toto nieje forum ,ale blbos.t

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

Re: toto nieje forum ,ale blbos.t

#1 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Feb 10, 2009 8:57 pm

a na co si sa pytal? osviez nam pamat... nebolo to nieco s hadickou, ktora viedla prec? (alebo si to pletiem s niekym inym?)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Kosťo
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Št Okt 16, 2008 5:45 pm
Skúter: zachrani nas iba sanghai kola...

#2 Príspevok od užívateľa Kosťo » Ut Feb 10, 2009 8:59 pm

Temu ti tu nikto nezrušil len tak z nicoho nic...urcite si sa pytal to, co tu bolo uz 1000x rozoberane...vies ono najjednoduchšie je kliknut vpravo hore na hladat a najde ti to co potrebujes,ale to by ti najprv muselo napadnut...a nemusis zbytocne zakladat temu ktorych je tu x...ak to bolo inac tak sa ospravedlnujem ale silno o tom pochybujem
podpis som si este nenastavil

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Feb 10, 2009 9:03 pm

nie, uz pamatam... kiki sa pytal, co za hadicka mu kdesi na scootri trci... ale tusim temu pomenoval nejako vo zmysle POMOC, POMOZTE MI, tak to mozno niekoho z vedenia malicko nasrdilo, a tak temu zmazal...

KIKI788, zaloz si tu temu este raz a pomenuj ju poriadne (alebo premenuj tuto svoju temu a doedituj svoj problem) a zaroven sem daj poriadnu fotku tej hadicky, nech vieme, odkial vedie... ako ti aj na motoride tusim pisali, z niektorych motoriek/scootrov trci vela hadiciek... trebars jedna z karburatora, dalsia z akumulatora
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

palo1128
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
Skúter: Honda SW-T 400
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa palo1128 » Ut Feb 10, 2009 10:17 pm

Tak a KIKI sem už nepáchne ale nejde o neho, ide o to, keď sa objaví nový člen s pre nás 1000x počutou otázkou hneď ho odpálime a robíme s neho sprostého . Keby si vedel rady nepýtal by sa nás.A nezabúdajte my sme tiež začínali a poniektorí tiež s debilnými otázkami veď z neba nik múdri nepadol.A ešte k tomu obľúbenému slovíčku " HĽADAJ "nahľadá témy ktoré s otázkou máju spoločné jedno slovo a človeka to nebaví prehrabávať sa v tom (vlastná skúsenosť).

PesFilipes
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
Skúter: moto-Honda hornet cb600 f

#5 Príspevok od užívateľa PesFilipes » Ut Feb 10, 2009 11:06 pm

palo1128 napísal:Tak a KIKI sem už nepáchne ale nejde o neho, ide o to, keď sa objaví nový člen s pre nás 1000x počutou otázkou hneď ho odpálime a robíme s neho sprostého . Keby si vedel rady nepýtal by sa nás.A nezabúdajte my sme tiež začínali a poniektorí tiež s debilnými otázkami veď z neba nik múdri nepadol.A ešte k tomu obľúbenému slovíčku " HĽADAJ "nahľadá témy ktoré s otázkou máju spoločné jedno slovo a človeka to nebaví prehrabávať sa v tom (vlastná skúsenosť).
Plne s tebou súhlasím hlavne ohladom toho vyhladávania,,, :fool:

denisoo.ga
Jánošíkov bratranec
Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa denisoo.ga » Ut Feb 10, 2009 11:54 pm

Aha zaloz novu temu ked to nenajdes a pekne daj fotky co myslis lebo sme niak nepochopili a verim ze ti niekto pomoze
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet :D

rspeed
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600

#7 Príspevok od užívateľa rspeed » Ut Feb 10, 2009 11:59 pm

... 24 hodin - to bude rekord v ucasti na foore ...

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa alcatelko » St Feb 11, 2009 9:26 am

keby si niekto pred tym ako prvy krat daco napise precita pravidla a riadi sa nimi takyto problem nevznikne...aj ked mazanie je posledna moznost (vzdy moze mod. zeditovat...)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm

#9 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Št Feb 12, 2009 6:30 pm

vacsina ludi ktory tu dojdu necitaju forum a potrebne informacie..cim mladsie tak tym drzejsie..dufam ze som nikoho neurazil.ale je to tak.nie kazdy ale vacsina na to z vysoka se.e asi tak..

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Feb 12, 2009 11:47 pm

kazdy je dnes uz lenivy hladat (hlavne mladsie rocniky...)...maly priklad...niekto sa ma spyta ze kde daco splasi...poviem mu firmu a dokonca kde ju najde...a odpoved na to? to nie...jedine e-shop, kde najde vsetky obrazky,porovnania atd...a ze ci mu take daco nenajdem...a podobne tu na fore...polovica otazok konci tym ze: a hodte mi linky aspon na 10shopov zoradene podla ceny...a ked ho niketo posle niekam... nech si to sam natuka tak este urazeny a posiela cele forum do p...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

mino2
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am

#11 Príspevok od užívateľa mino2 » Pi Feb 13, 2009 9:05 am

Súhlasím, ja ked niečo zhánam tak sedím hodiny pri nete a zhánam najlepšie riešenie pre mna. Mladý dnes poznaju iba Pokec a podobné hovadiny...
Honda PS 150i

kredenc1001
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
Skúter: nemám
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa kredenc1001 » Pi Feb 13, 2009 11:02 am

alcatelko napísal:kazdy je dnes uz lenivy hladat (hlavne mladsie rocniky...)...maly priklad...niekto sa ma spyta ze kde daco splasi...poviem mu firmu a dokonca kde ju najde...a odpoved na to? to nie...jedine e-shop, kde najde vsetky obrazky,porovnania atd...a ze ci mu take daco nenajdem...a podobne tu na fore...polovica otazok konci tym ze: a hodte mi linky aspon na 10shopov zoradene podla ceny...a ked ho niketo posle niekam... nech si to sam natuka tak este urazeny a posiela cele forum do p...
ja sa ta raz zaces spytam dake veci ale dufam ze neotravujem ak hej staci povedat :wink:
nemám skúter takže sem nepatrím

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa theruck » Pi Feb 13, 2009 4:45 pm

PesFilipes napísal:
palo1128 napísal:Tak a KIKI sem už nepáchne ale nejde o neho, ide o to, keď sa objaví nový člen s pre nás 1000x počutou otázkou hneď ho odpálime a robíme s neho sprostého . Keby si vedel rady nepýtal by sa nás.A nezabúdajte my sme tiež začínali a poniektorí tiež s debilnými otázkami veď z neba nik múdri nepadol.A ešte k tomu obľúbenému slovíčku " HĽADAJ "nahľadá témy ktoré s otázkou máju spoločné jedno slovo a človeka to nebaví prehrabávať sa v tom (vlastná skúsenosť).
Plne s tebou súhlasím hlavne ohladom toho vyhladávania,,, :fool:
skus mi to objasnit. co nejde vyhladavat?

besttuning
chodec
chodec
Dátum registrácie: Pi Dec 26, 2008 12:52 am
Skúter: Keeway Hurricane
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa besttuning » Pi Feb 13, 2009 6:41 pm

hmm ,,,nemyslim si ze vsetci mlady su lenivy do hladania a poznaju len pokec,,ale je aj to pravda ze nektory to zneuzivaju lebo si myslia ze im pomozu tak jak si oni zelaju :wink: ,,,ale zato ne len MLADY aj ja mam len 16 ale tak to je vec povahy ,,,zdy najprv hladam na fore potom sa sparam nekolko dni v scoote a potom uz ked som zufaly tak napisem alcatelkovy ze co stym moze byt a on mi nastastie pomoze ale nepisem mu za kazdu prkotinu ,,,dik :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"