Led Neon
Moderátor: Moderators
no ked tam das vodku alebo slivovicu bude to o neco drahsieKeny906 napísal:mPershing
nemusiis davat len vodu klidne mozes dat aj vodku alebo slivovicu potom to bude este vyraznejsie svietit...a inak prodaaavaju aj vodu mrznuuucu az pod nekolkyyymi stupnami pod 0-ou

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ale silikon aj transparentný nieje uplne priezračný ale trocha taký akokeby zakalený takže to by asi nebolol ono. ale treba to vyskúšať a potom podať info. Inak dobre pasujú 5mmLEDky do takých priesvitných 6hranných trubiek čo sa používajú na vnútorných žaluziách na plastových oknách na natáčanie žaluzii ak sú zo šnurkou a tyčkou treba vyskúšať aj také dačo ak niekto má doma.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

ja by som dal skor cierny alebo cerveny na tesnenie motorov :gt1: to bude svietit bohovoVLADY napísal:Ale silikon aj transparentný nieje uplne priezračný ale trocha taký akokeby zakalený takže to by asi nebolol ono. ale treba to vyskúšať a potom podať info. Inak dobre pasujú 5mmLEDky do takých priesvitných 6hranných trubiek čo sa používajú na vnútorných žaluziách na plastových oknách na natáčanie žaluzii ak sú zo šnurkou a tyčkou treba vyskúšať aj také dačo ak niekto má doma.

- optik
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 06, 2007 4:34 pm
- Skúter: Keeway Focus - custom tuned, Gilera Ice - racing scooter
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapi a co keby ste tam dali nemrznucu zmes co sa dava do chladicov plechoviek? a mate to hustejsie nez voda a uz aj s farbou. Je otazne co to urobi so silikonom ale dala by sa pouzit tavna pistol.
A k uprave dioid aby nesvietili bodovo ale rozptylene maju bratia poliaci pekny navod, len vam link nemozem dat lebo mam malo prispevkov

A k uprave dioid aby nesvietili bodovo ale rozptylene maju bratia poliaci pekny navod, len vam link nemozem dat lebo mam malo prispevkov

- 4BALL
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Aug 30, 2006 12:44 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Ja ich mam dve na podvozku a vypinacik hned pod tachom, svietim iba ked osdstavim alebo na takych "bocnych ulickach"
a jak idu policajti tak to vypniem , niekedy je problem ze sa zabudnem
podla mna ti nic nemozu to jak keby ta isli buzerovat za nalepky ... aspon mne to tak pride

podpis som si este nenastavil