chcel by som vam predsavit mozno prevas uz znamu vec no na fore som NIC takeho nenasiel.
Jedna sa podlamna o velmi dobru vecicku. Kazdy asi mame svojich milacikov rad. Ci uz su to
scootre, maxiscootre, alebo zeny..priatelky

Kazdy by sme asi boli velmi neradi keby sme jedneho ekneho dna zistili ze nas milacik nestoji
na miste kde sme ho zaparkovali. (uz som to raz zazil, jednalo sa o auto a nastastie bolo "len" odtiahnute)
Od zaciatku ako som kupil Aeroxa som rozmyslal nad tym ako ho co najlepsie zabezpecit proti kradezi, nakolko
to je "LEN" scooter ktory vazi nieco cez 95kg by ciste teoreticky nebol problem chytit pod pazuchu a hodit niekde do dodavky.
a problem je nasvete

Preto som zacal patrat na net ci neexistuje nieco ako lokalizator, ktory v takomto pripade dokaze zistit polohu ukradnutej veci
a na dane miesto prist rovno s policajnou hliadkou

V pripade zistenia polohy GPS krabicky, staci jednoducho vytocit z vaseho mobilneho telefonu cislo ktore ma SIM-karta v lokalizatore a automaticky vam pride sprava formou SMS s presnymi zemepisnymi udajmi (rata sa s odchylkou +/- 5metrov)
...o toto slo presne mne ked som sa pokusal riesit tento problem (ukradnutia)
Samozrejme ako som sa docital na nete krabicka vie toho ovela viac, ako napriklad
-da sa zistit poloha nielen pomocou SMS ale aj priamo na internete cez GPRS
-krabicka posiela aj rychlost akou sa dany predmet pohybuje (tam kde je pripevnena)
-upozornenie o zmene sledovaneho objektu
...atd

Rozmery GPS sledovaca su 64 x 46 x 17mm
Podla toho aky vyrobca (dodavatel) dodava dany lokalizator su sucastou balenia aj
nejaka ta baterka, niekedy aj dve, nabijacka do auta (12V) , nabijacka do siete (230V)
no a samotny lokalizator.
A nasiel som jeden a ten isty vyrobok za podstatne nizsiu cenu, ved porovnajte sami.
SPYSHOP (kde je okrem ineho aj kopa inych zaujimavych veci

http://www.spyshop.sk/index.php?option= ... Itemid=167
CENA: 361€
SPIONSHOP (obdoba SPYSHOPU)
http://www.spionshop.terabit.sk/gps-sle ... -p-93.html
CENA: 359€
a teraz sa podrzte, po dlhsom hladani som nasiel slovensku stranku kde sa
rovnaky vyrobok predava po
CENA: 188€
http://oneye.eu/ponuka.html
Co si o tom myslite ? Samozrejme da sa chapat ked mate svojich scootov zaparkovanych pekne niekde v strazenych priestoroch tak to ofrflete.
No ja myslim ten pocit ze ked si raz niekde necham zaparkovanu motorku nemusim kazdou minutou mysliet, ze tam pride nejaky typ s dodavkou a do tyzdna bude znej len kopa nahradnych dielov.
Preto budem rad ak podporite tuto myslienku a popripade ak mate stym nejake skusenosti tak o tom mozeme diskutovat, budem len rad.
Dakujem