Scootland.cz

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
lajťo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ut Máj 20, 2008 11:54 pm
Skúter: Keeway F-act
Kontaktovať užívateľa:

Scootland.cz

#1 Príspevok od užívateľa lajťo » Po Júl 20, 2009 4:58 pm

Zdravím kolegovia... chcel by som sa vas opytat na radu. Objednaval som zo znameho českeho shopu: Sadu prúžkov na kolesá, cez net. Mal som platiť 15€ (sada a poštovne), avšak na dobierke je napisané 19€. Tie 4€ su teda pre SVK poštu? :unknown:

A ešte tam mám, že poistenie: 15€ :fool:

ĎAKUJEM MOOOC
Keeway F-act 50ccm; Dunlop Runscoot 207 RS, Mallosi Multivar, TNT gripy, pásy na kolách.....[real max. 65-70 km/h]

optik
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
Kontaktovať užívateľa:

Re: Scootland.cz

#2 Príspevok od užívateľa optik » Po Júl 20, 2009 5:26 pm

ano tych 4€ moze byt poplatok za cesku dobierku, mne minuly rok uctovali nejakych 120 Skk poplatok za dobierku, ale viem ze od 1.7.2009 je v platnosti novy cennik postovych sluzieb a prakticky vsetko zdrazelo...
podpis som si este nenastavil

lajťo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa lajťo » Po Júl 20, 2009 6:34 pm

ehm:)
A to poistenie je čo? teda, prečo mi to tam "naučtovali" ...15€ je kua dosť.. :unknown:
Keeway F-act 50ccm; Dunlop Runscoot 207 RS, Mallosi Multivar, TNT gripy, pásy na kolách.....[real max. 65-70 km/h]

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Po Júl 20, 2009 9:37 pm

a kolko vlastne platis, 19€ ci 19+15€?
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

Mitko
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
Skúter: Aprilia sr street

#5 Príspevok od užívateľa Mitko » Po Júl 20, 2009 10:00 pm

poštovne z čiech je 450sk teda aspon ja som v zime tak platil ked som objednaval z Ciech ciže to zodpoveda tym 15 eurom. pochybujem že by to zlacnelo....preto sa zo zahraničia oplati objednavať bud velke zasielky alebo viac kamaratov sa spojiť a objednať naraz viac tovaru. sa Ti čudujem že si si dva pasiky objednal z čiech....ja ked som objednaval na skut veci tak pod 10 000sk som neobjednaval koli tomu poštovnemu ale zase valec + vario+spojka a hned bolo 10 000 pokope...

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Po Júl 20, 2009 10:11 pm

a mne sa vidi, ze cim drahsi tovar beriete, tym mensie postovne je, a tusim po prekroceni hranice 5000Kc (priblizne) je postovne uz zadarmo...

lajťo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa lajťo » Po Júl 20, 2009 10:28 pm

ano 19+15..na dobierke je ze 15€ ... poistenie.... :unknown: .....proste ale to by nemalo byť poštovné (ako vraví Mitko) bo tie su uz zahrnute v tych 19€... :(

Mitko
motorkár
motorkár

#8 Príspevok od užívateľa Mitko » Po Júl 20, 2009 10:51 pm

neviem co znamena to poistenie viem len že z Baotian motors ked som na Tajfa objednaval tak chlap ma vždy upozornil že tam bude velke poštovnme že si mam rozmyslieť čo všetko chcem objednať aby sa mi to oplatilo brat. nechcem sa hadať ale to zadara poštovne nad 5000sk asi plati len na tovar u nas a dodavany kurierom...mam ten dojem...

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#9 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Po Júl 20, 2009 11:07 pm

tak samozrejme netvrdim, ze to tak je, pretoze zo scootlandu som si este nic neobjednaval, ale na ich stranke stoji:
* Poštovné se zlevňuje s cenou nákupu už od 1000,- Kč, nad pět tisíc poštovné zdarma!
Zasílání na Slovensko:

Objednávky na Slovensko zasielame Slovenskou poštou a auto s balíčkami k odoslaniu jazdí každú stredu, to znamená, že keď objednáte tovar v pondelok, v piatok bude u Vás. Preto tam, kde je pri tovare napísané skladom, alebo na predajni, počítajte s predĺžením doby dodania o cca týždeň. Ceny sú prepočítané dle aktuálního koeficientu (info na http://www.scootland.sk)
z toho mi vychadza, ze pri kupe tovaru nad 5000Kc je ako prejav vdaky postovne zdarma... a kto si objedna zo Slovenska, tak nalozia tovar do dodavky, vstupia na Slovensko a na prvej poste balicky odoslu... predpokladam, ze aj v takom pripade by mal platit prejav vdaky, a totiz postovne zdarma.

Tomasss
chodec
chodec
Dátum registrácie: Po Júl 06, 2009 7:04 pm
Skúter: Yuki Jet 50

#10 Príspevok od užívateľa Tomasss » Po Júl 20, 2009 11:24 pm

Ja ked som ojednaval zo scootlandu tak som platil len postovne 5 eur a to bolo vsetko :unknown:

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Po Júl 20, 2009 11:38 pm

este sa vratim k tym 15€ za tovar +4€ postovne + 15€ poistenie. To je nejake velmi divne poistne, ktore sa rovna hodnote tovaru, v tomto pripade presne 15€. Nestala sa nejaka chyba a nezauctovali ti na poste alebo kde aj celu sumu poisteneho tovaru este raz? Mne sa vidi, ze poistenie je iba nejaky zlomok ceny tovaru navyse, a teda mohol by kludne byt spravne sucastou tych 4€. Isto nie dalsich 15€, ved to by som radsej kaslal na poistenie a v pripade straty balicka si to objednal este raz.

Ak by som si mal objednat nieco za 15€ (+4€ postovne) a pride mi balik na dobierku v hodnote 15+4+15=34€, tak ho ani nepreberiem.

lajťo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa lajťo » Ut Júl 21, 2009 12:01 am

tak tak THeBaNDiT :good: ....ved som to ani neprevzal..nedam cca. 5 kil navyše, kvoli nejakej chybe....a dakujem za utvrdenie sa v nazore :) ;)

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Júl 21, 2009 12:20 am

ono pri vytvarani objednavky v e-shopoch (scootland nevynimajuc) sa vzdy dostanes aj k presnej informacii, kolko budes platit. Ak tam bola suma 19€, a tebe prisla dobierka na 34€, mas plne pravo zasielku odmietnut, ale pre istotu by som potom este napisal mail do scootlandu, kde by som im vysvetlil, preco som zasielku odmietol, to preto, aby ta nedali na tzv. ciernu listinu tych, ktori si tovar objednali, ale neprevzali. A spytaj sa ich, co bolo tych 15€ navyse... resp. co za poistenie resp. poistne a preco vobec.

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#14 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Ut Júl 21, 2009 8:13 am

To bude nejaká chyba. Keď poisťujem tovar na nejakú sumu tak sa nemôže cena poštovného navýšiť presne o poistnú sumu :fool: akurát je o niečo drahšie poštovné (ale rádovo pár centov až euro). Čo sa týka scootlandu ja som od nich bral už x-krát a vždy sa cena poštovného odvíjala od výslednej sumy. Pričom maximum je 150 Čk a postupne klesá až k 0 Čk pri objednávke nad 5 tis.Čk Výslednú sumu ktorá ti vyšla na stránke je treba videliť 26. Naozaj napíš do scootlandu aby vedeli v čom je problém. Všetko sa dá vyriešiť len treba komunikovať
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

Mitko
motorkár
motorkár

#15 Príspevok od užívateľa Mitko » Ut Júl 21, 2009 10:17 am

no chlapi pomaly začinam nadobudať dojem že aj mna asi na pošte od..ali ked som to v zime objednaval....tak to vyzera....na prvej zasielke ma dokonca od..kali o 600sk zlym prepočtom kurzu Kč a Sk čo som si všimol až doma ked som prepočitaval kurz. bola to objednavka nejak kolo 14 000sk. hold Slovenska pošta...potom prečo by riaditel nezarobil 5melkov za rok však... :Bravo:

lajťo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa lajťo » Ut Júl 21, 2009 11:35 am

jj..ved som im pisal hned ako to včera došlo...(až potom sem :D )...som zvedavy ako sa to vyrieši...

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Júl 21, 2009 1:33 pm

to poistenie 15E je suma na ktoru je ten balicek positeny. to nieje suma ktoru mas zaplatit. ty mas zaplatit 19E. a tie 4E z toho mas cenu za to ze kupujes v cechach a ne na slovensku

Savage
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
Skúter: Piaggio Typhoon

#18 Príspevok od užívateľa Savage » Ut Júl 21, 2009 2:28 pm

mne po mesiaci neprisiel tovar,a to som objednaval iba nalepky

lajťo
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa lajťo » Št Júl 23, 2009 12:44 pm

je to v pohode:)..platil som tak ako som mal, teda tych 15€

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#20 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Júl 26, 2009 1:24 pm

A hlavne že debata na dve strany.... kvôli tomu že pošťák je dement a nevie ani poriadne vypísať oznámenie o zásilke.... :fool:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

TomasARN
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
Kontaktovať užívateľa:

#21 Príspevok od užívateľa TomasARN » Ut Júl 28, 2009 10:57 pm

no hej, debata o nicom, ale to vobec nevadi, lebo sa sem moze davat vsetko co suvisi so scootland.sk/cz

mmv38
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: Ne Mar 08, 2009 2:15 pm
Skúter: Kymco Agility 50 4T, MBK SKYCRUISER 125

#22 Príspevok od užívateľa mmv38 » St Júl 29, 2009 12:13 am

no, ako citam, chvalabohu byvam 3km od hranic s CR, tak mam naklady iba 120 ceskych za zasielkovu sluzbu
Naposledy upravil/-a mmv38 v St Júl 29, 2009 12:24 am, upravené celkom 1 krát.

PesFilipes
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
Skúter: moto-Honda hornet cb600 f

#23 Príspevok od užívateľa PesFilipes » St Júl 29, 2009 12:22 am

ja len tak medzi rečou že zo scootlandom mám dost zlé skúsenosti hlavne z nemenovanou(pani Veselkovou)!!!
Alebo napr. naposledy som objednal nejaké veci a medzi nimi chrómovú nakopávačku takú ako na obrázku, ešte tam bolo napísané že stříbrná ! ale prišla mi natretá na čierno a celá ošúchaná :%)

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#24 Príspevok od užívateľa VLADY » St Júl 29, 2009 9:58 am

TAK TO JE Už OZAJ VRCHOL!!!! :evil:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

scootland
Dátum registrácie: Ut Dec 15, 2009 1:00 am
Skúter: Benelli Adiva

#25 Príspevok od užívateľa scootland » Ut Dec 15, 2009 1:12 am

Zdravím uživatele fóra, píšu za Scootland, protože je tu dost nepřesností, které bych rád vysvětlil:

V prvé řadě díky všem co objednávají, zásilky se snažíme vybavovat pravidelně, i když se samozřejmě může stát, že na určité produkty se čeká déle, ale tomu se bohužel nevyhnete nikde. Ke zmíněným věcem v diskuzi:

1) Slečna Veselková už u nás nepracuje (což je dobrá zpráva co se týče komunikace se zákazníky :-) )

2) Cena poštovného je max. 6 EUR, s výší nákupu se snižuje a od 5000Kč (=200EUR) již neplatíte poštovné vůbec. Žádné další poplatky se neplatí, cena za zaslání je tedy více-méně stejná jako když si objednáváte ze Slovenska

3) Přepočet kurzu je taková dost ošidná záležitost, protože kurz CZK k EUR není zrovna stabilní, u menších nákupů do 200 EUR dělá kurzový rozdíl nepatrnou částku, pokud nakupujete za více peněz, spojte se s námi a není problém zakoupit zboží za aktuální kurz

4) Plánujeme zobrazení cen v EUR, což doufám usnadní nákup více lidem ze Slovenska

5) Od ledna bude v provozu Slovenské telefonní číslo, na které můžou všichni volat za nižší cenu

6) Jak se tu píše o nakopávačce, že objednal chromovou a došla černá a ještě poškozená, tak bych poprosil číslo objednávky nebo faktury. Pokud je jakákoliv nesrovnalost s balíčkem, stačí napsat na info@scootland.cz a vše dáme samozřejmě do pořádku, je možné že se někdo přehmátl při balení, ale moc se mi to tedy nezdá abych pravdu řekl..

Ještě bych poprosil pokud budete mít jakékoliv nápady jak zlepšit služby pro Slovenské zákazníky nebo jakékoliv jiné náměty na zlepšení, klidně mi pište na hynek.pridal@scootland.cz

Zdarec Hynek

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"