toto nieje forum ,ale blbos.t
Moderátor: Moderators
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: toto nieje forum ,ale blbos.t
a na co si sa pytal? osviez nam pamat... nebolo to nieco s hadickou, ktora viedla prec? (alebo si to pletiem s niekym inym?)
- Kosťo
- st. trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Okt 16, 2008 5:45 pm
- Skúter: zachrani nas iba sanghai kola...
Temu ti tu nikto nezrušil len tak z nicoho nic...urcite si sa pytal to, co tu bolo uz 1000x rozoberane...vies ono najjednoduchšie je kliknut vpravo hore na hladat a najde ti to co potrebujes,ale to by ti najprv muselo napadnut...a nemusis zbytocne zakladat temu ktorych je tu x...ak to bolo inac tak sa ospravedlnujem ale silno o tom pochybujem
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
nie, uz pamatam... kiki sa pytal, co za hadicka mu kdesi na scootri trci... ale tusim temu pomenoval nejako vo zmysle POMOC, POMOZTE MI, tak to mozno niekoho z vedenia malicko nasrdilo, a tak temu zmazal...
KIKI788, zaloz si tu temu este raz a pomenuj ju poriadne (alebo premenuj tuto svoju temu a doedituj svoj problem) a zaroven sem daj poriadnu fotku tej hadicky, nech vieme, odkial vedie... ako ti aj na motoride tusim pisali, z niektorych motoriek/scootrov trci vela hadiciek... trebars jedna z karburatora, dalsia z akumulatora
KIKI788, zaloz si tu temu este raz a pomenuj ju poriadne (alebo premenuj tuto svoju temu a doedituj svoj problem) a zaroven sem daj poriadnu fotku tej hadicky, nech vieme, odkial vedie... ako ti aj na motoride tusim pisali, z niektorych motoriek/scootrov trci vela hadiciek... trebars jedna z karburatora, dalsia z akumulatora
- palo1128
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
- Skúter: Honda SW-T 400
- Kontaktovať užívateľa:
Tak a KIKI sem už nepáchne ale nejde o neho, ide o to, keď sa objaví nový člen s pre nás 1000x počutou otázkou hneď ho odpálime a robíme s neho sprostého . Keby si vedel rady nepýtal by sa nás.A nezabúdajte my sme tiež začínali a poniektorí tiež s debilnými otázkami veď z neba nik múdri nepadol.A ešte k tomu obľúbenému slovíčku " HĽADAJ "nahľadá témy ktoré s otázkou máju spoločné jedno slovo a človeka to nebaví prehrabávať sa v tom (vlastná skúsenosť).
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
Plne s tebou súhlasím hlavne ohladom toho vyhladávania,,,palo1128 napísal:Tak a KIKI sem už nepáchne ale nejde o neho, ide o to, keď sa objaví nový člen s pre nás 1000x počutou otázkou hneď ho odpálime a robíme s neho sprostého . Keby si vedel rady nepýtal by sa nás.A nezabúdajte my sme tiež začínali a poniektorí tiež s debilnými otázkami veď z neba nik múdri nepadol.A ešte k tomu obľúbenému slovíčku " HĽADAJ "nahľadá témy ktoré s otázkou máju spoločné jedno slovo a človeka to nebaví prehrabávať sa v tom (vlastná skúsenosť).

-
- Jánošíkov bratranec
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 8:09 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Aha zaloz novu temu ked to nenajdes a pekne daj fotky co myslis lebo sme niak nepochopili a verim ze ti niekto pomoze
honda dio --) yuki hawk --) ducati monster --) honda fmx a aktualne je to honda cb 600f hornet 

- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... 24 hodin - to bude rekord v ucasti na foore ...
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
keby si niekto pred tym ako prvy krat daco napise precita pravidla a riadi sa nimi takyto problem nevznikne...aj ked mazanie je posledna moznost (vzdy moze mod. zeditovat...)
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Quiksilver
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
vacsina ludi ktory tu dojdu necitaju forum a potrebne informacie..cim mladsie tak tym drzejsie..dufam ze som nikoho neurazil.ale je to tak.nie kazdy ale vacsina na to z vysoka se.e asi tak..
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
kazdy je dnes uz lenivy hladat (hlavne mladsie rocniky...)...maly priklad...niekto sa ma spyta ze kde daco splasi...poviem mu firmu a dokonca kde ju najde...a odpoved na to? to nie...jedine e-shop, kde najde vsetky obrazky,porovnania atd...a ze ci mu take daco nenajdem...a podobne tu na fore...polovica otazok konci tym ze: a hodte mi linky aspon na 10shopov zoradene podla ceny...a ked ho niketo posle niekam... nech si to sam natuka tak este urazeny a posiela cele forum do p...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 18, 2007 9:10 am
Súhlasím, ja ked niečo zhánam tak sedím hodiny pri nete a zhánam najlepšie riešenie pre mna. Mladý dnes poznaju iba Pokec a podobné hovadiny...
Honda PS 150i
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Nov 18, 2008 4:50 pm
- Skúter: nemám
- Kontaktovať užívateľa:
ja sa ta raz zaces spytam dake veci ale dufam ze neotravujem ak hej staci povedatalcatelko napísal:kazdy je dnes uz lenivy hladat (hlavne mladsie rocniky...)...maly priklad...niekto sa ma spyta ze kde daco splasi...poviem mu firmu a dokonca kde ju najde...a odpoved na to? to nie...jedine e-shop, kde najde vsetky obrazky,porovnania atd...a ze ci mu take daco nenajdem...a podobne tu na fore...polovica otazok konci tym ze: a hodte mi linky aspon na 10shopov zoradene podla ceny...a ked ho niketo posle niekam... nech si to sam natuka tak este urazeny a posiela cele forum do p...

nemám skúter takže sem nepatrím
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
skus mi to objasnit. co nejde vyhladavat?PesFilipes napísal:Plne s tebou súhlasím hlavne ohladom toho vyhladávania,,,palo1128 napísal:Tak a KIKI sem už nepáchne ale nejde o neho, ide o to, keď sa objaví nový člen s pre nás 1000x počutou otázkou hneď ho odpálime a robíme s neho sprostého . Keby si vedel rady nepýtal by sa nás.A nezabúdajte my sme tiež začínali a poniektorí tiež s debilnými otázkami veď z neba nik múdri nepadol.A ešte k tomu obľúbenému slovíčku " HĽADAJ "nahľadá témy ktoré s otázkou máju spoločné jedno slovo a človeka to nebaví prehrabávať sa v tom (vlastná skúsenosť).
-
- chodec
- Dátum registrácie: Pi Dec 26, 2008 12:52 am
- Skúter: Keeway Hurricane
- Kontaktovať užívateľa:
hmm ,,,nemyslim si ze vsetci mlady su lenivy do hladania a poznaju len pokec,,ale je aj to pravda ze nektory to zneuzivaju lebo si myslia ze im pomozu tak jak si oni zelaju
,,,ale zato ne len MLADY aj ja mam len 16 ale tak to je vec povahy ,,,zdy najprv hladam na fore potom sa sparam nekolko dni v scoote a potom uz ked som zufaly tak napisem alcatelkovy ze co stym moze byt a on mi nastastie pomoze ale nepisem mu za kazdu prkotinu ,,,dik