Dobierka -doba cakania
Moderátor: Moderators
- ApriliaSR50
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Apr 04, 2008 9:42 pm
- Skúter: Aprilia sr50 r
Dobierka -doba cakania
idem na vas z otazkou ? je mozne ked mi clovek posle nieco na dobierku minuly tyzden v utorok aby som to nemal este stale nemal doma je tomu uz tyzden a dobierka nikde stale cakam .... stretli ste sa uz s tym zazil to niekto alebo co sa mohlo stat ..na stranke posty som cital ze dobierka druhou triedov trva cca 3dni hmm ale otot je uz tyzden mam vlastne na to este cakat? diky za radu
podpis som si este nenastavil
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Dobierka -doba cakania
neviem mne takto chalan tiez mal nieco poslat ale € som mu poslal na ucet do dnes to nemam doma nastastie to bola malinka suma aj tak s nim mailujem uz trisvrte roka a nic
- modreOKO
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Aug 31, 2009 8:12 pm
- Skúter: Yamaha AEROX - Modroocko :)
..no stymto mam bohate skusenosti, nasa Slovenska posta si plní svoje ulohy za ktore si platime na "100%" , samozrejme ked som cakal na dobierku podobne ako ty tyzden, nevydrzal som to a zistil som si od predavajuceho cislo postovej zasielky (balika) ktory sa prideluje vzdy ked sa nieco posiela a siel sa spytat stymto na postu, kde mi povedali ze takyto balik neexistuje a bol som si na istom ze predavajuci si zomna striela.
No poznam dalsi pripad kamarata, ktory posielal balik, dobierku a prisla prijimatelovi po dvoch tyzdnoch , ked po tyzdni uz pisal reklamaciu na poste kde sa stala chyba , nakoniec prislo z posty vyrozumenie s ospravedlnenim ze sa im balik dostal inde kde mal, no uz je to vyriesene, no kompenzovat omeskanie ti nebude nikto.
drzim palec
No poznam dalsi pripad kamarata, ktory posielal balik, dobierku a prisla prijimatelovi po dvoch tyzdnoch , ked po tyzdni uz pisal reklamaciu na poste kde sa stala chyba , nakoniec prislo z posty vyrozumenie s ospravedlnenim ze sa im balik dostal inde kde mal, no uz je to vyriesene, no kompenzovat omeskanie ti nebude nikto.
drzim palec
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- 11erzo11
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Aug 23, 2009 3:07 pm
- Skúter: Aprilia SR 50 LC Light Tuning 2004
- Kontaktovať užívateľa:
ale tak cakaj no malo by to uz byt davno u teba ale tak moze sa to oneskorit...nie? aa v nahorsom pripade sa to stratilo.bola ta vec aj poistena???
- modreOKO
- motorkár
..ako ono to poistene ani nemusi byt (si myslim) pokial mas potvrdenie ze si to posielal, myslim podaci listok. Je to dobre vzdy vypisat, pre takyto pripad a odlozit si pre pripadnu reklamaciu. Myslim ze ked som bral od jedneho chlapa telefon za byvalych 8000Sk tak vtedy to bolo dokonca aj nejako zapečatene + poistenie, neviem ci sa bezne poistuju baliky ..
Yamaha AEROX - r-*projekt*polini corsa 0,7deci,21DO,multivar,elektr.vodna pumpa,Xkevlar...+++najmenej kazivý scooter z fóra
- nigdais02
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Sep 01, 2008 4:28 pm
- Skúter: Kašlem na to nechce sa mi to stale prepisovať... :D
velmi dobrá tema ...ja som tieš dnes posielal balík dufam teda že mu dorazí poriadku .... ale tieto naše pošty stoja za... a niektorý ludia čo posielajú alebo prímaju tiež
....To ťa musí baviť....
KLIK:
RGK - Scooter-tuning, diely, servis, dovoz.
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- modreOKO
- motorkár
..hh stou postou mas pravdu , na jednej strane je to lacne , na strane druhej su pripady kedy to nie je vzdy podla nasich predstav, .. preto sa v poslednej dobe zacinaju vyuzivat sukromne prepravne spolocnosti alebo ako by som to nazval ako napr. DPD, TENexpres, UPS atd atd...
je ich hafo, len aj tie ceny su uz trosku ine
je ich hafo, len aj tie ceny su uz trosku ine

- Aerox1999
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 18, 2010 10:01 pm
- Skúter: Yamaha Aerox :)
Ja čakm už tiež pomali dva týždne,marne pozeram do schranky že či tam nieje žltý papierik z pošty 

- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Ak je k dispozicii podacie cislo, zasielka sa da vysledovat tu :
http://tandt.posta.sk/
zasielky z a do zahranicia tu:
http://www.track-trace.com/post
Slovenska posta ma asi system sledovania offline.Ked som posielal zasielku do Turecka,tak na nasej stranke hlaska - zasielka neexistuje.
Turecka posta mi ale zahlasila ,ze zasielka je uz na ceste z Ankary k prijimatelovi.A tiez si ten chudak mohol 3dni mysliet ,ze ho ... a nic som neposlal
Slovenska posta ma asi system sledovania offline.Ked som posielal zasielku do Turecka,tak na nasej stranke hlaska - zasielka neexistuje.
Turecka posta mi ale zahlasila ,ze zasielka je uz na ceste z Ankary k prijimatelovi.A tiez si ten chudak mohol 3dni mysliet ,ze ho ... a nic som neposlal

Kawasaki Versys Touring Edition

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Slovenská pošta
je sama pre seba...ak nenastane nejaká nepredvídaná udalosť a nepríjemnosť že dačo stratia alebo máš problém a dačo reklamuješ,tak si myslíš že všetko je OK...ja som posielal minulý týždeň v pondelok večer dobierku 1.tr a došla v piatok....síce bol vtedy v stredu sviatok ale aj tak je to troška moc dlho...hlavne ak to išlo len toť cca 150km dakam do Nitrianskeho pravna....A celkovo stav na našej pošte mám pocit že sú tam len do počtu a nie ako služby pre občana... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- mizu
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Apr 16, 2009 9:32 pm
- Skúter: yamaha slider
no ja som riešil všetko aj riešim cez SK poštu zatial žiadni problém klop klop klop niekedy sú takí rýchli až mi je to divnô ale ked su sviatky tak pas v tedy to je na mŕtvom bode 

- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
Kokso dobra vecicka viper..to si ako k tomu prisielviper napísal:Ak je k dispozicii podacie cislo, zasielka sa da vysledovat tu :

- palo1128
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
- Skúter: Honda SW-T 400
- Kontaktovať užívateľa:
[quote="VLADY"] dakam do Nitrianskeho pravna...
Jak dakam veď my sme stedisková obec my sme už niečo
Jak dakam veď my sme stedisková obec my sme už niečo

- nigdais02
- motorkár
PALO: nitrianske pravno je za PD? 

....To ťa musí baviť....
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- palo1128
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Mar 26, 2008 10:09 pm
- Skúter: Honda SW-T 400
- Kontaktovať užívateľa:
WOW: ty vieš čo je na druhom konci okresunigdais02 napísal:PALO: nitrianske pravno je za PD?

- Bamma_boy
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Aug 05, 2008 10:08 pm
- Skúter: Aprilia SR50 R
- Kontaktovať užívateľa:
Sl. pošta je kapitola sama o sebe, to by vám istý ľudia (e-shopy kt. na začiatku išli cez SP) vedeli rozprávať príbehy..
Osobne keď má niečo väčšiu hodnotu ako 10€ ide to DHL. Aby som sa tam ja sral s nejakými papiermi a dohadoval sa s tou čo má ledva ZŠ o tom čo som vypísal zle a čo dobre a ešte na mňa čumela tým pohľadom, že "už som mohla byť doma a kvôli tebe tu trčím" tak to nech ma majú radi.
Pekne si pre to príde chlapík, vypíše si papiere, zoberie balíček a už aj fičí.. Aj keď aj u prepravcov by sa našli výnimky (DPD
).
A čo sa týka ceny, že je to drahšie? Tak to vám to dáva asi SP zadarmo. Cena GLS za dobierku 3,99€, za takú cenu sa mi neoplatí ani zdvihnúť riť zo stoličky..

Pekne si pre to príde chlapík, vypíše si papiere, zoberie balíček a už aj fičí.. Aj keď aj u prepravcov by sa našli výnimky (DPD

A čo sa týka ceny, že je to drahšie? Tak to vám to dáva asi SP zadarmo. Cena GLS za dobierku 3,99€, za takú cenu sa mi neoplatí ani zdvihnúť riť zo stoličky..

- nigdais02
- motorkár
jj že viem však to je tích 20-30km odomňapalo1128 napísal:WOW: ty vieš čo je na druhom konci okresunigdais02 napísal:PALO: nitrianske pravno je za PD?

....To ťa musí baviť....
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
KLIK:
EX...
1.Yuki speedy 50
2.Cpi oliver 50
3.Aprilia sr R 50
4.3x Gilera Nexus 500
5.2x Yamaha aerox 50
6.2x Aprilia sr 50
7.Gilera runner 200
a
t
d.
- 11erzo11
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
pre teba ale ja som z dedinyfifais napísal:erik to je stara znama vec

-
- kolobežkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 16, 2010 9:58 pm
- Skúter: Piaggio NRG mc2
Hm tak ja mam problem trosku iny, jednemu ciganovi (na 100% to bol cigan) som sa mailom dohodol, ze mu poslem mobil (60€), poslal som (podaci listok som si samozrejme nechal, ale ako inac STRATIL SOM HO, alebo teda respektive niekde je zapatroseny-dufam ze ho najdem), ciganovi sa mobil odoslal, a ked som ho kontaktoval po tyzdni ked mi ani mail od neho neprisiel ze to prevzal a ani prachy, tak mi napisal ze sa odstahoval, riadne ma to nasralo a teraz nemam ani mobil ani prachy.
Podotykam, bola to dobierka, cize jedno z toho mi prist musi, ale uz to je druhy tyzden(druhy tyzden prec..), nebolo to poistene(problem?), bol to balik v krabici, dobre obaleny, celkom velky cize len tak vytratit sa nemohol
Nejake rady? Ak nenajdem ten podaci listok, tak uz ani cakat mobil nemusim?
Podotykam, bola to dobierka, cize jedno z toho mi prist musi, ale uz to je druhy tyzden(druhy tyzden prec..), nebolo to poistene(problem?), bol to balik v krabici, dobre obaleny, celkom velky cize len tak vytratit sa nemohol
Nejake rady? Ak nenajdem ten podaci listok, tak uz ani cakat mobil nemusim?
- m4rk0
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Jún 02, 2009 9:21 pm
- Skúter: Gilera Runner 70 SP Replica Simoncelli
- Kontaktovať užívateľa:
kokos ... ja davam poistit ked posielam vsetko aj ledky som dal poistit ked som posielal