/// tema vytvorena oddelenim z inej temy - THeBaNDiT
Moderátor: Moderators
mPershing napísal:30.-02.08.2009 - 3.ročník setkání přátel skútrů-TATRY 2009, len zatial sa este nevie, kde budu ubytovani.
Ja budem v tom case na zraze na Vysocine v Cechach a o tyzden na to mozno aj v Kovacovej.
Posli mi cislo tel. cez ss, alebo sa ozvi na ICQ
Pozn.: v tej Viedni som nakoniec nebol, tak sa mozeme dohodnut a niekedy ist.
Taogunka, mudro si to napisalTaogunka napísal:- pozrite sa teck sa spital ci sa na Svk organizuju stretnutia maxiscootrov, k tomu je odpoved jednoducha momentalne asi jeden v DS ine su asi tak slabo propagovane akoby ani neboli.
- kedze ma strednu kubaturu a je zo stredneho slovenska bola mu ponuknuta alternativa zrazov v CZ su dobre organizovane je zabezpecene ubytovanie, strava, vyjazd a vsetko
- kto chce jazdit jazdi, nie je to tak tazke, ja som bol v CZ uz 2x, v HR 1x, na zapadnom slovensku x krat aj na otocku
- zraz scootrov na slovensku dopadol ako dopadol preto lebo bol brany ako zraz malych kubatur, tie to vsak maju daleko vsade a odvsadial takze ucast bola miziva ale preto netreba zatracovat snahu o organizaciu inych zrazov, motoriek a scootrov pribuda takze to moze byt casom aj lepsie