Lucia ty si ale pripadLucia1597 napísal:takze ta farba pojde aj na prilbu ze ? lebo prilbu mam ovela viac doskrabanu ako skuter sice minule som ho dobre zachitila a zohol sa mi stojan ale tak silou to pojde

Moderátor: Moderators
Lucia ty si ale pripadLucia1597 napísal:takze ta farba pojde aj na prilbu ze ? lebo prilbu mam ovela viac doskrabanu ako skuter sice minule som ho dobre zachitila a zohol sa mi stojan ale tak silou to pojde
no to si pis ... ale tak virovnala som sice lietali iskri ale virovnany jekredenc1001 napísal:Lucia ty si ale pripadLucia1597 napísal:takze ta farba pojde aj na prilbu ze ? lebo prilbu mam ovela viac doskrabanu ako skuter sice minule som ho dobre zachitila a zohol sa mi stojan ale tak silou to pojde
oo dakujem za pozvanieTHeBaNDiT napísal:2 Lucia 1597: vitam noveho clena a pozyvam do temy: Nase xichtiky =) a kecy okolo nich... :angel9:
rspeed napísal:... ja ta taktiez vitam ... a prikladam napad: co tak zalozit sutaz pre novacikov o otvorenie co najstarsej temy - samozrejme nie v zlom ale zas som cumel na ludi co tu prispeli v 2006 ...
no ja som si tiez nevsimla nikdy datumi ...miiireeec napísal:rspeed napísal:... ja ta taktiez vitam ... a prikladam napad: co tak zalozit sutaz pre novacikov o otvorenie co najstarsej temy - samozrejme nie v zlom ale zas som cumel na ludi co tu prispeli v 2006 ...![]()
![]()
tak koho by hneď napadlo kukať na dátum... čo