Hurrican- súčiastky do kufra na cestu?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
polucias
st. trojkolkár
st. trojkolkár
Dátum registrácie: Ne Jún 15, 2008 10:49 pm
Skúter: Keeway hurricane

Hurrican- súčiastky do kufra na cestu?

#1 Príspevok od užívateľa polucias » Ne Jún 21, 2009 12:58 am

Zdravím všetkých skútristov,
nedávno sa mi stalo že som mojho hurricana nemohol naštartovať ani za svet, akurat keď som sa ponáhlal a nebol som doma, fakt v najnevhodnejšiu dobu sa mi to po prvý krát takto vážne pokašlalo, poodpájal som a pozapájal všetko na mieste niekoľkokrát, vybral sviečku, očistil, stále nič, následne zistenie že nedáva iskru, po mojej kapitulácii a telefonáte kamošovi posledný pokus, motor naskočil, následne po 40km jazde a 5h parkovaní u kamoša, už sa štart nepodaril.

nasledoval s pomocou kamarátovho berlinga prevoz do Pn, vránskemu, výmena indučky , mašina ožila.

moja otázka znie.... stáva sa to často?
mám si jednu kúpiť do rezervy keď sa to stane znova aby som neostal vysiet niekde?
mám si kúpiť dalšie vymeniteľné na základnú funkciu motora nevyhnutné súčasti do výbavy skútra ktorú nosím stále pri sebe?

výde ma to zbytočne veľa pretože sa to nestáva často a môže sa stat že to budú vyhodené peniaze?

kedy vám niekomu odišla indučka, po koľkých Km, prípadne kedy, kde a prečo vás Váš skút nechal niekde vysieť a oprava nebola nijako možná na mieste...

ďakujem za odpovede

Lukas PN
podpis som si este nenastavil

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

Re: Hurrican- súčiastky do kufra na cestu?

#2 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ne Jún 21, 2009 7:27 pm

To mozes nosit zo sebou cely motor aj komplet elektriku, lebo budes mat zo sebou inducku a pokazi sa ti nieco ine.
Ja nosim len sviecku. Je to o nahode. Aj v aute by si vsetko nosil ?

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Re: Hurrican- súčiastky do kufra na cestu?

#3 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Jún 21, 2009 7:29 pm

Indukčka?? často sa to nestáva ...ale môže sa .A tak isto ak skape cievka v alternátore tiež ju nevymeníš na ceste aj keď ju budeš mať pod sedačkou...Ja mám už tretí scooter a klop klop ešte mi neodišlo nič také že by som ostal nepojazdný...teda celkovo som sa mi nič nepokazilo ale to som mal nové scootre dva fungláče a terajší jazdený cca 7000km. Ale aj tak sa Ti zväčša podla zákonov schválnosti pokazí vždy to čo nemáš aj tak doma ako ND. A k iným veciam pokaziť sa zas na druhej strane môže všetko a všetko sa voziť nedá....Ak máš kamoša čo nemá problém aj o polnoci prísť dakam pre Teba tak asi by som vozil ozaj len sviečku a dačo na opravu defektu....možno plus žiarovku ak máš ovšem jednoduchú výmenu bez toho aby si musel odplastovať polovicu scootra :wink:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"