Bezpečnosť na Slovenský spôsob....

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Bezpečnosť na Slovenský spôsob....

#1 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Aug 13, 2009 4:13 pm

Tu na SK je už ozaj už možné všetko....Viď článok..... http://natankuj.sme.sk/c/4972964/skola- ... odcov.html

Obrázok

Som zvedavý jak by dopadol znalecký posudok ak by si tam za mokra nejaký účastník cestnej pramávky vykrútil krk.A je jedno či cyklista alebo motocyklista alebo aj obyčajný chodec...To sa ozaj na vozovku môže nakydať hocijaká farba ...nemusí mať žiadne protišmykové vlastnosti? To asi len svedčí o kompletnosti kompetentných ,ktorí o tom všetkom rozhodujú od písacieho stola a pritom nevytiahli nikdy svoje tupé hlavy von z kancelárie do terénu....Hlavne že od kedy sme v EU tak sa dbá na bezpečnosť v každom sektore a všelijakí bezpečnostní technici sú na koni a furt samé kontroly a školenia... :no:

### pridal som obrazok - THeBaNDiT
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bezpečnosť na Slovenský spôsob....

#2 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Št Aug 13, 2009 5:04 pm

jo, podobne som uz videl i ja, len nie na takej velkej ploche... nebezpecne aj pre auto (dosmyka sa na priechod), ale pre motorkara detto...
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

doktor
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: St Júl 25, 2007 3:53 pm
Skúter: Kawasaki W 650

#3 Príspevok od užívateľa doktor » Št Aug 13, 2009 5:08 pm

Bohovske...vo Vajnoroch maju uz x rokov prechody pre chodcov cerveno-biele z tej lesklej farby bez zdrsnenia, uz tade radsej ani nejazdim lebo to sa neda obist, za dazda je to tam cisty hrdkooor :fool:
Co?Jaky podpis zase?Uz nejsom chlouba wehrmachtu....ale teraz ho mam leskly motorka

deltoro5784
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
Skúter: Honda VFR 800 V4
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa deltoro5784 » Št Aug 13, 2009 9:36 pm

Na prechode som už 3 x dostal šmyk a to bolo suché počasie. Teraz chodím cez ne ako po....... :oops: Nechápem prečo ich nezdrsnia :unknown:
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -

Savage
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
Skúter: Piaggio Typhoon

#5 Príspevok od užívateľa Savage » Ne Aug 30, 2009 8:20 pm

cez tento prechod jazdim previdelne,hned mi ten obrazok vol povedomý,ale od slovakov sa neda nic ine cakat
podpis som si este nenastavil

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
Skúter: neuvedený

#6 Príspevok od užívateľa Quiksilver » Ut Sep 01, 2009 11:23 pm

dik klobuk dole nadavajte..6rockov pracujem vo firme pre vodorovne dopravne znacenie,,nie zeby som sa tym chvalil ale tha rodina firma tak preto, no a ja uz viem ako to pracuje a preco to tak je,,skuste prejst po ciare bud deliacej alebo vodiacej v dazdi a porovnajte si to s prechodom co sa vias smyka..ano prechod je nebezpecny ale len koli tomu ze kazda ciara na ceste je vybavena retroreflexiou(vecer to svieti) a kedze ciara sa taha strojovo kde si pod urcitym tlakom miesa farbu s perlami dokaze to aplikovat rovnomerne lenze prechod sa robi manualne a aj ta balotina sa nanasa rucne -len to tak tam nekto hodi,,a vela ludi nevie kedy a ako...ale uz som sa rozpisal moc...proste je to na hovno tie prechody cervene aj u nas vo firme to radi nemame..ludia co sedia za stolom a chodia do prace MHD co nikdy neskusili pani Ing to tak navrhnu a nech sa paci...tam je chyba..

VLADY
spammer
spammer

#7 Príspevok od užívateľa VLADY » St Sep 02, 2009 7:40 am

A kedže si v obraze tak mám dotaz...aká farba sa vlastne používa na takéto značenie? musí spĺnať aj nejaké vlastnosti čo sa týka drsnosti a protišmykovosti alebo je to jedno? Lebo ja keď to porovnám napríklad zo susedným Rakúskom tak to je 100 a jedno....A k tej reflexnosti môžem zodpovedne prehlásiť že tu v BA a okolí som takú už na ceste dlhé roky nevidel...všade len obyčajná biela nereflexná. V meste to samozrejme až tak mnoc nevadí . Ale teda v noci nič moc hlavne ak je poloobdratá...a najviac ma vytáča že sa v rámci úspor používa to že sa preznačí stredová čiara a nie krajnice ... síce sa ušetrí lebo sa v podstate použije len 1/4 farby ale jazdiť v noci je o hubu hlavne ak ide auto oproti. Človek-šofér-polovodič vtedy pozerá na krajnicu pretože nebudem predsa čumieť oproti do reflektorov a tam zas vidí prd makový!!!! A všetci zodpovední a akože kompetentní sa len tvária že všetko je OK a nič lepšie sa už nedá ani spraviť... :evil: (Hovada tupé jak keby oni nejazdili autami...)

Quiksilver
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Ne Jan 13, 2008 11:02 pm
Skúter: neuvedený

#8 Príspevok od užívateľa Quiksilver » St Sep 02, 2009 10:59 am

ano farba splna normu normalne je certifikovana...a to ze krajnica nieje vyznacena nevem teraz ako myslis ze na akej cerste ale ked rozptavas o ceste 2.triedy je to normalne..cesty 1.triedy musia mat aj vodiace ,,,a este teraz co je ten prispevok od EU tak tam k tomu aby skolaudovali novu cestu musi byt dopravne znacenie

VLADY
spammer
spammer

#9 Príspevok od užívateľa VLADY » St Sep 02, 2009 2:27 pm

Normálna cesta to je medzi dedinami. Samozrejme že 1.trieda to asi nebude....Konkrétne z Pezinka do Šenkvíc...Ale inak dík za info. :beer:

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"