http://drahovsky.blog.sme.sk/c/263423/M ... uhoch.html
Moderátor: Moderators
Mne hej v Nitre som sa prebíjal dopredu až kým som nenarazil na policajnú VW dodávku. Tak som zostal za nimi, len zrazu z okienka šoféra sa vystrčila ruka a ukazovala mi aby som ich predbehol. Tak som išiel zakýval a pokračoval som až k semafórumodreOKO napísal:a uz sa vam niekomu stalo, ze za uplne beznej situacie kedy sa cez ten "stred" dostanes kludne aj v jednom jazdnom pruhu popri autach az DOPREDU, no ked zastanes tesne pred tou "stop" čiarou zistis ze to (prvé) auto ,/hned vedla teba/, sú dopraváci ??
mne osobne sa to este nestalo, ale videl som situaciu odpovedajucu presne tomuto popisu no ako sa to riesilo neviem .. videl som len nas*atych fizlov a prekvapeneho motorkara ..
hh
v podstate ano, ale od neho by som cakal v clanku aspon drobnu osvetu v style :TomasARN napísal:Nechapem, co sa tu riesi. Napisal to, co je pravda. Podla zakona to napisal spravne. Je praqvda, ze aj ja to porusujem. Ale nevidim v tom, ziadny jeho komplex ako pisal Makicko
a preco nie? este sa ti na okne (alebo tebe na prilbe) nerozprskol velky hmyz? alebo len viac zaprasene okno, ktore proti slnku vypada spinavsie....tak si pustim ostrekovac a okno omyjem, naozaj vtedy nepozeram, ci nejde okolo nejaky cukrikovy motorkar!miso sk8 napísal:totalne slnecny den, nikdy ani kvapka dazdu a zrovna vtedy si treba ostrekovat okno, anoooo
Asi nemas VP skupiny B a auto, ked vies nieco take napisat. Ako ti uz Duky pisal, mucha, prach a podobne. Ked ma napadne, tak sa pozriem, ci za mnou nie je moto, ale nenapadne ma to stale. Viac krat som dostal na moto sprchu, ale co nartobim, ani sa nad tym nepozastavujemmiso sk8 napísal:inac tie ostrekovace..to uz sa aj mne par krat stalo............ sice nie tak casto, fakt len par krat ale vacsinou bol totalne slnecny den, nikdy ani kvapka dazdu a zrovna vtedy si treba ostrekovat okno, anoooo![]()
TomasARN napísal:Nechapem, co sa tu riesi. Napisal to, co je pravda. Podla zakona to napisal spravne. Je praqvda, ze aj ja to porusujem. Ale nevidim v tom, ziadny jeho komplex ako pisal Makicko