ruzovikuklaci.sk
Moderátor: Moderators
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
ruzovikuklaci.sk
Co si otom myslite???
konkretne myslim toto video kde motorka vyleti dovzduchu pomocou balonov.Je to normalne?Je to mozne??
Lebo ja si myslim ze to by nezdvihlo ani prevodovku.
A co si vseobecne myslite o tych "kuklacoch" pomoze to premavke?
EDIT:tu je aj link http://www.ruzovikuklaci.sk/nase-akcie.html
konkretne myslim toto video kde motorka vyleti dovzduchu pomocou balonov.Je to normalne?Je to mozne??
Lebo ja si myslim ze to by nezdvihlo ani prevodovku.
A co si vseobecne myslite o tych "kuklacoch" pomoze to premavke?
EDIT:tu je aj link http://www.ruzovikuklaci.sk/nase-akcie.html
podpis som si este nenastavil
- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Re: ruzovikuklaci.sk
Ja len strohé konštatovanie napíšem kto chápe chápe a kto nie tak nech sa netrápi.
Na úrovni mora pri teplote 20°C má suchý vzduch hustotu približne 1,2 kg/m3. Hustota vzduchu závisí od jeho tlaku, teploty, vlhkosti. Hustota vzduchu s narastajúcou nadmorskou výškou klesá. Teda 100m3 = cca120kg ale to by musel mať plyn v balónoch nulovú hustotu a balóny nulovú hmotnosť.... nanešťastie je tam hélium. Hustota 0,1760.10-3 kg·dm−3 (Fyzikálne vlastnosti za norm. podmienok). Teda nech snívajú s ružovými okuliarmi ďalej
Na úrovni mora pri teplote 20°C má suchý vzduch hustotu približne 1,2 kg/m3. Hustota vzduchu závisí od jeho tlaku, teploty, vlhkosti. Hustota vzduchu s narastajúcou nadmorskou výškou klesá. Teda 100m3 = cca120kg ale to by musel mať plyn v balónoch nulovú hustotu a balóny nulovú hmotnosť.... nanešťastie je tam hélium. Hustota 0,1760.10-3 kg·dm−3 (Fyzikálne vlastnosti za norm. podmienok). Teda nech snívajú s ružovými okuliarmi ďalej

- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
nemyslim si ze im ide o bezpecnost v premavke , pripada mi to skor ako pripravene akcie , ako by vedeli kedy maju zobrat plne auto balonov alebo tie spongie co dali tomu tunerovi na skodovke ?
Zacnu tocit a o 200 metrov auto alebo motorka zastavi (a to tocia od doby co ich obehne) , ide si po noviny alebo na pumpu a oni maju cistou nahodou plne auto toho co sa im akurat hodi .
Sajfovi dali papuce , neska boli vo funradiu...
cele mi to nesedi
OT:raz som videl take video o reklame , divaci sledovali film a v tom filme sa v malom okne zjavil napis coca cola a cez prestavku si kazdy co chcel pit kupil prave coca colu , tajomstvo reklamy
je to ruzove , bude to reklama na t-mobile
Zacnu tocit a o 200 metrov auto alebo motorka zastavi (a to tocia od doby co ich obehne) , ide si po noviny alebo na pumpu a oni maju cistou nahodou plne auto toho co sa im akurat hodi .
Sajfovi dali papuce , neska boli vo funradiu...
cele mi to nesedi
OT:raz som videl take video o reklame , divaci sledovali film a v tom filme sa v malom okne zjavil napis coca cola a cez prestavku si kazdy co chcel pit kupil prave coca colu , tajomstvo reklamy
je to ruzove , bude to reklama na t-mobile
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch
- Savage
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Máj 05, 2009 6:29 pm
- Skúter: Piaggio Typhoon
aj mne sa zda ze je to iby hrane,ved aj ten co si kupoval v stanku noviny alebo co tak by videl ze sa pri jeho aute nieco robi,ved taku dodavku len tak neprehliadnes.
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
je to daka reklamna akcia, tusim nejaka poistovna ci co
- toxic
- cyklista
- Dátum registrácie: So Apr 25, 2009 4:30 pm
- Skúter: Simson S51/S70 Elektronic
- Kontaktovať užívateľa:
ja by som to nazval že ružovik..... ale to je môj názor na nich. 

Simson S51/S70- 2 kanál z origo kľukou, karb Bing, 17 zub. primár, zelená peugeot metla
Viac http://www.toxicsimson.estranky.sk/
Viac http://www.toxicsimson.estranky.sk/
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
A uz je to tu, je to UNION poistovna
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Je to celé FAKE ten prvý príspevok z humerom čo ho zablokovali kvetináčmi bol ešte celkom uveritelný,ale postupne je to čoraz viac sci-fi a ako tu už píšete tak ma neprekvapí ak to bude reklama.
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ta reklama je u v telke, na UNION
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
je to uplne jasne ze je to reklama .. a je uplne jasne ze je to vsetko hrane !
..prirovnal by som to ktomu ako bolo v Česku, napriklad ako sa da tenisovou loptickou ovorit auto, alebo ovladacom od TV, alebo elektroškokom (paralizérom) , šlo o poistenie aby ludia zistili ako je lahke vniknut do auta, a toto je nieco obdobne len su to nejaki kuklaci ktori robia tieto veci a ak chcete aby sa vam to nestalo budte vzorni soferi a UNION vas odmeni :/
asi tolko..
..prirovnal by som to ktomu ako bolo v Česku, napriklad ako sa da tenisovou loptickou ovorit auto, alebo ovladacom od TV, alebo elektroškokom (paralizérom) , šlo o poistenie aby ludia zistili ako je lahke vniknut do auta, a toto je nieco obdobne len su to nejaki kuklaci ktori robia tieto veci a ak chcete aby sa vam to nestalo budte vzorni soferi a UNION vas odmeni :/
asi tolko..
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
boze ja som tomu veril pokým som nevidel v telke že union poistovna