ladviňák
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

jazdi bez ladvinaku aj cez leto a mozes si potom buchat hlavu o stenu aky si bol blbby. Ja so uz po dvoch sezonach mal problemy ked mi prefuklo chrbat tak som sa nevedel pohnut a bolelo to jak keby my niekto vrazil do ladvyn poriadne siroku dyku, ale ked to niekomu stoji za usetrenych 650sk(tolko stal moj UVEX) tak mu v tom nebudem branit.VLADY napísal:![]()
![]()
no ladviňák podla mna teraz moc netreba ale možno bude akcia znova na jeseň aj minulý rok to tak tuším bolo že bola na jeseň a potom znova na jar.... a ja som si ho kúpil a je za tú cenu uplne postačujúci.... aj tak ho nenosím lebo moja motobunda je v zadu predlžená a okrtem toho mám za sebou takú malú opierku a to dosť chráni a nefúka a tak isto po meste sa krotím a nejazdím jak hovädo a mimo mesta tiež.... ale ak má niekto superšport tak tam to treba aj v lete....asi. ja si chcem kúpiť ten komunikátor čo bol v akcii škoda že som vtedy zaváhal... ja viem že sú asi aj lepšie ale aj drahšie a okrem toho tento bol za cca 200??? takže taká ludová cena a aspoň nemusím nič vyrábať a fušovať a vylepšiť sa dá všetko ak by mi tam niečo nesedelo...
![]()
![]()
- VLADY
- spammer

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
to co za bullshity tu pustas? nejde predsa o to ci ti fuka na chrbat 10 alebo 30 stupnovy vzduch kazdy ta ochladzuje a co si teraz nazbieras neskor ako by si nasiel prajem ti vela bezbolestneho moceniaVLADY napísal:![]()
![]()
Prefúknuť Ta môže akurát vtedy ak si spotený a to sa stane ak si dáš ten ladviňák v lete a sa pod nim spotíš a potom ideš a nedáš si ho..... ja som teraz došiel zvonka a je taký hic že som išiel len v tričku a rifloch a vôbec ma neprefúklo ani nepretiahlo.... ale tak máš pravdu že ladviňák áno ale nie ak je vonku 30°C...a tiež je rozdiel sa scootrovať po meste 50-60 alebo to švihať po ceste 110...
![]()
![]()

- VLADY
- spammer

aj ja som si myslel, až som domyslel a odkedy nosim ladvinak (kozmodiskVLADY napísal:![]()
![]()
Ale šak ma tu neukameňujte ...čo si nazbieram to mám ja viem, ale možno tak v septembri októbri ale nie ak je teraz na slnku 32°C!!! Atak isto nie ak idem 80-90... to by som musel lietať 200!!!

rážova jamaha,a ja neviem, skus duefratelli v samorine, tam by mohli mat,...APrilia v ruzinove hned pri honde, alebo v honde....... ja niesom z BA tak neviem. V nasom 15000 obyvatelov meste je 5 obchodov kde na 100% zozenies ladvinak, tak mi nevrav ze v BA sa neda zohnathopi napísal:bol som v ba moto trade a tam mali 3. Dva boli xxl a 3 som nezapol tak ked viete niekto este nejaku adresu tu naokoli dajte vediet. viem ze este v poddunajskych je ale neviem kde presne.
- VLADY
- spammer
wskús ešte pri Slovnafte http://www.ktm.sk/A okrem toho Ladviňák budú mať znova v LIDLI za tých 199 od pondelka 17.6 takže treba tam vybehnúť.... 

- VLADY
- spammer