Moj plexistit - doplnok temy winshield
Moderátor: Moderators
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Tak pani, instalacia, za aktivnej asistencie Vladyho hotova, samozrejme fotodokumentacia prvkov. Co sa vlastne zmenilo?
Zaklad je, ze to uz nie je nerezova tenkostenna rurka, ale nerezova gulatina priemeru 12mm.
1. konce ma na sustruhu krasne opracovane horne, aj spodne

2. Dal som na radu a uz to nie je hore 4x "durch" vrtane, ale riera e slepa a 6ka zavit narezany

3. Ohyb je spraveny elegantnym radiusom, nie lomene ako predtym...

4. Celkovy dojem je lepsi, pevnejsie to vyzera aj drzi, az tak to neposkakuje pred jazdcom a snad to uz vydrzi... celkovy pohlad

Zaklad je, ze to uz nie je nerezova tenkostenna rurka, ale nerezova gulatina priemeru 12mm.
1. konce ma na sustruhu krasne opracovane horne, aj spodne

2. Dal som na radu a uz to nie je hore 4x "durch" vrtane, ale riera e slepa a 6ka zavit narezany

3. Ohyb je spraveny elegantnym radiusom, nie lomene ako predtym...

4. Celkovy dojem je lepsi, pevnejsie to vyzera aj drzi, az tak to neposkakuje pred jazdcom a snad to uz vydrzi... celkovy pohlad

podpis som si este nenastavil
- Tao
- v podmienke
- Dátum registrácie: Ut Júl 24, 2007 3:52 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja nejdem nic pisat lebo by si to musel do tretice prerabat
ale nie, vidis hned je to lepsie aj krajsie ked tam nemas z druhej strany matky, este ma tak napadlo ze ci by sa nedalo to plexi tak zadymovat postupne alebo daka tmava folia tam dat ale ked mas scoota strieborneho tak by to asi nebolo pekne
Edit: Kuko predsa este na to tak pozeram, prezrad co to tam mas to cierne nad svetlometom na plexi, dufam ze to tam je len docasne
Edit po X-ty krat: odfot to este priamo z predu asi tak vo vyske prs ale cely scoot
ale nie, vidis hned je to lepsie aj krajsie ked tam nemas z druhej strany matky, este ma tak napadlo ze ci by sa nedalo to plexi tak zadymovat postupne alebo daka tmava folia tam dat ale ked mas scoota strieborneho tak by to asi nebolo pekne
Edit: Kuko predsa este na to tak pozeram, prezrad co to tam mas to cierne nad svetlometom na plexi, dufam ze to tam je len docasne
Edit po X-ty krat: odfot to este priamo z predu asi tak vo vyske prs ale cely scoot
- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
Ano Tao, je to krajsie, mal si pravdu, už len aby to drzalo tak ko ma...ale je tam pruzna...Tao napísal:ja nejdem nic pisat lebo by si to musel do tretice prerabat
ale nie, vidis hned je to lepsie aj krajsie ked tam nemas z druhej strany matky
neuvazujem o tom, lebo tie folie nie velmi drzia poriadne, vidno, ze je to lepene a cez plexi ja dost pozeram, ked idem pomaly cez jamu alebo tak, takze t potrebujem mat plne priehladneTao napísal: este ma tak napadlo ze ci by sa nedalo to plexi tak zadymovat postupne alebo daka tmava folia tam dat ale ked mas scoota strieborneho tak by to asi nebolo pekne
No ak sa lepsie pozries, vidis, ze nad svetlom presne v strede je cosi cierne. Je to benzinova hadicka, prelepena priesvitnou paskou a nasledne chlpatou izolackou. Je to tam z toho dovodu, ze sa dotyka plast o plast a derie sa /plexi o reflektor/. Dal som tam normalnu tesniacu gumicku, ale sa to spieklo, dal som tam teplovzdornu hadicku, ale ta vypadavala otrasmi. Takto to tam ako tak drzi. Docasne je to v podstate dovtedy, kym nenajdem lepsie riesenie. Ak nad tym budes rozmyslat, tak ber do uvahy, ze to musi zniest tlak, lebo to je pritlacene o refletor, musi to samo od seba drzat na plexi, pretoze otrasom ten tlak nestaci, nemozem to tam akokolvek lepit, lebo ten reflektor je horuci a nejaky silikon alebo obycajna izolacka nedrzi, roztopi sa lepidlo... no a potom by to malo vyzerat lepsie...Tao napísal: Edit: Kuko predsa este na to tak pozeram, prezrad co to tam mas to cierne nad svetlometom na plexi, dufam ze to tam je len docasne
Ak si vsimnes male cierne pasiky na tyckach, po stranach svetla, to je chlpata izolacna paska, pretose sa mi to tam dotyka o predny plas, jednak ho nechcem zodrat, jednak sa bojim, abyto udrzalo, jednak to rezonuje a vydava zvuk, takto je to tam ako akesi tesnenie...[/quote]
vecer tu mas taku foto...Tao napísal: Edit po X-ty krat: odfot to este priamo z predu asi tak vo vyske prs ale cely scoot
no to presvitanie osm uz poriesil, prefarbil som ciernou permanentnou fixkou spodnu hranu, takze uz to nesvieti... len po stranach a to je v poriadku, to plni efekt...TomasARN napísal: to cierne je tam asi preto, ze mu date prenasalo do stitu svetlo z reflektora a vecer mu ,,svietilo,, plexi pred ocami a zle videl.... pokial viem, tak zhana nieco, co tam bude lepsie a krajsie
- Bobo
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Máj 03, 2007 2:29 pm
- Skúter: BMW R 1200 RT
Kuko, to sa poväčšine rieši tak, že plexi sa nepripevňuje priamo ma držiaky, ale dáva sa pod to pružná podložka. Tým sa dosiahne medzera medzi držiakom a plexi a znižuje sa pnutie v upevneníkukolarik napísal: Ak si vsimnes male cierne pasiky na tyckach, po stranach svetla, to je chlpata izolacna paska, pretose sa mi to tam dotyka o predny plas, jednak ho nechcem zodrat, jednak sa bojim, abyto udrzalo, jednak to rezonuje a vydava zvuk, takto je to tam ako akesi tesnenie...

KYMCO XC 250, SUZUKI Burgman 650, BMW R 1200 RT
- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
duky5 to zhrnul velmi spravne... hovno ma zaujima, komu sa to paci a komu nie, ucel to plni a nevyzera to uplne katastrofalne... keby som mal take, ako je na obrazku, je to hanba, aj ked ucel plni, musite uznat, ze toto predsa len je krajsie...duky5 napísal:tak ako je to skarede, tak je to aj ucelne.....cize mat taky skuter, urcite si to tam dam aj ja, kaslat na imidz, nemam 15 a nemusim nanho balit pipky cez prazdniny....
PS temu som objavil az teraz

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
dnes som skusal jazdu z gigantickym plexi a radsej vietor do hlavy...
to ze nefuka na teba nevies odhadnut rychlost a take turbulenice za plexi ze mi tahalo hlavu dopredu 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov