potrebujem poradit, chcem kupit ojazdeny skuter - 50ccm tak do 1000€.
moze byt aj starsi rocnik ale nech je hlavne spolahlivy, spotreba ma nezaujima

vdaka!!
Moderátor: Moderators
konecne sme sa nasliCrusher napísal:zdrawim skusenych skutristov!
moze byt aj starsi rocnik ale nech je hlavne spolahlivy, spotreba ma nezaujimaporadte mi nejake znacky ci konkretne typy popripade mozte hodit nejaky ten link (ale iba ak ma scoot TP)
vdaka!!
Nezaváhaj theruck má perfektného scoota na predaj staral sa oňho s láskou a aj tomu rozumel- zober ho a nobanuješ.Crusher napísal:zdrawim skusenych skutristov!
moze byt aj starsi rocnik ale nech je hlavne spolahlivy, spotreba ma nezaujimaporadte mi nejake znacky ci konkretne typy popripade mozte hodit nejaky ten link (ale iba ak ma scoot TP)
vdaka!!
cena?PeterZ napísal:Nezaváhaj theruck má perfektného scoota na predaj staral sa oňho s láskou a aj tomu rozumel- zober ho a nobanuješ.Crusher napísal:zdrawim skusenych skutristov!
vdaka!!
Matrixko to aj mne slubil fifaismatrixko napísal:shak toto ze na roxovi som nesedel ale fifais mi slubil jazdu uz.co sa tyka piaggia to petove nrg je strasne pekne nohy si nebucham len tam je cena malicko vyssia vies.
a posledna vec gileru runner asi nekupim za 1200 jako kebyze uz poriadny skuter tak gilera runner len fakt nemam 2000 eur.