodahybridy