Aprilia SR Zvolen
Moderátor: Moderators
- MisoSz.
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Apr 10, 2006 8:41 pm
- Skúter: Peugeot Speedfight 2
- Kontaktovať užívateľa:
Aprilia SR Zvolen
Nazdar hosi!
Kedze na jar planujem kupit nejakeho toho tatosa,kazdy den prebehnem minimalne raz autobazar.eu, ci tam nie je nieco zaujimave. Dnes som tam na nieco zaujimave natrafil a kedze je to zo zvolena, kde je pokial viem pomerne silna scooter parta,chcem sa spytat ci nahodou neviete nieco blizsie o tejto ponuke: http://aprilia-sr.autobazar.eu/50-id1322623.html
Mne sa celkom pozdava,co vy na to?
Ked uz zakladam novu temu este sa spytam jednu vec. Ja by som chcel mat na scootri ten zadny kufor. Nikde som vsak nenasiel na Apriliu SR nejaky nosic.Da sa vobec niekde kupit? No urcite sa da,lebo na nemeckej stranke ich zopar je napriklad http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 , ale kde?Je vobec SRko vhodne pre taky kufrik?Myslim koli tomu,ze zrejme dost zakryva zadne svetla napriklad pre kamionistu,ktory ide za mnou. Alebo zvolit radsej nieco ine ako SR?
Uz teraz dakujem za kazdu jednu odpoved.
Kedze na jar planujem kupit nejakeho toho tatosa,kazdy den prebehnem minimalne raz autobazar.eu, ci tam nie je nieco zaujimave. Dnes som tam na nieco zaujimave natrafil a kedze je to zo zvolena, kde je pokial viem pomerne silna scooter parta,chcem sa spytat ci nahodou neviete nieco blizsie o tejto ponuke: http://aprilia-sr.autobazar.eu/50-id1322623.html
Mne sa celkom pozdava,co vy na to?
Ked uz zakladam novu temu este sa spytam jednu vec. Ja by som chcel mat na scootri ten zadny kufor. Nikde som vsak nenasiel na Apriliu SR nejaky nosic.Da sa vobec niekde kupit? No urcite sa da,lebo na nemeckej stranke ich zopar je napriklad http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1 , ale kde?Je vobec SRko vhodne pre taky kufrik?Myslim koli tomu,ze zrejme dost zakryva zadne svetla napriklad pre kamionistu,ktory ide za mnou. Alebo zvolit radsej nieco ine ako SR?
Uz teraz dakujem za kazdu jednu odpoved.
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Aprilia SR Zvolen
skuter nepoznam (a aspon z videnia viem o vecsine skutrov...) kedze ako tam pise prihlasovana az v lete tak asi na kseft dotrepana...na prvy pohlad vyzera dobre...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- ice_cream71
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Okt 31, 2009 9:57 pm
- Skúter: Malagutti f15 firefox :P
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna za nu pita velmi malo ked si pozries ine inzerati vsade je vyssia cena s papierami slovenskymi keby bola tato pred rokom urcite ju berem 

Mozem oŠtat cely podpis 

mala cena to nieje taku apriliu kupi za 400 e plus prihlasenie 300 e a 300 zarobil ale to je vedlajsie tak sprosto onalepkovana a ani farba nieje boh vie aka za taku cenu sa da kupit aj nieco krajsie. tod moj nazor.
-
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Mar 05, 2009 12:14 pm
- Skúter: Aprilia sr street
Ahoj ako Alci povedal vyzera dobre ta aprilka....kilometre je zbytočne zisťovať aj tak o ničom nevypovedaju....niekto nabeha na skute 40 000km a je v pohode niekto za 10 000km odrovna komplet skuter aj s tlmičmi ( furt to dava na zadne, robi stopie a pod.). je to minareli motor vodnik v pohode sa da poupravovať časom...keby som nemal ja skut tak ju tiež berem bez problemov...na nalepky sa može kašlať povozi sa cez sezonu a u alciho si v pohode može potom objednať komplet plasty na sr za 250ečok v niekolkych farbach a bude ho to stať lacnejšie ako lakovanie u lakirnika...inak držiak kufra je presne na tento skuter napiš alcimu on bude určite vedieť ho objednať a potom Ti ho poslať...
- MisoSz.
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
to alcatelko: Na prvy podla vyzera byt celkom zachovaly, dufam, ze je taky aj v reale. Nevies povedat,ci ten vyfuk, ktory na tom je,je original?Lebo co som videl Aprilie,tak nepamatam si ze by na niektorej bol taky vyfuk.Vzdy som si vsimol lomene vyfuky na SRku.
ice_cream71: Jo jo,nie je to sice uplne zadarmo ale co sa tyka sucasnej ponuka znackovych skutrov,tak vramci mojho prehladu je to momenalne ta najlepsia ponuka.Teda aspon podla fotiek.
mmv: Majitelovy budem zrejme pisat mail,tak sa ho na km spytam,aj ked ako tu uz bolo spomenute tak az tak velmi dolezite to nie je,aj ked asi by sa mi divalo zle na tachometer keby sa tam tocilo uz 40000 km. Tak uvidime
matrixko: Pocitam s tym,ze si nieco necha za ten dovoz a prihlasenie. Otazkou vsak je ci by sa mi oplatilo organizovat vyjazd niekde do Talianska,alebo Nemecka,koli jednemu skutru. Mozno by ma to vyslo podobne,keby som si taky skuter doviezol a prihlasil sam.Ako keby som tam robil a ze to zoberiem cestou domov,tak to urcite,ale aby som tam koli tomuto siel,to asi nie. A co sa tyka polepov a farieb,tak to mi je absolutne jedno.Teda skor by som povedal ze sa mi to aj paci.
Mitko:Vdaka za info,to som sa zabudol spytat ze co tam bude za motor. Aj ked mozno je mi to na dve veci, lebo vlastne ani neviem ci je medzi minareli a piagiom nejaky vykonostny rozdiel,asi to este budem musiet pokukat. Tiez diky za info ohladom toho drziaku.Ak by som ju mal urcite by som to objednaval. Len mas taky drziak aj odskusany?Moze sa spolujazdec opriet o ten kufrik potom? No mozno blbe otazky,ja len tak
.
mizu: jo jo,mozno
.Ale predpokladam,ze tento skuter sa rychlo preda a pocitam s tym ze asi skor,ako budem moct ist pren.Aj ked mozno nie. V poslednej dobe vsak zacinam pokukovat po Gilere runner a stale viac sa mi paci,koli priatelke, ktora na aprilii bude asi trosku trpiet.
ice_cream71: Jo jo,nie je to sice uplne zadarmo ale co sa tyka sucasnej ponuka znackovych skutrov,tak vramci mojho prehladu je to momenalne ta najlepsia ponuka.Teda aspon podla fotiek.
mmv: Majitelovy budem zrejme pisat mail,tak sa ho na km spytam,aj ked ako tu uz bolo spomenute tak az tak velmi dolezite to nie je,aj ked asi by sa mi divalo zle na tachometer keby sa tam tocilo uz 40000 km. Tak uvidime
matrixko: Pocitam s tym,ze si nieco necha za ten dovoz a prihlasenie. Otazkou vsak je ci by sa mi oplatilo organizovat vyjazd niekde do Talianska,alebo Nemecka,koli jednemu skutru. Mozno by ma to vyslo podobne,keby som si taky skuter doviezol a prihlasil sam.Ako keby som tam robil a ze to zoberiem cestou domov,tak to urcite,ale aby som tam koli tomuto siel,to asi nie. A co sa tyka polepov a farieb,tak to mi je absolutne jedno.Teda skor by som povedal ze sa mi to aj paci.
Mitko:Vdaka za info,to som sa zabudol spytat ze co tam bude za motor. Aj ked mozno je mi to na dve veci, lebo vlastne ani neviem ci je medzi minareli a piagiom nejaky vykonostny rozdiel,asi to este budem musiet pokukat. Tiez diky za info ohladom toho drziaku.Ak by som ju mal urcite by som to objednaval. Len mas taky drziak aj odskusany?Moze sa spolujazdec opriet o ten kufrik potom? No mozno blbe otazky,ja len tak

mizu: jo jo,mozno

-
- motorkár
no držiak na kufor je držiak na kufor...nie je to opierka spolujazdca ak maš na mysli toto. je sice uchyteny na 4och miestach ale na nejake opieračky radšej zabudni mimo toho to asi nebude dvakrat bezpečne pre spolujazdca...poväčšine by sa Ta mal spolujazdec držať za pas alebo za držiaky po boku skutra nie sa, opierať o kufor....inak rozdiel v motoroch to teda je Minarelli a Piaggio. piaggio je jeden ak nie najkvalitnejši motor na skute. podla vodnej pumpy by som to tipol na minarelli....ale zase dobry motor aj na tuning...ustoji to v pohode....a že sa nebudeš mocť pozerat na tacho so 40T km?? vždy to bude lepšie ako keby si kupil za 1200euro činsky skuter s nulou na tachu...kvalitativne myslim....popripade kupiš nove tacho s menej km alebo stočiš... 

inak na tom autabazary je aj ta novsia sr ka za 1000 e a tak sa mi mari ze aj s papiermi a ma aj ladak.
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
nastavit ine kilometre na analogovom tachu je otazka pol hodky
ked som predaval pristrojovku z runnera tak z 32000 bolo za chvilku 00000 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ved stacaju...kup si avizo a mas tam 50 inzeratov ze ti nastvia ake chces kilometre
- MisoSz.
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
To Mitko:No mal som to na mysli tak ze na tom drziaku bude kufor o ktory sa moze spolujazdec opriet. Ked sme boli mladsi kamarat mal Hondu X8R, tam mal kufor a dalo sa on pohodlne opriet a drzat sa toho nosicu.Chcel by som take nieco mat aj na aprilii,aj ked je mi jasne ze tam by tie styri miesta boli silne namahane,ak by sa o to niekto oprel. Preto som z tej Aprilie trosku rozpacity a zacina sa mi pacit viac gilera. No asi mam blbe priority
. Aj Keeway Focus maju na kufrikoch naznak operadla,ale len koli tomu cinu kupovat nebudem.Uz som tu na tomto fore nieco precital,cize urcite by som to radsej stocil,ako kupovat nieco cinske.
To matrixko: Ano je tam novsia,uz dlhsie ju sledujem ale je to factory dost nabehane a pri striekacke je asi aj tento udaj dolezity(opravte ma ak sa mylim). Uz som pisal do Car Care ci dokazu aj taku vec vyservisovat. No uvidime. Mne by striekacka vyhovovala,nechystam sa na ziadne velke uprvy v podstate vsetko co by som robil uz na tom scootri je,len ta spolahlivost. Alci ty vies aj s takymito motormi sa vyhrat?

To matrixko: Ano je tam novsia,uz dlhsie ju sledujem ale je to factory dost nabehane a pri striekacke je asi aj tento udaj dolezity(opravte ma ak sa mylim). Uz som pisal do Car Care ci dokazu aj taku vec vyservisovat. No uvidime. Mne by striekacka vyhovovala,nechystam sa na ziadne velke uprvy v podstate vsetko co by som robil uz na tom scootri je,len ta spolahlivost. Alci ty vies aj s takymito motormi sa vyhrat?
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
skus sa na focuse opriet o kuforMisoSz. napísal:Aj Keeway Focus maju na kufrikoch naznak operadla,ale len koli tomu cinu kupovat nebudem.Uz som tu na tomto fore nieco precital,cize urcite by som to radsej stocil,ako kupovat nieco cinske.

najlepsi nosic sa da na ludixa dat...ten unesie aj slona...

no alcatelko sory ale v tomto ti oponovat musim ja na mojom matrixe som isty cas mal ten kufrik a viezol som hocikoho najtazsi co sa oto oprel ma ccal 70 kg a nic sa tomu nestalo drzalo to ale teraz je kufrik dole.kvoly imidzu. 

- MisoSz.
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Vidis a vyzera to tam byt celkom pevne na prvy pohlad. A aj ked to kamarati mali,tak sa mi to zdalo celkom v pohode. Hold cina si s tym asi hlavu nelame,hlavne aby to vyzeralo
.

-
- motorkár
jeden čina kufor mam aj doma čisto novy možem Ti fo dať....len asi nevydrži ani cestu poštou taký je to plast kvalitný...Matrixko ako to že sa niekto opieral o ten čina kufor Ti velmi neverim...viem ako je montovaný na skutri a aj ta kvalita uchytov je ako z blata a nepresvedčiš ma mal som dva činske skutre čiže mam prakticku skusenosť a nielen ja.
inak ak ideš do toho runnera tak je to super volba piaggio motor, vodnik nehovoriac o tom , že runner v serii dosahuje najvyššiu rychlosť zo všetkych skutrov 50ccm vobec... daš ladak + vario a si na nejakych 100km/h tacho čo je tak 90 real...chod do runnera....inak s tymi kuframi to o opierani by som skor prirovnal k maxi skutrom tam už je aj sedačka trošku podvihnuta v zadu nad uroven križnej oblasti chrbta...musiš si uvedomiť že 50ccm je viac menej na jazdu jednej osoby a v pripade potreby sa zvezu aj dvaja...
inak ak ideš do toho runnera tak je to super volba piaggio motor, vodnik nehovoriac o tom , že runner v serii dosahuje najvyššiu rychlosť zo všetkych skutrov 50ccm vobec... daš ladak + vario a si na nejakych 100km/h tacho čo je tak 90 real...chod do runnera....inak s tymi kuframi to o opierani by som skor prirovnal k maxi skutrom tam už je aj sedačka trošku podvihnuta v zadu nad uroven križnej oblasti chrbta...musiš si uvedomiť že 50ccm je viac menej na jazdu jednej osoby a v pripade potreby sa zvezu aj dvaja...
ja sa ti neprosikam aby si mi veril ked chces mozes sa prist pozret.
-
- motorkár
nemusiš sa prosikať...ja som mal dva činske skutre tak to mam rovno z priameho prenosu....ako kvalitu po motorovej stranke tak aj materialovej...a hlavne by som sa velmi divil keby dal chalan prednosť skutru "slabšej" kvality len za to že tam je trapný "kufriček" s imitaciou opierky...a určite mi to potvrdi aj alci ktoreho som aj ja kedysi presviedčal že činske skutre su super...on mi sam ukazal v praxi ake su to "kvalitativne" orgie...a dufam že sa nemieniš hadať , že alcimu prešlo x-krat viac čina skutrov cez ruky ako Tebe.
pozor ja zas nehovorim ze cinske skutre su lepsie ako znackove to vobec nie kebyze mam na vyber tiez si radsej zoberiem apriliu alebo gileru lenze na taky skuter uz nebol kes tak som musel zobrat to horsie no.
- MisoSz.
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Chalani ospravedlnujem sa, ze opät otravujem tak trosku s blbostou a ze je to uz mimo temy,avsak na nete som nasiel zase nieco nove: http://piaggio-nrg.autobazar.eu/50-spor ... 82879.html
Co si o tom myslite?Ak bude priaznive pocasie, budu peniaze(co by mali byt), po konkretnejsom informovani sa a vasom schvaleni by som mozno pren siel uz v priebehu januara alebo februara.
Tak co vy na to?Inak ta 80cm3 uprava,to su asi zavodne,ci?
Co si o tom myslite?Ak bude priaznive pocasie, budu peniaze(co by mali byt), po konkretnejsom informovani sa a vasom schvaleni by som mozno pren siel uz v priebehu januara alebo februara.
Tak co vy na to?Inak ta 80cm3 uprava,to su asi zavodne,ci?
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
jasne zavodna uprava
hlavna vec ze 80ccm ma polini ako novinku na buduci rok...a hlavna vec ze to ma street vyfuk...inzerat znesie vsetko...hlavne je predat...

- MisoSz.
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Aha,vidis,taketo informacie ja nemam. Ja som sa len pytal,ci to je zavodne,alebo co si pod tym vlastne predstavit. Ale ked to nie je 80cm3,tak co to bude? 70cm3? Si ma teraz zneistil alcatelko,ale aj tak velka vdaka za vyjadrenie.
- deltoro5784
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Júl 20, 2008 12:54 pm
- Skúter: Honda VFR 800 V4
- Kontaktovať užívateľa:
Alči tu ti budem oponovať aj ja. Ten kufor čo mám ja tiež už niečo vydržal a stále drží. Priateľka sa oneho opiera v jednom kuse . A čo som v ňom už viezol ani nebudem rozpisovať. Rekord bol asi 10 kg melón , vtedy som ani ten kufor nemohol zavrieť, skúter mi išiel skoro po zadnom ale kufor to ustál.alcatelko napísal:skus sa na focuse opriet o kuforMisoSz. napísal:Aj Keeway Focus maju na kufrikoch naznak operadla,ale len koli tomu cinu kupovat nebudem.Uz som tu na tomto fore nieco precital,cize urcite by som to radsej stocil,ako kupovat nieco cinske....tam sa ulomi nosic od ramu uz len ked tam das dve mineralky... (nosic ma nosnost 5kg...a si vezmi ze kufor ma zo 2-3kg...)
najlepsi nosic sa da na ludixa dat...ten unesie aj slona...
Keeway Focus 50@70 2006 - 2010
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -
Honda CBF 125 2009 - 2012
Honda VFR 800 V-Tec 2012 -