Zdravim, som tu novy a v prvom rade sory ak je tu takato tema, no nenasiel som aj ked som pouzil HLADAT. Jedna tu taka je, ale je zamknuta a presnu odpoved som nedostal.
Takze chcel by som kupit skuter, najprv som hladal malaguti (bud f12 alebo f15) no vsetky bez TP a SPZ, uplne vsetky, a niektore iba s Talianskym TP a zak. poistkou, potom som pozeral po piaggio NRG (tie sport serie) a tie tiez bez TP a SPZ, niektore maju napisane taliansky TP a niektore sa mi podarilo najst s TP (zrejme slovenskym) Ale pisu tam ze netreba SPZ, a take som nasiel aj tie malaguti, ze netreba SPZ, aj nejake ine este, a teraz som z toho blbec, lebo jeden povie tak a jeden tak, a kedze si nemozem dovolit nic drahsie (tieto sa pohybuju do 500€ s TP (bud tal. alebo sk) ale bez SPZ) A tak nemozem vyhodit 10 000sk za prihlasenie, lebo ich nemam

Tak teraz neviem, ci sa mam na to vykaslat, alebo ci kupit taky skuter, ktory by mal iba TP (bud tal. alebo SK) ale nemal SPZ, a modlil sa aby mi za to policajti nezhabali vodicak, lebo citam ze vela ludi jazdi tak, a ze ukaze policajtom zak. poistku a TP (hoc aj taliansky) a policajti su spokojny. Mam velku dilemu v tomto, mam este simsona, ktory je zase A1 ale ja mam vodicak na Am, pretoze simson ma konst. rychlost 47km/h co vraj presahuje Am, a policajti ma zastavili, a zobrali mi TP, ale kvoli tomu ze som nemal STK (ani to nevedeli ci ma byt alebo nie, tak volali niekomu), a nie kvoli tomu ze to je na A1, to ani nevedeli

, cize fakt neviem, kazdu radu ocenim. Dik!