ATV
Moderátor: Moderators
- matus79
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Apr 27, 2008 7:32 pm
- Skúter: gilera utekač
- Kontaktovať užívateľa:
Re: ATV
tie s prevodovkou. konkretne tieto http://www.motozilina.sk/index.php?pg=detail&id=6
podpis som si este nenastavil
- Shorty
- skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 04, 2008 5:29 pm
- Skúter: Keeway F-act
No viem taketo si kupil teraz kamos a vraj ked sa na tom vychyta par kravin je to slusne zvezenia za tie prachy
a chodite stym aj tak ze na polia aspon abo lahsi teren?

- matus79
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
No na polia moc nie . nemozes robit skody polnohospodarom
. teren aj dost narocny. po vykonani par drobnych uprav to chodi v ramci tej cenovej kategorie celkom slusne.

- Prílohy
-
- IMG_2804.JPG
- (261.08 KiB) 836 stiahnutí
- matus79
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Nie to je nad Zlatými moravcami na kopci Benát. Pridam este jednu foto pohlad z vrcholu. My sme vyrazali hore od tych domov pod kopcom. To je uz dost tazky teren a bez problemov a na stvorkolke sme boli dvaja.
- Prílohy
-
- IMG_2778.JPG
- (164.04 KiB) 830 stiahnutí
- Shorty
- skútrista
No tak s prevodoukou sa da troska viac zvladnut ako z variom
ale tak no ja sa nemozem stazovat na to co mam ja
zatial ma nenechala nikde, ale uz cakam kedy sa konecne zacne topit sneh a bude blato a hned cem ist na neaky vyjazd kolo hrona
mohli by sme sa nekedy stretnut a pojazdit spolu a tak

- Shorty
- skútrista
neviem na 100% ci je to toto ale je to tomu velmo podobne a + mam navyjak
http://www.atvworld.com/eton(atv)/250st/st250.htm

- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
funkcny link: http://www.atvworld.com/eton(atv)/250st/st250.htm
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
ja som mal tiez toto ale zacalo sa to kazit
padala retaz a rozbila aj blok motora uz .. farba z nej opadavala ,asi vystavny kus ale vyslo to vsetko, bola to 110ccm, potom ujova 250 a teraz ma 350 za nejakych 130tis. dozivotna zaruka na ram ale neni to nejaka znama znacka
tej fotku ale nemam.

Na ten bashan som aj ja pozeral, celkom je to podarene aj ze to je vodnik, ale po skusenosti nechcem ziadnu cinu, ked sa zarobim tak kupim asi Suzuki 450LTR a potom sa mozno dakedy povozime
Proste stvorkolka je moje

Na ten bashan som aj ja pozeral, celkom je to podarene aj ze to je vodnik, ale po skusenosti nechcem ziadnu cinu, ked sa zarobim tak kupim asi Suzuki 450LTR a potom sa mozno dakedy povozime

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ked stvorkolku tak VYX...nic lepsie nie je 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
JO mal som 186kAr32
a mal som ju v avatare hej... aj ked to nebol svetovy stroj dalo sa na tom zabavit sice len jeden skor ako dvaja lebo to malo mekucke tlmice ale ked si siel sam vsetko pekne tlmilo
a mal si R,N,1,2,3 a take ze si nemal spojku a radil si dolu 1,2,3 ( slo to takych 70-80 ) a ked si zaradil jendotku tak si stal musel si pridat plyn A toto ma velmi zaujalo na tom pretoze si mohol hodit aj trojku a pridat plyn boli tam len ine prevody ale bolo to akokeby si mal na kazdej rychlosti variator to sa mi lubilo ,resp. automaticku spojku ked si preradoval a ked si pridal tak sa spojka spajala cize si sa rozbehol, sranda no
moj sen bola Yamaha YFZ 450 Avsak lepsia je ta yam.yfz450R pretoze ma vstrekovanie ( konecne, yamaha ako jedine nedava ani doteraz na motorky vstrekovanie na crossky a vsetci uz davno dali .. ostatni vyrobcovia ako suzuki,honda,a i.) no ale LTR ka ma vstrekovanie uz dlhsiu dobu, karburatorovy motor sa tak nerozbehne rychlo ako s vstrekovanim nemoze zrazu nasat tolku zmes.. alci asi vie o com howorim

moj sen bola Yamaha YFZ 450 Avsak lepsia je ta yam.yfz450R pretoze ma vstrekovanie ( konecne, yamaha ako jedine nedava ani doteraz na motorky vstrekovanie na crossky a vsetci uz davno dali .. ostatni vyrobcovia ako suzuki,honda,a i.) no ale LTR ka ma vstrekovanie uz dlhsiu dobu, karburatorovy motor sa tak nerozbehne rychlo ako s vstrekovanim nemoze zrazu nasat tolku zmes.. alci asi vie o com howorim

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
raptor je Delo ale je zbytočne velký a má vysoko ťažisko a spotreba velká,, preto je vraj lepšia yfz450, je to skoro to isté ako ltr450