Strobo ? Neon ? alebo radsej NIC ??
Moderátor: Moderators
- FoXiK
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no jasne dojdu fizli, ze ukazte nam parkovacky a ze jjee* , zablesk jak howado, a ty zdrhas skor nez otvoria oci ne ??
to by bola ina *eba
, sak daj ked myslis , ... Ale tak ako to blika to staci nie? je to aspon vidiet ne ?
sak za tu cenu fakt to aj keby nedam na scoot sak to neni nic 240,- tak ked budem objednavat setky veci , objednam aj tricko, to ma potesilo. kukam ze co jake oblecenie, ze je parada,

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- Lukasso111
- kolobežkár

- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 12:19 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Ahojte! Prosím vás ma niekto takéto stroboskopy: http://www.scootland.sk/eshop/?id=DM33321&cat=402
lebo chcel by som si ich kupiť
lebo chcel by som si ich kupiť
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
Ja som kupil nakonec toto http://www.scootland.sk/eshop/?id=DMUTYPE&cat=402 ... ale kukam na scootlande aj zdrazeli kde som ich kupoval
ece ze som ich kupil asi o 70sk boli lacnejsie
efekt krasny a tiez to budem montovat za zadne koleso niekam za vidlu ( krcok )nech to neni vidiet a asi niekam pri valec proste pri zadne koleso tiez

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- Lukasso111
- kolobežkár

- Kontaktovať užívateľa:
- Lukasso111
- kolobežkár

- Kontaktovať užívateľa:
da sa tam aj zvysit rychlost blikania?tie nalepky slabo drzia?rspeed napísal:... ja ich mam tiez za prednym a pred zadnym kolesom... vypinac mam vlavo vzadu pod sedadlom - pristup z vonku - takze hocikedy vypnem a zapnem ...
s navlekmi su dost slabe ale obal mam pevnejsi priehladnejsi home-made ...
- FoXiK
- motorkár

- Kontaktovať užívateľa:
a ozaj .. rozmyslal som ako uchytim tie moje kedze su tam gumicky origo asi do parkovaciek
tak ze by som to nejako prichytil o plast alebo co.. link aj kam to cem som pisal tuto trosku vyssie .... rozmyslal som nad tym ze s niecim prilepit alebo co pipripade ale to som necel do plastu spravit dierku a strcit to tam ako do svetla... pripadne niecim pribrblat nech to tam drzi 
- Lukasso111
- kolobežkár

- Kontaktovať užívateľa:
- missko_234
- trojkolkár

- Dátum registrácie: Ut Nov 13, 2007 10:24 pm
- Kontaktovať užívateľa:
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
a na co sluzi regler?mr.rabino napísal:neviem len nahlas uvazujem nebude to tym ze scooter pusta stale ine napatie ? raz 12 V potom 13,8 V atd , atd ....hm.. ? asi by to chcelo ustalovac prudu
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Inventor je tá krabička čo robí z 12V tých cca 300-400-500V ktoré potrebuje samotná neonová trubica na svoju činnosť.... a nejaký stabilizátor a pod je len na oblbnutie zákazníka (neelektrického).... 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- automatak
- chodec

- Dátum registrácie: St Máj 20, 2009 10:58 am
- Skúter: Yamaha Majesty 125 r.v.2004
Re: Strobo ? Neon ? alebo radsej NIC ??
Neviem či nieje už neskoro prispievať v tejto téme (píše sa rok r.2009),ale nedá mi to...
Veľa sa tu píše o nákupe stroboskopov a podobných vecičiek. Chýba mi tu taká skutočne ľudová tvorivosť....
Dostal sa mi do rúk jeden jednorázový fotoaparát, ked som dal vyvolať film z neho, chlapík ho hodil do koša. Tak som si ho vypýtal a doma rozobral.
Na čo mi to bolo ? Ziskal som komplet blesk na 1.5V. Teraz už len špekulujem ako to upraviť a namontovať ako stroboskop...
Ak by ste niekto mal taký jednorázový foťák (z dovolenky a pod.) a mal by skončiť v koši na smeti radšej mi ho odložte !! Ja ho zužitkujem .

Veľa sa tu píše o nákupe stroboskopov a podobných vecičiek. Chýba mi tu taká skutočne ľudová tvorivosť....
Dostal sa mi do rúk jeden jednorázový fotoaparát, ked som dal vyvolať film z neho, chlapík ho hodil do koša. Tak som si ho vypýtal a doma rozobral.
Na čo mi to bolo ? Ziskal som komplet blesk na 1.5V. Teraz už len špekulujem ako to upraviť a namontovať ako stroboskop...
Ak by ste niekto mal taký jednorázový foťák (z dovolenky a pod.) a mal by skončiť v koši na smeti radšej mi ho odložte !! Ja ho zužitkujem .
- Prílohy
-
- blesk_2.JPG
- budúci stroboskop
- (93.52 KiB) 20 stiahnutí
Viktor Valentíny, jazdím pri teplotách nad 15° C
"Pamätaj: na skútri - nikdy nie si na hlavnej!!! "
"Pamätaj: na skútri - nikdy nie si na hlavnej!!! "
- ADo_xXx
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Ut Aug 28, 2007 4:06 pm
- Skúter: CPI hussar
tak potom to chce uz len casovy spinac. PS:Kde do kelu som videl anketu o najhorsi avatar???Lebo toto je totalka

- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Inak s takého blesku moc strobáč v pravom slovazmysle nespravíš strobáš potrebuje silnejší menič aby stíhal nabíjať kondík na svoje napätie priebežne a aby výbojka mohla byť odpálená aspoň pár krát za sekundu. Fotoblesk nabíja kondík možno tak 5 sekúnd a to je slabé a okrem toho aj výbojka ak je z fotoblesku tak dlho nevydrží blikať lebo nieje robená na tak rýchle blikanie teda vydrží ale jej životnosť je potom dosť mizerná.Ale inak na pobavenie sa dá robiť a skúšať všeličo... je to lepšie jak chlastať v šenku.aspoň vieš čo ako a prečo a rozširuješ si vedomosti o elektronike a tak celkovo...... 
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!