Lockerz
Moderátor: Moderators
- ApriliaSR50
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 9:42 pm
- Skúter: Aprilia sr50 r
Lockerz
chcem sa spitat chodi tu niekto z Vas na lockerz ??
aby som vam to priblizil tym co nevdedia co to je je to stranka na ktorej zbieras body za prihlasenie odpovedanie na dennu otazku a kukanie videii. celkom zaujimave body dostava saj za to ze tam privedies novych ludi . (ked bude mat niekto zaujem staci napisat poslem mu pozvanku(.........potom tieto nazbierane body mozes vimenit za elektroniku alebo ine vecicky .meni sa to raz mesacne kedy sa aj dokladaju dalsi a dalsie veci no musite byt rychli aby sa vam nieco uslo da sa tam za tie body aj nakupovat no zatial to plati len pre americanou ale ma to prist aj do europy. su tam dost zaujimave veci ako napriklad i-pody , i-pady, dvd , lcd televizie a podobne vichytavky a este dost zaujimava vec su tam aj peniaze na paypal .takze zaujimava vec . zaujimama ci ma niekto uz s tym skusenosti ci tam niekto uz je a jeho postehy ?
aby som vam to priblizil tym co nevdedia co to je je to stranka na ktorej zbieras body za prihlasenie odpovedanie na dennu otazku a kukanie videii. celkom zaujimave body dostava saj za to ze tam privedies novych ludi . (ked bude mat niekto zaujem staci napisat poslem mu pozvanku(.........potom tieto nazbierane body mozes vimenit za elektroniku alebo ine vecicky .meni sa to raz mesacne kedy sa aj dokladaju dalsi a dalsie veci no musite byt rychli aby sa vam nieco uslo da sa tam za tie body aj nakupovat no zatial to plati len pre americanou ale ma to prist aj do europy. su tam dost zaujimave veci ako napriklad i-pody , i-pady, dvd , lcd televizie a podobne vichytavky a este dost zaujimava vec su tam aj peniaze na paypal .takze zaujimava vec . zaujimama ci ma niekto uz s tym skusenosti ci tam niekto uz je a jeho postehy ?
podpis som si este nenastavil
- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Lockerz
Takto sa velmo jednoducho opýtam, Tebe alebo tvojím kamarátom už niečo poslali? nie? tak ani nepošlú.
A ešte jedna otázočka, čo z toho ty lidi kurňa majú?
presne, len peniaze za reklamu a propagáciu výrobkov. Myslíš, že by sa im z toho oplatilo Ti ešte niečo dávať? Asi ťažko.
Shrnuto podčiarknuto - veľký podvod, na ktorom sa dá v prípade dobrej reklamy pekne nabaliť.
P.S: Skorumpované videá z YT neberiem ako dôkaz, každému rozumnému človeku je jasné, že to nie je objektívne. Nejaký amík dostal 100$ zato, že pred kamerou ukáže rozbalovanie jedného/dvoch "darčekov".
A k tým tričkám a nálepkam, jasné ak Ti ide len o tie, oplatí sa to, pretože tie asi každému stému "zbieračovi" pošlú, nech nie sú svine..
A ešte jedna otázočka, čo z toho ty lidi kurňa majú?

Shrnuto podčiarknuto - veľký podvod, na ktorom sa dá v prípade dobrej reklamy pekne nabaliť.

P.S: Skorumpované videá z YT neberiem ako dôkaz, každému rozumnému človeku je jasné, že to nie je objektívne. Nejaký amík dostal 100$ zato, že pred kamerou ukáže rozbalovanie jedného/dvoch "darčekov".
A k tým tričkám a nálepkam, jasné ak Ti ide len o tie, oplatí sa to, pretože tie asi každému stému "zbieračovi" pošlú, nech nie sú svine..

- peeter
- cyklista
- Dátum registrácie: St Sep 30, 2009 12:15 am
- Skúter: Burgman 400 K9
Funguje to v celom svete, ale okrem Z lister triciek (prived 20 ludi) a jednej PSP hry som este odtial fakt nic nevidel. Ono redeem (rozdavanie darcekov) je v nepravidelnych intervaloch nie kazdy mesiac a samozrejme datum a cas sa neuverejnuje. A ked sa vobec nieco "velke" da kupit kym ty na to kliknes davno je to prec.
Ja som isty cas hraval podobnu hru prizee.com, kym smo ale stihol nazbierat nejaky normalny pocet bodov tak obmedzili darceky len pre Francuzsko.
Ja som isty cas hraval podobnu hru prizee.com, kym smo ale stihol nazbierat nejaky normalny pocet bodov tak obmedzili darceky len pre Francuzsko.
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
toto tu na fore uz bolo, X ludi sa vyjadrilo, ze je to podvod
- ApriliaSR50
- st. skútrista
no ja som tam ties novacik lebo som si povedal ze za skusku predsa nic nedam co par krat tam kuknem video a prilasim sa teraz odskusam ten ich redeem a budem vidiet ci to funguje alebo nie...dokazy co som videl tak boli jedine na tejto sranke http://www.hojko.com/lockerz-com-opis-f ... 29273.html
no viaceri mi uz povedali a potvrdili ze neico s tadial maju takze neico pravdy na tom byt moze . no ties mi vrtalo v hlave to ze co s toho maju ony predsa to nerobia len tak zadarmo ci?
no viaceri mi uz povedali a potvrdili ze neico s tadial maju takze neico pravdy na tom byt moze . no ties mi vrtalo v hlave to ze co s toho maju ony predsa to nerobia len tak zadarmo ci?
- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Ešte raz sa opýtam, čo z toho mali? tričko a nálepku? Ak to robili len kvôli nim, tak prosím...
jasné aj nejaké púzdro na Iphone poslali, ale to všetko je nič proti tomu čo by posielať MALI (Xboxy, PS3, PSP).
Čo z toho majú? Určite nie len tvoj šťastný pocit keď nič...ehm niečo dostaneš. Celý tento systém je veľký reklamný kolos. Tam je väčšina peňazí z reklamy. To neznamená, že keď u nás takáto kampaň nie je, že tomu tak je aj u Amíkov.
Tam je tento systém vynikajúci na propagáciu Sony, MS atď..
Ale ešte raz pripomínam, nie je z toho toľko peňazí aby milión ľudí na svete dostalo PS3 a ďalší milión PSP. Maximálne dostaneš tričko (v záujme zachovania reklamy) alebo nejaké Iphone obal. (z toho vyplýva, že pokiaľ si objednáš niečo veľmi lacné, je šanca asi 1:1000000, že to dostaneš.)
jasné aj nejaké púzdro na Iphone poslali, ale to všetko je nič proti tomu čo by posielať MALI (Xboxy, PS3, PSP).
Čo z toho majú? Určite nie len tvoj šťastný pocit keď nič...ehm niečo dostaneš. Celý tento systém je veľký reklamný kolos. Tam je väčšina peňazí z reklamy. To neznamená, že keď u nás takáto kampaň nie je, že tomu tak je aj u Amíkov.
Tam je tento systém vynikajúci na propagáciu Sony, MS atď..

Ale ešte raz pripomínam, nie je z toho toľko peňazí aby milión ľudí na svete dostalo PS3 a ďalší milión PSP. Maximálne dostaneš tričko (v záujme zachovania reklamy) alebo nejaké Iphone obal. (z toho vyplýva, že pokiaľ si objednáš niečo veľmi lacné, je šanca asi 1:1000000, že to dostaneš.)

- ApriliaSR50
- st. skútrista
pokial to cenne chces musis nbyt sikovny lebo cenne veci sa minaju hned a ked si si vsimol poslali chalanovy aj psp . a dalej posielaju aj dolare na paypal takze ties si myslim ze dost vyhodne nemyslis aspom koli tym prachom
- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Pane bože, stále dookola tá istá pesnička, jedno PSP a neustále ohrádzanie sa tým, že treba byť šikovný. Musím uznať systém majú šikovne premyslený, človek si myslí, že bol problém v tom, že to nestihol. Pointa je ale v tom, že si to myslí KAŽDÝ!, ty sa predsa nemôžeš spýtať miliónov ľudí, či niečo dostali, nie? takže všetci majú dojem, že boli pomalí.
Zamysli sa nad tým čo som tu doteraz napísal a neži vo virtuálnom svete kecov a toho, že Ti niekto dá niečo zadarmo. Ak si radu k srdcu nechceš vziať, tak prosím, ale potom nezakladaj takéto témy.
Ja som ochotný svoj názor zmeniť v prípade, že mi ukážeš reálne fotografie ľudí čo niečo vyhrali, screen z PP o prijatí peňazí atď.. Ešte raz nie skorumpované video o jednom PSP z YT ani pár reklamných tričiek/obalov na Iphone..

Zamysli sa nad tým čo som tu doteraz napísal a neži vo virtuálnom svete kecov a toho, že Ti niekto dá niečo zadarmo. Ak si radu k srdcu nechceš vziať, tak prosím, ale potom nezakladaj takéto témy.
Ja som ochotný svoj názor zmeniť v prípade, že mi ukážeš reálne fotografie ľudí čo niečo vyhrali, screen z PP o prijatí peňazí atď.. Ešte raz nie skorumpované video o jednom PSP z YT ani pár reklamných tričiek/obalov na Iphone..

- ApriliaSR50
- st. skútrista
fajn ja sa tu nebudem s tebou hadat pozri za skusku nic nedam a ked nahodou nieco sa podari a pride mi to mozno niekedy tak potom sa ti teda ozvem a ked nie tak co uz sak som dotoho nedal nai korunu takze iba skusam
- wr1t3r
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Jún 23, 2010 1:36 pm
- Skúter: TAURIS - Mambo 50
neni to podvod chodím tam a aj si idem odtial zobrat notebook , ak sa podari
len neviem že či sú niaké clá u nás za to

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ved to, AK sa podari
- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:

To je nepodstatné, že už rok skúšaš a stále si "pomalý", ale to určite bude tvoja chyba..

Veď ani BMG nebol podvod

OK, koniec tejto debaty, ktorá nikam nevedie. Ja vám len prajem, nech vám pošlú MacBooky a Iphony zadarmo..len keby to tak bolo..

-
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Tema bola nahlasena z dovodu, ze je to podvod a aby tu nevznikali z toho dovodu problemy.
Uz aj ja som rozmyslal co s temou, mazat ju nebudem, nakolko tema tu uzbola davnejsie, tiez to cele doslo k tomu, ze je to podvod, potom bola zmazana a znova je tu, tak ju asi necham aktivnu a nech sa kazdy rozhodne ci to chce skusit. Kazdy ma svoj rozum a znasa sam nasledky
Uz aj ja som rozmyslal co s temou, mazat ju nebudem, nakolko tema tu uzbola davnejsie, tiez to cele doslo k tomu, ze je to podvod, potom bola zmazana a znova je tu, tak ju asi necham aktivnu a nech sa kazdy rozhodne ci to chce skusit. Kazdy ma svoj rozum a znasa sam nasledky
- ApriliaSR50
- st. skútrista
presne tak nechajte temu pre nas ktory to skusaju a ktory to neveria tak nech kaslu nato ja to skusam teraz prvy tyzden a budem vidiet ak ma to neoslovi tak kaslem nato aj ja . no za skusku nic nedam. a ta ista otazka trapi aj man bude sa platit z tej veci dan alebo clo?
- peeter
- cyklista
no teoreticky by zasielka mala byt "gift" cize clo nepatis. Neviem ci tak funguju v skutocnosti. Clo sa inak plati nad 150€, do 150 platis len dan
- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
A do 22€ neplatíš ani DPH.. Ale príde mi blbé aby Ti tam naúčtovali nejaký poplatok..
Aj keď...ani by som sa nečudoval keby si tam mal "Poštovné a balné" v hodnote 50€.. 

- peeter
- cyklista
ked, tak poplatok neuctuju oni, ale colna sprava SR
- Bamma_boy
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
To je mi jasné, že CLO&DPH neúčtujú oni, ale to neznamená, že nemôžu naúčtovať nejaké poštovné oni.. 

- ApriliaSR50
- st. skútrista
no sak budeme videit ale ties si myslim ze sa nic neplati a chalanom co to doslo tak ties neplatili nic a niektroy zas hej lebo ze to mali na colnici aj par mesiacov takze neviem