Skuter pre zaciatocnika
Moderátor: Moderators
Skuter pre zaciatocnika
Zdravim, coskoro dovrsim vek 18 rocneho a snad uz bude hotovy vodicak. Celkom sa mi zapacila myslienka mat skuter, pretoze casto chodim na bicykli aj tych 50 km za den a v zlych poveternosnych podmienkach sa tazko slape
Do skutrov sa nevyznam, ani do aut a v podstate sa nerozumiem vobec nicomu co ma motor
TAk chcel by som nejaky ojazdeny skuter do 500 € tak mozno aj trosku viac. Casto by sme zrejme na nom jazdili dvaja naraz. A na servis asi nebudu peniaze. Myslite si ,ze existuje nieco vhodne pre mna podla mojich poziadaviek ? Taka 60km\h by bola celkom optimalna. Vopred dik za odpovede...
podpis som si este nenastavil
- PeterZ
- motorkár

- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Skuter pre zaciatocnika
Najlepšie nie čínu a potrebuješ aspoň 2T 50ccm. Len tá cena je troškou málo, keď nechceš veľa robiť údržbu.
no s peniazmi to je tazko, budem brigadovat cele prazdniny aby som si nasetril na vodicak a len tak tak, ze nazbieram tych 500€ navyse... ale celkom zaujimave skutre maju v bazaroch.
http://piaggio-nrg.autobazar.eu/50-spor ... 68249.html
http://suzuki-katana.autobazar.eu/ay50wr-id962625.html
http://piaggio-nrg.autobazar.eu/50--nrg ... 00182.html
Ale ja s mojim lajckym rozumom v tejto oblasti vela nenavyberam
http://piaggio-nrg.autobazar.eu/50-spor ... 68249.html
http://suzuki-katana.autobazar.eu/ay50wr-id962625.html
http://piaggio-nrg.autobazar.eu/50--nrg ... 00182.html
Ale ja s mojim lajckym rozumom v tejto oblasti vela nenavyberam
- PeterZ
- motorkár

- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Na ten tretí sa nenechaj nachytať potrebuješ TP a EČ. Scooter ináč nemá hodnotu, iba ak jazdenie mimo ciest na okruhu. NRG aj Katana sú OK a dajú sa dobre opraviť a udržať pri živote
daju sa udrzat pri zivote aj clovekom co si bude postupne citat clanok ako danu problematiku vyriesit a zaroben postupne opravovat ?
Bojim sa aby som nekupil nieco, coho sa chcel dotycny len rychlo zbavit, lebo je s tym vela starosti
Naco si mam davat pozor pri kupe skutra, keby doslo k osobnemu stretnutiu? co tam mam pozerat ? dik za trpezlivost
- DOM
- st. cyklista

- Dátum registrácie: So Aug 30, 2008 10:07 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ber najsilnejsi aky si mozes dovolit ... ja som mal v 16tich hondu hornet 600 a nezdala sa mi byt silna... lepsie ako o mesiac lutovat a hladat nieco ine
no najsilnejsie tak za 500€ dostanem akurat tak jawu 350 :/
-
mmv38
- st. kolobežkár

- Dátum registrácie: Ne Mar 08, 2009 2:15 pm
- Skúter: Kymco Agility 50 4T, MBK SKYCRUISER 125
na kupovanie moto si zober radsej nejakeho kamarata co tomu rozumie, lebo inak si v r***, lahko ta niekto napali v takejto cenovej kategorii , pri telefonovani su dost dolezite veci ako kto vlastnil moto, alebo stav scootra, ako napr. ma trocha prasknuty plast vpredu, ale to preto ze mi ho na parkovisku niekto zhodil- mohol byt tak isto aj burany, ako u mna, ja som nakoniec zobral scooter ktory mi podla recenzii vyhovoval, vlastnila ho zena, servisne prehliadky boli samozrejmost, opticky bol ako ako novy, a keby nebola tehotna tak nepredava, treba si po telefone ujasnit ci ma moto skutocne SPZ, a najlepsie by bolo, ked si neni pri peniazoch keby bol co najblizsie 
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
pri limite 500E nieje dolezite vobec nic. bude to rakovina. treba byt realista a navysit sumu na dvojnasobok.
no ale to si uz mozem potom kupit rovno auto 
- miiireeec
- motorkár

- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
za 500 máš buď čínu ktorá sa stále kazí a nevládze alebo značku ale z roku aspoň 95 a ten scoot je vo veku keď treba začať meniť opotrebované súčiastky....radšej ešte našetri aspoň 300 eur a za 800 už dačo slušné kúpiš 
Yamaha - ride the right bikes
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ano ale musis to brat tak ze za 1000 mozes mat slusny skuter alebo rakovinu auto.Snicky napísal:no ale to si uz mozem potom kupit rovno auto
Snicky, skus este napisat odkadial si. Ja by som mozno svoj scooter aj predal, ale nema vyznam sa dohadovat pokial si z druhej strany Slovenska.
Mam otazku, kolko stoji taky provoz skutra 50 tky ? A kolko stoja vsetky tie papierovacky, ked kupim pouzity s papiermi ?
-
mmv38
- st. kolobežkár

- Dátum registrácie: Ne Mar 08, 2009 2:15 pm
- Skúter: Kymco Agility 50 4T, MBK SKYCRUISER 125
49,5 euro kolky policajtom, nieco cez 30 euro rocna poistka
-
Mitko
- motorkár

- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
Tie skutre čo si uvadzal v tej cene su pez papierov na to si daj pozor....a hlavne nenaleť na veci ako " stači poistka" nepotrebuje špz. ano su aj take pripady ale to musi mať slovensky techničak a v nom konkretne uvedene že nepodlieha nutnosti mať špz. celkovo počitaj s tym že do 500eur budu značkove skutre určite bez papierov teda konkretne bez špz. papiere možno budu mať ale Talianske, Nemecke, Švajčiarske.....
- viper
- motorkár

- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ako kde.mmv38 napísal:49,5 euro kolky policajtom, nieco cez 30 euro rocna poistka
Ja mam poistku za cca 17 eury na rok (50ccm,Allianz)
Kawasaki Versys Touring Edition

AHa, diky ludia za rady... nieco sa mi rysuje cez znamost ale ta znamost povedala pravdu, pokial nemam este peniaze, nie je co riesit.