Pokuty
Moderátor: Moderators
-
- chodec
- Dátum registrácie: Ne Aug 09, 2009 8:16 am
- Skúter: Vonroad Rally 50 1.8kw ( Obcas ma predbehne babka na bicykli )
Pokuty
zdravim, zaujimalo by ma aku pokutu by som mohol dostat keby som jazdil na 50-tke skutri bez povinneho zmluvneho poistenia
pripadne napiste nejake zazitky za co vam policajti dali pokut, aby som vedel na co si mam davat pozor.
pripadne napiste nejake zazitky za co vam policajti dali pokut, aby som vedel na co si mam davat pozor.
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Pokuty
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Bez poistky ti mozu zobrat technicak aj vodicak, plus pokuta
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Našiel som informáciu podla ktorej za neuhradenie postky môžeš dostať pokutu 300 €. V prípade že spôsobiš dopravnú nehodu musíš zaplatiť všetky spôsobené škody.Darktin napísal:zdravim, zaujimalo by ma aku pokutu by som mohol dostat keby som jazdil na 50-tke skutri bez povinneho zmluvneho poistenia
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
poistku si jednoznacne daj,ked mas technicak aj vodicak tak poistka je najmenej,ci ty radsej prides o vodicak ako zaplatit 30€ na rok?? teda neviem aku mas moto cize cena moze byt aj väčšia ale urcite mensia ako new vodicak +pokuta
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
ako nechapem ludi s takymto postojom....ako jazdiť bez poistky??? to ako vobec možeš tak rozmyšlať primitivne??? ja ani na cestu som nevyšiel bez toho aby som mal poistku na skutri zakonnu...to je alfa-omega jazdenia na skutri...si zober že na ceste z predajne nahodou naraziš do nejakeho medaka a zrušiš mu lak....vieš čo stoji lakovanie...a ako poznam ludi po nehode daju si prelakovať cele auto...a nevravim o probelmoch akym sa vystavuješ pri nehode....ja si myslim že ak ti je 30ečok za skuter vela daj si platbu mesačne alebo štvrtročne to Ta už ozaj nezruinuje....v tomto pripade si nepochopil podstatu poistky...tu nejde vobec o policajtov či ta chytia alebo nie tu ide o to že si Ty sam chraneny ked sposobiš niekomu škodu v premavke....
-
- chodec
- Dátum registrácie: Ne Aug 09, 2009 8:16 am
- Skúter: Vonroad Rally 50 1.8kw ( Obcas ma predbehne babka na bicykli )
podstata poistky mi je uplne jasna, len ide o ze ako som si vybavoval poistku tak nejako nepresla platba a teraz som zistil ze nie som poisteny...kedze je uz prakticky koniec sezony tak som si povedal ze by som zaplatil az nabuduci rok
dalsi faktor je ze nejazdim kazdy den
dalsi faktor je ze nejazdim kazdy den
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
si mal napisať hned že Ti "neprešla" platba a nie či Ta dodžubu policajti ked Ta chytia. podstata probelmu je to že ked si zistil že si nie poisteny "ked ti neprešla platba" tak si ani nemal chodiť do premavky a vybaviť si poistku a zistit dovod "prečo??" neprešla platba....ja som išiel priamo do poisťovni vypisali papiere dali mi šek a ten som hned uhradil. čiže už som mal u seba doklad že mam poistku zaplatenu aj mi dali bielu kartu ktora mi potom došla taka čo sa prelepia obe strany. ved sa skus spojiť s poisťovnou a daj si trebars na 3 meisce poistku....po zime si zase daš novu ne celu sezonu...alebo po štvrť roku si plať neviem presne ale da sa podla mna dohodnuť. a s tym že iba "par" krat jazdiš s tym sa neuspokojuj....nehoda sa Ta nepyta či jazdiš dva dni do mesiaca alebo tridsať dni v mesiaci...nehoda sa proste "stane" a to hlevne vtedy ked si už mysliš že sa nič nemože stať....možeš isť na poslednu jazdu v sezone a hop "stane sa nehoda" potom si budeš lamať hlavu ked Ti pride vyučtovanie z poistovne poškodeneho...nebud pohodlný a zisti prečo neprešla platba...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A okrem iného poradnu pokutu môžeš dostať aj od Krajského úradu-odbor dopravy ... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
A ešte aby si nebol prekvapený keď Ti o pár rokov príde z poisťovňe doplatok za poistenie aj z úrokom. Mne sa toto stalo pri inom type poistenia,keď som si myslel že nezaplatením poistka zaniká. To som sa mýlil a zistil som to o 2 roky keď mi poslali upomienku aj zo šekom na poriadnu sumu.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010