Povedzte prosim vás názor!!!!!!
Moderátor: Moderators
- Naghost15
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Feb 03, 2009 5:33 pm
- Skúter: Suzuki GSX-R 600
- Kontaktovať užívateľa:
Povedzte prosim vás názor!!!!!!
Rozmislam ze koncom sezoni predám svoj scoot je na nom maxmimalne 3100 km aj spolu s novym valcom polini corsa...v profile vidite moj setup...tak neviem za aku maximalnu cenu by sa to dalo predat je to scoot rocnik 2008 ... ja som mislel ze 2000 eu ale neviem podla vás je to vela alebo mála...lebo ked to tak zoberiem je to scoot za 80 000 sk + skoro 20 000 sk tuning v tom ..a motorka má neceli rok iba ...tak neviem je to rozumná cena????ä
som zvedavy na vase názori...
som zvedavy na vase názori...
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Povedzte prosim vás názor!!!!!!
moj nazor je ten, ze 80tisic + 20tisic, to je dokopy 100tisic, a za to sa dal kupit uz nie taky maxiscooter... ale kupil si to, co si kupil, a zainvestoval si do toho tolko, kolko si zainvestoval...
ja ked som predaval mojho Matrixa aj s tuningom, tak som ho predal prakticky presne za polovicnu cenu: novy stal +-50tisic, tuning za +-12tisic, to je spolu 62tisic, predal som za 30tisic (po dvoch rokoch od kupy, 11tisic km). Takze neviem, ako ocenia tvoj scooter ostatni, ale normalnejsia cena by bola ta polovicka zo zainvestovanej sumy (50tisic), ale kedze tvoj ma len rok a malo kilometrov, spravodlivejsia cena by bola tych 60tisic, ako si dal...
Akurat ze za tolko neviem, ci niekto bude ochotny dat... V dnesnej dobe je jedno, aky scooter (50/70ccm) predavas, ludia ti povedia, ze maximalne 30tisic, idealne 20. Prajem vela stastia, aby si nasiel odbornika, ktory oceni hodnotu toho tvojho...
Do inzeratu isto napis aj cenu noveho + cenu tuningu.
ja ked som predaval mojho Matrixa aj s tuningom, tak som ho predal prakticky presne za polovicnu cenu: novy stal +-50tisic, tuning za +-12tisic, to je spolu 62tisic, predal som za 30tisic (po dvoch rokoch od kupy, 11tisic km). Takze neviem, ako ocenia tvoj scooter ostatni, ale normalnejsia cena by bola ta polovicka zo zainvestovanej sumy (50tisic), ale kedze tvoj ma len rok a malo kilometrov, spravodlivejsia cena by bola tych 60tisic, ako si dal...
Akurat ze za tolko neviem, ci niekto bude ochotny dat... V dnesnej dobe je jedno, aky scooter (50/70ccm) predavas, ludia ti povedia, ze maximalne 30tisic, idealne 20. Prajem vela stastia, aby si nasiel odbornika, ktory oceni hodnotu toho tvojho...
Do inzeratu isto napis aj cenu noveho + cenu tuningu.
- Naghost15
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
no jasne zapisem ale ja si myslim ze 60 000 je velômy slusná cena a ked ho pridu vyskusat tak si mislim ze to aj zoberu lebo ide parádne...chcem prejst na vecsiu kubaturu ...a dufam ze sa mi to aj podari ...chcem si kupit Kawasaki Z 750....ale este nepredávam scoot ale ak nahodou niekto cita tuto diskusiu a mázáujem tak sa mozme dohodnut o tom ze koncom sezoni to aj zoberie....
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Niekoho môže odradiť zas aj to že už v tom bolo X-krát vrtané.... Ja osobne tiež by som nekupoval nič tunené. A ďalšia vec ,že ak aj ideš predať dačo len týždeň staré tak Ti nedá nikto takú cenu za akú si to kúpil...Lebo si povie že: to si kúpim radšej nové v obchode .
Ale samozrejme cena sa stanovuje aj podla toho ako rýchlo to chceš predať...a zas dakedy predáš ani nevieš ako a aj za relatívne nereálnu cenu a inokedy môžeš predávať akože pod cenu a nič sa nedeje aj mesiac-dva. 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Presne ako Vlady píše keď kúpiš nové a odchádzaš z predajne hneď strácaš 30 percent z ceny. A keď do toho narveš tuning tak to ide 50 a viac percent.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
2000 € je vela, to sa tak lahko nikto nenajde, budes to asi dlho predavat
- Naghost15
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
No moze byt ze to budem dlho predávat ale tak uvidime ...
- palo1128
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
- Skúter: Honda SW-T 400
- Kontaktovať užívateľa:
Počítaj s tým, že na konci sezóny to nepredáš ani za 1000 e.Ľudia sa začnú obzerať po lyžiach a nie po skútroch.
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
- Skúter: neuvedený
no tak ten tvoj by sa dal predať za 2000€ v pohode keď nájdeš nejakého chlapca čo sa chce hrať tunera som pozrel aktuálnu price na http://www.motogroup.sk/index.php?page=piaggio čo je 2100-2300€ takže by sa nejaký chlapec mohol nájsť čo mu to tatinko zacvaká . Ináč neviem
- rspeed
- motorkár
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 1:11 pm
- Skúter: Hyena(motor minarelli)+ Gilera Runner ST 125+ Suzuki GSR 600
... pozri si cenu lapkovho matrixa,tu na fore kazdy vie ze v znacke je diametralny rozdiel ale nezainteresovany skoci po kevai..
- Naghost15
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
VSAK CINANIA j.. IBA TALIANOM OBCHOD.....To ja radsej zaplatim viacej ale kupim kvalitu no ale ludia rozmislaju iba o cene...ale aj ked keway si kupi viac ako 80 to nepojde s hociakym tuningom ja si mislim alebo maximalne 90 proste chcel by som to predat takemu co sa rozumi do tuningu a nebudem porovnavat ze si mozem kupit za 1000 eu , ano mozes si kupit ale nema to iba rok a je to cina takze tak ja som proti keway neviem preco ale ja som na talianské stroje...kvalitny materiál a vyborní výkon a ja si mislim ze ked zaujemca vyskusa moj scoot tak v tom momente sa aj rozhodne ze to berie no ktovie zálezi to od ochoti ludi kto chce parádny scooter zobere to za 2000 eu ..podla mna je nádherný....PRIDáM NIAKE FOTO
- Prílohy
-
- 408071d65816108f94b074353cf2e5a178608727.jpg
- (56.58 KiB) 274 stiahnutí
-
- aec5ceca89995837949615a855cfa68f78475012.jpg
- (56.92 KiB) 270 stiahnutí
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Mam aj taliana aj cinana.Ze na taliana zohnat diely je tazke - je fakt.
S cinanom taky problem nieje - pisem o znacke keeway.
Ze sudruhovia v taliansku maju tiez problemy s odpadavajucimi srobmi - je fakt.
Co sa tyka dizajnu - taliani vyzeraju lepsie,ale ked to treba rozobrat a zlozit naspat -
je to problem dolicovat.
Takze je neodsudzujem ani jedno ani druhe.
Kazde ma nejake klady a aj zapory.
Je na kazdom co si bude viac vsimat.
S cinanom taky problem nieje - pisem o znacke keeway.
Ze sudruhovia v taliansku maju tiez problemy s odpadavajucimi srobmi - je fakt.
Co sa tyka dizajnu - taliani vyzeraju lepsie,ale ked to treba rozobrat a zlozit naspat -
je to problem dolicovat.
Takze je neodsudzujem ani jedno ani druhe.
Kazde ma nejake klady a aj zapory.
Je na kazdom co si bude viac vsimat.
Kawasaki Versys Touring Edition

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
aprilia ma problem s licovanim plastov...u piaggio/gilera som taky problem este nemal...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Ako ten skúter je fakt pekný aj ten setup sa mi veľmi pozdáva , ale môj názor je že 2000 zato nedostaneš,pretože každý za tú istú cenu kúpi radšej nové piago ktoré stojí myslím 2120 a vie že má nato záruku a má istotu že to nieje kradnuté. Ale prajem ti aby si to čo najlepšie predal lebo viem že ťa to stálo isto pekne vela
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
- Lapko
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Apr 08, 2008 7:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman 400 K7 / Suzuki V-Strom 650 K7
Vela ludi mi povedalo ze som dal do skutra vela penazi a myslel som si to aj ja, ale ked čitam za kolko si si kupil ten tvoj značkovy skuter a potuningoval tak dakujem panu bohu že som kupil to čo som kupil. Nedal som do toho take peniaze ako ty za to tvoje piaggio. Za taketo peniaze si chcem kupit jazdeneho maxa v inej kubature a nie malu 50tku s tuningom na 70ccm. Ano značka je značka ale to je ako z obuvou, niekto si kupi drahe šlapky na plaž za 2000 a znosi ich rovnako ako od čiňana za 200sk. Moj nazor je taky že: Kupit si značkove tenisky to ano ale neaku plažovu obuv to nie. Presne tak isto to vidim aj so scootrami. Velký značkový to ano ! ale maly 50ccm stači aj činsky s primeranou kvalitou čo Keeway splnil na výbornu aj s pripadnými dostupnými nahradnými dielmi ! 

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
to je vec nazoru...aj skoda 120 sa ti zda super ked na nu prestupis z trabanta...ale ak vyskusas mercedes tak uz sa ti tak super zdat nebude...dobry scoot stoji za kazde euuro o ktore je drahsi od horsieho...kto nevyskusa nepochopi...(nie len ze kamarat mi dal sa previezt...)
a k predaju nrg...na zaciatku sezony sa najlepsie predava...na konci najhorsie...od toho sa odvijaju aj ceny...aj od toho ako moc to chce majitel predat...ak mu neponahla moze drzat vyssiu cenu az si najde svojho kupca...ak rychlo tak cena ide rychlo dole...
a k predaju nrg...na zaciatku sezony sa najlepsie predava...na konci najhorsie...od toho sa odvijaju aj ceny...aj od toho ako moc to chce majitel predat...ak mu neponahla moze drzat vyssiu cenu az si najde svojho kupca...ak rychlo tak cena ide rychlo dole...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
podla mna za 2000ečok nemaš šancu. dnes je velka ponuka skutrov a hlavne je kriza. takí čo maju vela love si určite kupia funglovku a takí čo by chceli skut tuning zase na neho nemaju love , lebo bud nemaju robotu a maju doležitejšie vydavky ako kupa skutra=exzistenčné mam na mysli. takže nemyslim že ho predaš za 2000e. pri tuningu treba ratať s tym, že to bude pri predaji skor na priťaž ako plusova vec. laik to berie tak že už sio sa proste v tom skutri vrtal a je mu jedno že pri vymene valca proste musiš ten či onen dekel dať dole, niečo povoliť, odšrobovať atd. proste už to pre niekoho nie je novy skut aj keby ten 70ccm valec corsa mal co len 10km nabehané. denno denne sledujem bazar na nete a vidim niektore skutre ako dlho su tam a ako postupne klesaju na cene.
- Naghost15
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
ALCATELKO : hovoris my zo srdca ale aj ostatni mate pravdu no s tou kvalitopu aj tak nesuhlasim a hlavny rozdiel je na vykone...ale ked je niekto iba zvedavy a nechce to kupit aj tak som k dispozicii dám vyskusat kludne ked dojdete...mozno aj pojdem na celoslovensky zraz neviem este ...