sorry ale nie všetci policajti sú padnutí na hlavu. Za 1) skúter bude bez papierov? však ked budeš kupovať 125ťku musíš mať od toho papiere alebo to chceš riskovať bez? a čo poistka? stane sa nehoda...ty máš poistenú 50tku a zelení zistia že to nie je celkom tak 2) väčšiu hlúposť ako niekto mení zo 125ky na 50tku som nepočul za 3) ked si to budeš valiť 100 a viac a policajti si ťa zmerajú ťažko vysvetlíš že tam je 50tka.... a v konečnom dôsledku ti na toto napíše každý že je to blbosť...gangsta_p napísal:mam 15.v auguste budem mat skuter a pri vyberani na nete ma napadlo kupim si 125 a kto na to pride? ktoreho poliša zaujima aku mam motorku. a ked sa mu nahodou nebude zdat tak poviem ze zovnajsok je zhodny so 125, ale ja som si dal 50tku motor. ze sa mi pacil skelet ale kedze nemozem riadit viac tak mam dnuka 50tku. co vy osrtatny na to? ma niekto z vas skusenosti ze fizel kontroloval ci to je 50 alebo ne? dikes
MOžno DOBRY nápad ako oblbnut fízlov :D
Moderátor: Moderators
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Re: MOžno DOBRY nápad ako oblbnut fízlov :D
Naposledy upravil/-a qyxza v Ne Júl 16, 2006 10:38 pm, upravené celkom 1 krát.
podpis som si este nenastavil
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
ja som mal 100ccm na 50ccm, ostatné údaje v tp boli k 100ccm. nik sa nevypytoval a pri mojej odpovedi pätdesiatka sa vôbec nečudovali a pustili ma dalej... (všetko OK)
len nechapem ako chceš vybaviť papiere 50ccm na 125ccm, lebo mne to urobili hned v predajni pri kúpe...
len nechapem ako chceš vybaviť papiere 50ccm na 125ccm, lebo mne to urobili hned v predajni pri kúpe...
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
lil máš pravdu..len mi nejde do hlavy ako to bude u neho s tými dokladmi...nenapísal či to bude nové alebo jazdenélil_B napísal:ja som mal 100ccm na 50ccm, ostatné údaje v tp boli k 100ccm. nik sa nevypytoval a pri mojej odpovedi pätdesiatka sa vôbec nečudovali a pustili ma dalej... (všetko OK)
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
hovori s teba mladost (inak povedana trepes somariny)gangsta_p napísal:mam 15.v auguste budem mat skuter a pri vyberani na nete ma napadlo kupim si 125 a kto na to pride? ktoreho poliša zaujima aku mam motorku. a ked sa mu nahodou nebude zdat tak poviem ze zovnajsok je zhodny so 125, ale ja som si dal 50tku motor. ze sa mi pacil skelet ale kedze nemozem riadit viac tak mam dnuka 50tku. co vy osrtatny na to? ma niekto z vas skusenosti ze fizel kontroloval ci to je 50 alebo ne? dikes
polis vidi v technicaku aku mas motorku. ak povies ze si si dal 50tku motor tak ta posle na stk (keby mohol co zrovna nemoze) a uzaj mas vybavene. kazdopadne jeho nezaujima ze co tam mas namontovane ale co tam mas napisane - vid 70 ccm kity
takzke si kup 50tku namontuj si tam 70 ccm kit a bud rad ze si rad
ajtak 70 ccm kit natrie kazdu seriovu 125tku tak co

- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Kontaktovať užívateľa:
veru veru, krutá realitatheruck napísal:hovori s teba mladost (inak povedana trepes somariny)gangsta_p napísal:mam 15.v auguste budem mat skuter a pri vyberani na nete ma napadlo kupim si 125 a kto na to pride? ktoreho poliša zaujima aku mam motorku. a ked sa mu nahodou nebude zdat tak poviem ze zovnajsok je zhodny so 125, ale ja som si dal 50tku motor. ze sa mi pacil skelet ale kedze nemozem riadit viac tak mam dnuka 50tku. co vy osrtatny na to? ma niekto z vas skusenosti ze fizel kontroloval ci to je 50 alebo ne? dikes
polis vidi v technicaku aku mas motorku. ak povies ze si si dal 50tku motor tak ta posle na stk (keby mohol co zrovna nemoze) a uzaj mas vybavene. kazdopadne jeho nezaujima ze co tam mas namontovane ale co tam mas napisane - vid 70 ccm kity
takzke si kup 50tku namontuj si tam 70 ccm kit a bud rad ze si rad
ajtak 70 ccm kit natrie kazdu seriovu 125tku tak co
Uz je to v rubrike mopediky skutriky ale to je jedno k veci: gangsta mas 15 cize,predpokladam ze si cerstvy drzitel vodickeho preukazu.Jedine nacom sa mozes vozit je nejaka 50-ka.Ja byt tebou nevymyslam somariny.Neoplati sa to.Nevies co sa moze posrat ,pridu ti nato ze je to 125 zoberu ti na dva roky vodicak a potom si budes trieskat hlahu o stenu.Len si ty kup pekne nejaku 50-ku daj tam 70ccm kit a mas po probleme.A nato ti uz teda nepridu,teda ak ti nebudu rozoberat motor.
- jeffo
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
teraz sa ideme vsetci pokakat ze tvoj oco ... keby to tu vsetci taky pisali tak to zabere polovicu fora...gangsta_p napísal:ok zabudol som vam povedat ze otec je dobry kamos s nacelnikom dopravakov v KE. ale vy ste skuseni ja vobec neviem co a jak mne to otec vravel ze sa pokusi ale nemyslite si teraz o mne ze som daky debil. mna len napadlo. doteraz som jazdil len preteky a to TRIAL ked dakto vie co to je a mam 250 takze jazdit urcite viem.v jazde neni problem. a ked uz 50 tak mi povedzte kery scoot 50 ma 4takt. dik za nazory kazdopadne.
- jeffo
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
Nepo napísal:Uz je to v rubrike mopediky skutriky ale to je jedno k veci: gangsta mas 15 cize,predpokladam ze si cerstvy drzitel vodickeho preukazu.Jedine nacom sa mozes vozit je nejaka 50-ka.Ja byt tebou nevymyslam somariny.Neoplati sa to.Nevies co sa moze posrat ,pridu ti nato ze je to 125 zoberu ti na dva roky vodicak a potom si budes trieskat hlahu o stenu.Len si ty kup pekne nejaku 50-ku daj tam 70ccm kit a mas po probleme.A nato ti uz teda nepridu,teda ak ti nebudu rozoberat motor.
a mozno ani vodicak nema, kedze jeho oco...

- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
re
"tak toto tu mále aprilku RSV mile 1000
myslim že to tu niekde na fore už je... "
len musis dat pozor ak na tom jazdis aby si si neupiekol vajcia
myslim že to tu niekde na fore už je... "
len musis dat pozor ak na tom jazdis aby si si neupiekol vajcia
- Xlukas.cz
- st. cyklista
- Dátum registrácie: So Jún 10, 2006 6:01 pm
- Skúter: Piaggio X9 125
- Kontaktovať užívateľa:
jako policajti "neveri" ani tomu, ze ja mam jen 125. skoro az pravidelne chteji na hranicich technicak. ucastnici srazu ti potvrdi, ze na prvni pohled muj skutr vypada obsahove vetsi a kdyby neznali skutry, tak si budou myslet, ze tam mam neco vetsiho. a ted si vem, ze policajti jsou v tomto lamy. kdyby meli znat vsechny modely dopravnich prostredku, tak by travili vic casu na skolenich nez v terenu. mimochodem pred rokem jsem nejak patral po moznosti vymeny motoru za 250 a pokud si dobre vzpominam, tak 125 a 250 ma stejne oznaceni typu motoru. mozna je to stejny motor jen s vetsim valcem. cislo motoru se uz neuvadi, takze dam 250 a nikdo by nemusel nic poznat. pred rokem me to bralo, ale ted uz je me to jedno co tam mam. hlavne, ze to jede. jen to vyladit a hotovo. nas bodovy system ...

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
No zato KYMCO má motory označené podla objemu a je to náliatok zboku na bloku motora takže sa to nedá nejak preklepnúť a okrem toho je to uvedené aj v TP ten typ motora. SH 25 je 125ccm, SH 30 je 150ccm, a SH 50 je 250ccm. to len pre zaujímavosť.Ale je jasné že to nikto nekontroluje, teda hlavne u nás na SK nie.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Možno by pomohlo nechať si ukradnúť techničák a na okresnom úrade na odbore dopravy by Ti mali vystaviť nový ... podla mňa by to napísali už po novom tak jak treba...viem že tento problém majú aj SIMSONISTI..zasa dakto dačo na SK nedomyslel !!!!qyxza napísal:jáááj AM ano ale ak máš v techničáku od skútra napísanú konštrukčnú rýchlosť 50 km/h (ako mám ja) tak neplatí...AM je do rýchlosti 45 km/hVLADY napísal:Jak neplatí!!! už zasa platí ak máš B tak máš aj AM automaticky daj si spraviť nový EUvodičák za 200,- a máš pokoj.

Naposledy upravil/-a VLADY v Ut Aug 07, 2007 10:32 am, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
ked chces nieco vatsie riesil by som to radsej papiermy z nejakej malo znamej znacky kde mas 50cm3 , najlepsie aj z znackou (sice sa tazko zhana ale da sa vsetko) a potom si zohnat nieco vatsie bez papierov a ziadnemu policajtovi sa v tom nechce hraba a spisovat protokoli a co ja viem co ked nerobis borde a normalne na tom chodis aj ked ma podozrenie aj ked poznam v nasom okrese jednu taku iniciativnu policajtku
a vlastne co ti pomoze ze tvoj otec sa pozna s nejaky pohlavarom_? To ti teda na ulici a ceste moc nepomoze , skor keby si ty poznal miestnych policajtov by sa dalo. A co si myslis ze ten nacelnik ci kto to je uz sa mi to nechce hladat zvola poradu vsetkym rozda tvoju fotku aj s fotkou skutra a menom s nariadenim jeho nezastavujte
Alebo si myslis ze ti bude kazdy priestupok vybavovat osobne? Tak to by si svoje prijemne miestecko dlho neuzil . A ten tvoj napad s tou 50-kou v 125-ke to co ma byt za nezmysel
sak keby sa to dozvedeli tak to je horsie ako keby si isiel na 125-ke sak take nieco by ti museli aj schvalit a to uz je drahsi spas
mas sa este co ucit na tvojom mieste by som si precital cele zakony
tu mas aj link http://www.vodicak.sk/teoria.php
a vlastne co ti pomoze ze tvoj otec sa pozna s nejaky pohlavarom_? To ti teda na ulici a ceste moc nepomoze , skor keby si ty poznal miestnych policajtov by sa dalo. A co si myslis ze ten nacelnik ci kto to je uz sa mi to nechce hladat zvola poradu vsetkym rozda tvoju fotku aj s fotkou skutra a menom s nariadenim jeho nezastavujte

mas sa este co ucit na tvojom mieste by som si precital cele zakony
tu mas aj link http://www.vodicak.sk/teoria.php