co hovorite na skuter peugeot vivacity 2005 kamos ho chce kupit ale chce sa pred kupou este popitat na + a -
tak prosim.........................
vivacity
Moderátor: Moderators
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Mal som ho dva roky a 5000km a išiel mi dobre ale potom som ho predal a po dalšej tisícke sa zadrel...Uvidíme kolko vydrží nový valec.A teraz ak to môžem porovnať s KYMCOM tak v tejto dobe by som ho už nového nekupoval za tú cenu ako som ho kúpil lebo platíš hodne za značku a si myslím že sú aj iné a lepšie scootre hlavne jazdené, ale pred dvoma rokmi bola iná situácia. Ide o cenu za kolko a kolkoročný.. cena je vždy rozhodujúca.
Ja som predal mojeho za 40 000,- a bola v cene aj otvorená prilba a topcase 28L, mal natočené asi 5000km bol jak nový nepadnutý....Ale je to ak tak len pre jedného lebo stupačky pre spolujazdca sú dosť oničom len také malé plastové trojuholníkové plôšky vzadu .

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Re:
ja som pôvodne šiel kúpiť nejaký malý a mojej polovičke zlatý retro scooter a dopadlo to tak že je "ako " môj. Polka sa na vive viezla tak 2x sama a pár krát so mnou. Používa radšej niečo dvojstopé lebo na scoote sa ťažko vozia deti.
- miiireeec
- motorkár
- Dátum registrácie: Po Máj 26, 2008 12:13 pm
- Skúter: Yamaha XT 660 X
Re: vivacity
ViVaCiTY je podľa mna motoricky na veľmi dobrej úrovni...nepohodlný je však pre spolujazdca, nezoženieš naň na Slovensku náhradné diely pretože sa na SVk už nevozia...ale na Ebayi je toho dosť a už som aj komplet plasty našiel za 6-ku čiže keď sa chc tak sa dá...iníč nič zlé nemôžem povedať naň...ja by som si ho kúpil zas ale v krajšom farebnom prevedení..

Yamaha - ride the right bikes