bez TP +EVC
Moderátor: Moderators
bez TP +EVC
Chalani ja tomu nechapem, chcem kupit nejaky skutrik kazdom jednom inzerate co som nasiel je uvedene bez TP a EVC to vsetci skutristi chodia bez papierov ? Teraz som tu cital diskusiu ze by mal mat skuter SPZ. Viete mi to nekdo nejak logicky vysvetlit preco to tak je? fakt tomu nerozumiem. Kde sa da kupit jazdeny skuter s papiermi? Dik za odpovede
Honda LEAD SVC 110
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Re: bez TP +EVC
Uz to tu bolo x-krat spomenute.Bez papierov sa mozes vozit maximalne u seba na dvore!!!
Kawasaki Versys Touring Edition

- Davidian
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Máj 09, 2010 11:17 am
- Skúter: Aprilia SR50R - DERBI GP1 125
- Kontaktovať užívateľa:
bez TP +EVC
Dovody su rozne, bud su z dovozu a nedali sa prihlasit, alebo mali stare papiere atd.
Ale na diely, alebo na zavody sa daju pouzivat, zas atd.
Faktom je, ze tie s papiermi sa predaju rychlejsie, tak zakonite najdes viac bezpapierovych v inzeratoch, ked sa uz pytas.
A kupit sa daju jazdenky na inzerat, len treba hladat, ved pozri aj tu na fore..
Ale na diely, alebo na zavody sa daju pouzivat, zas atd.
Faktom je, ze tie s papiermi sa predaju rychlejsie, tak zakonite najdes viac bezpapierovych v inzeratoch, ked sa uz pytas.
A kupit sa daju jazdenky na inzerat, len treba hladat, ved pozri aj tu na fore..
nj hladam uz tyzden a zatial nic tak budem kukat dalej do jari je este chvilu cas. Viper ja viem som si tu nastudoval len proste som nechapal preco su vsetky motorecky bez papierov nejak mi to nejde do hlavy ze kto to kupi ked sa vozit na tom nemoze, jedine tie "zavody" alebo ND a to si mylsim ze kazdy si kupi radsej nove.
Honda LEAD SVC 110
- viper
- motorkár
- Dátum registrácie: So Júl 08, 2006 7:59 pm
- Skúter: Kawasaki Versys 2009
- Kontaktovať užívateľa:
Alien: Doteraz medzi ludmi koluje nazor,ze staci PZP + kupna zmluva a mozes sa vozit bez EC.
To uz davno neplati a niektori predavajuci to zneuzivaju a klamu ludi.
To uz davno neplati a niektori predavajuci to zneuzivaju a klamu ludi.
Kawasaki Versys Touring Edition

- michael2004
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Pi Sep 04, 2009 9:48 pm
- Skúter: aprilia rally 50
- Kontaktovať užívateľa:
tiez som to zaregistroval ze nejako vela skutrikov je v bazare bez papierov... moj mam z talianska este nemam ho ani prihlaseny a ani ma to netrapy ci sa bude dat abo ne,mam znameho co mi prihlasi aj metlu na 4kolesach 

- majo1357
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Máj 02, 2008 8:22 pm
- Skúter: aerox
keby chodia bez papierov , a mali by to povelene , tak by to asi nepredavalimr-alien napísal:Chalani ja tomu nechapem, chcem kupit nejaky skutrik kazdom jednom inzerate co som nasiel je uvedene bez TP a EVC to vsetci skutristi chodia bez papierov ? Teraz som tu cital diskusiu ze by mal mat skuter SPZ. Viete mi to nekdo nejak logicky vysvetlit preco to tak je? fakt tomu nerozumiem. Kde sa da kupit jazdeny skuter s papiermi? Dik za odpovede
jazdeny s spz musis hladat...
aerox70, 307hdi , možná dohoda na všetkých inzerátoch