upravený názov témy
Moderátor: Moderators
podla toho co pises by si mal vyhladat servis lebo nechapes ako funguje motor. pocitam ze 7my rocnik zakladnej skoly mas uz za sebou a ze si nedaval pozor. ked pri zdochnuti motora ta prve napadne pozriet valceky a mylit si zadretie so zodratim tak to uz nedozenies ani ziadnym studiom na vysokej. kde nic neni ani smrt nebere. servis je tvoja najlepsia sanca ako si skuter spojazdnis. nie kazdy musi byt mechanik.Patres napísal:Caute, stala sa mi taka vec, mam skuter Cpi Aragon GP 50 a minule som isiel a znicoho nic mi zdochol motor a velky biely dym isiel z oblasti vyfuku. Najprv som myslel ze valceky variatora sa mi zasekli a zodreli sa. Vybral som ich a boli ozaj zodrate. Vymenil som ich a dufal som ze uz mi pojde, ale vobec nestartuje. Sviecka dava iskry tak ako by mala, benzin je v karburatore da sa to aj citit. Premyslal som este nad tym ze raz dva krat som isiel na plny plyn 8 kilometrov (8000rpm). Dufam ze motor neni zodraty. Skusal som kompresiu motora, ale prst si neudrzim na diere. Motor v pohode pretocim ale akoby ta kompresia aj napriek tpmu ze tam neudrzim prst bola slaba. Ale niesom si isty. Takze neviem, poradte mi. Dakujem
upravený názov témy