Ako lestit motor?
Moderátor: Moderators
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Ako lestit motor?
daval som dole presok z dekla obycajnym odstranovacom...islo to krasne...jediny problem zbavit sa toho odstranovaca...treba pouzit vodou zmyvatelny...a potom dekel uz len vylestis lebo ostane krasne hladky
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- 4BALL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
oj do slaka a ten som prave nechcel lebo som sa bal ze to este viac doonacim 

podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Len jedno neviem preco kazdy smirgluje... ja som motor so zeleznym karatacom prebehol tak zlahka ( on je celkom jemny da sa powedat a potom som to vylestil no motor som az tak nechel ) hlavne vario.. a na to som nepouzil nic ine lan pastu a flanelove kotuce! aj dnes si idem vyrobit aspon jeden bo cem vylestit uplne tie motorove veci a ten nater mi zisiel dolu za 10 sek ked som tam podrzal vrtacku ...
takze to zislo dolu a vlastne pod tym uz to bolo vylestene takze to nieje taka robota kazdopadne keby niekto chcel za maly prispevok vylestim 
2 4BALL - ty to mas asi take ked ja som to prebehol kartacom .. neviem ci to este vylestis .. moje vyzeralo takto

+ maly rozdiel ako to vyzera vylestene a pred ( alebo po sezone )

2 4BALL - ty to mas asi take ked ja som to prebehol kartacom .. neviem ci to este vylestis .. moje vyzeralo takto

+ maly rozdiel ako to vyzera vylestene a pred ( alebo po sezone )

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
2 chudar.. a ty si to cim ( jak ) lestil?
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- Csicsko550
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa:
no je to pekne ale iste to nie rukou lestil lebo by to ruka nezvladla a myslim pisal ze TJ to robi,a kto je to ten TJ?no to uz neviem
- chudar
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 15, 2007 9:06 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
TJ jsem já
...4 Foxik: používám normalni postup. sundat barvu, brousit, leštit, pak brousit leštit až je to ok...pasty od unipol( hnědá a modrá), kotoue, filcáky a hadráky a na každou pastu kotouč...já mám dohromady asi 7 kotoučů

- Csicsko550
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Jan 27, 2009 10:05 am
- Skúter: Keeway F-act
- Kontaktovať užívateľa:
este by ma zaujimalo odkial beres tie pasty ja mam zelenu:D
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
kupil si
ja mam taku starsiu po dedovi .. ale islo to s tym .. a farbu som daval dole s kotucom spolu s pastou... a vylestilo sa to hned pod tym
brusit som to nebrusil len pastou s kotucom potom jemnejsi kotuc a nakonec som to flanelovym cistym kotucom vycistil
.. v lete to vyzeralo takto:

- PeterZ
- motorkár
- Dátum registrácie: Ut Júl 17, 2007 10:31 am
- Skúter: Peugeot Vivacity Silversport
- Kontaktovať užívateľa:
Pekná práca. Leskne sa to jak psove gule 
Ako to v tom stave mieniš udržať, lebo soľ a iné hliníku "priateľské" zlúčeniny to bez laku alebo inej ochrany rýchlo zmatnia.

Ako to v tom stave mieniš udržať, lebo soľ a iné hliníku "priateľské" zlúčeniny to bez laku alebo inej ochrany rýchlo zmatnia.
- FoXiK
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
celu sezonu mi to tak vydrzalo... teraz cez zimu som vsetko presiel a za 30min to bolo take ako vidis na fotke
takze tak
.. nehrdzavie to ani nic. a lak tam neni dobre davat lebo variator teda cely blok sa hreje a lubilo by sa to popraskat takze o tom uz tu bola debata