### temu (tento a nasledujucich 28 prispevkov, spoznate ich podla ineho predmetu prispevku) som oddelil z inej temy, ktora je o vyjazde - THeBaNDiT
Moderátor: Moderators
vtedy bol organizator...mal zodpovednostpygo napísal:na jednej strane chceš,aby sa dodržiavala 50ka na spoločnom výjazde,lebo sa bojíš,že sa niečo može stať a na druhej strane chceš superšport a lietať 200...
200 medzi dedinami ? A naco??? To chod na okruh a tam dokaz co vies.Vcera sme sa boli vozit,taka pianko jazda.11erzo11 napísal:ne tak to ja nepotrebujem.Ja chcem adrenalin to je to co ja potrebujem.Sadnut na motorku a prehanat sa 200km/h cestickami medzi dedinkami.No pradny pocit medzi autami obiehačky ....No prose raz som sa viezol a uz som nechcel nikdy prestat....A este jednu podmienky mam.Nech ta motorka poooriadne hučiLadený výfučik.....daaame
Matrixko na 50 tke sa dá ísť pekne ďaleko. Konkrétne jeden čech sa vybral na blokovanej čínskej 4 taktnej 50tke na okružnú jazdu celým talianskom a prešiel vyše 4 tisíc km. Ďalej minulú zimu sa nejaký experti z východného slovenska vybrali na 50 tkach vo februári na zraz motorkárov elemphan..... (neviem ako sa to presne píše) čo j niekde v nemecku takže všetko je možné, len treba chcieť.matrixko napísal:s 50tku sa neda ist nikam nejak extra daleko nehovorim da sa zvaldnut aj 250 km za den mal som tu cest,ale potom som si ani sadnut nemohol jak ma rit bolela:D a henten na tej gilere sam hovoril ze chodi na tom do rakuska do viedne a tak a ze v pohodicke.
nie, to je definica DEBILA-samovraha... (a to som pouzil veelmi mierne slovo)11erzo11 napísal:frajer je tan co ide cez mesto 240 a kluckuje medzi autami a nevie kdo kde s ktorej strany mu vybehne to je o tom.