Ake zadne svetlo na moju moto ?

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo optického tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený

Ake zadne svetlo na moju moto ?

#1 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Nov 09, 2006 7:26 pm

Nazdar zhanam zadne svetlo na moju moto ale vzhladom k tomu ze mam cinu sa to neda podla typu , najviac sa podoba svetlo z aeroxu pacia sami napr taketo len neviem ci budu sediet . Nemate s tim skusenosti ? (dole foto mojho svetla)
Obrázok

Obrázok

Toto je moje svetlo :
Obrázok
podpis som si este nenastavil

Scarp
motorkár
motorkár

#2 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Nov 09, 2006 7:28 pm

Nebol by tu niekde nejaky majitel aeroxu co by mi odmeral jeho rozmery ?

geetee

#3 Príspevok od užívateľa geetee » Št Nov 09, 2006 7:29 pm

ho mas vysoke, ale napasovat by sa dalo kebyze upravim plasty okolo, ale bude nutne striekat

Scarp
motorkár
motorkár

#4 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Nov 09, 2006 7:33 pm

geetee
aj mne sa vydelo ine no striekat asi nechcem skoda toho porozmyslam

G

#5 Príspevok od užívateľa G » Št Nov 09, 2006 7:42 pm

z roxa ti tam nesadne...ak ho velmi chces, tak prerabat zadok....si ho zatmav sprejom :wink:

Scarp
motorkár
motorkár

#6 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Nov 09, 2006 7:44 pm

slavo.g
no ja chcem hlavne ciru optiku skoda toho to zas cely zadok nebudem robit kvoli svetlu

geetee

#7 Príspevok od užívateľa geetee » Št Nov 09, 2006 7:51 pm

jak cely, sak staci to cierne, ci nie?

Scarp
motorkár
motorkár

#8 Príspevok od užívateľa Scarp » Št Nov 09, 2006 7:54 pm

geetee
neviem este som to nemal rozobrane ale planujem v najblizsich dnoch

geetee

#9 Príspevok od užívateľa geetee » Št Nov 09, 2006 7:59 pm

sak okolo svetla mas take cierne a v svetle vidiet este asi povodny tvar formy (aerox,focus) ked sa na to svetlo na obr lepsie pozres tak v nom uvidis taku linku (akokeby stary okraj) tvaru svetla z roxa

G

#10 Príspevok od užívateľa G » Pi Nov 10, 2006 12:29 pm

Geetee ma pravdu...s tym roxovym svetlom by sa dalo poriesit, ak si ochotny prepracovat ten podklad pod neho...myslim, ze cez zimu by si do toho mohol ist, aspon sa nebudes nudit

Scarp
motorkár
motorkár

#11 Príspevok od užívateľa Scarp » Pi Nov 10, 2006 5:14 pm

len ci to nebude prislis blba robota ci to nebude moc sirsie alebo take nieco napr chcel by som to co mam uplne na vrchu myslite ze by sa pri troche sikovnosti dalo napasovat?

G

#12 Príspevok od užívateľa G » Pi Nov 10, 2006 6:22 pm

bude sa to dat, zalezi na tom ako velmi to chces zmenit. Ved skus poprosit Geeteeho, ci by nevedel urobit nieco take, aby si tam mohol to svetlo napasovat....je velmi zrucny :wink:

Scarp
motorkár
motorkár

#13 Príspevok od užívateľa Scarp » Pi Nov 10, 2006 6:54 pm

Inak dal som dole plasty a svetlo vyzera takto : sa cudujem ze je ot tak male nevime ci tie nove budu sediet vo vsetkych rozmeroch neviete niekto velkost ? Obrázok

Obrázok

scrat

#14 Príspevok od užívateľa scrat » Pi Nov 10, 2006 7:23 pm

Ako nechcem ti hovoriť čo máš robiť ale nebolo by rozumnejšie radsej peniažky investovať do kevlaru a kontrastky ked už si vymenil tie valčeky?

Scarp
motorkár
motorkár

#15 Príspevok od užívateľa Scarp » Pi Nov 10, 2006 8:38 pm

scrat
No neviem bavil som sa z mechanikom ,kontrastku mozno ale remen mi zatial netreba bo to nema taky vykon aby ho roztrhlo a inak je rozdiel tak cca. 1500 za svetlo a bohviekolko za remen a kontrasku ved myslim ze len remen tolko stoji kvalitnejsi

scrat

#16 Príspevok od užívateľa scrat » Pi Nov 10, 2006 9:58 pm

Scarp napísal:scrat
No neviem bavil som sa z mechanikom ,kontrastku mozno ale remen mi zatial netreba bo to nema taky vykon aby ho roztrhlo a inak je rozdiel tak cca. 1500 za svetlo a bohviekolko za remen a kontrasku ved myslim ze len remen tolko stoji kvalitnejsi
he, ak si vymenil valčeky a nedal kontrastku tak remen trhneš po 3000km. Kevlar stojí presne 1200,- a kontrastka nejakých 300,- :)

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa alcatelko » Pi Nov 10, 2006 10:13 pm

ked ten remen prenasa rovnyky vykon preco by sa mal roztrhnut?a na to aby dal kontrastku +20% tiez trosku zbytocna investicia len pri valcekoch...tie 3kone co tam ma by mu to mali roztrhat uz davno...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

G

#18 Príspevok od užívateľa G » Pi Nov 10, 2006 10:28 pm

takemuto skutru som daval lahsie valceky a potom to pekne ozivilo....oproti seriovemu stavu... skus tam dat 5,4g...aspon sa to bude vediet pohnut z miesta

Scarp
motorkár
motorkár

#19 Príspevok od užívateľa Scarp » Pi Nov 10, 2006 10:31 pm

G
na tychto vylcekoch som spravil 70km naco kupovat zas nove podla mna zbytocnost

scrat

#20 Príspevok od užívateľa scrat » Pi Nov 10, 2006 10:32 pm

alcatelko napísal:ked ten remen prenasa rovnyky vykon preco by sa mal roztrhnut?a na to aby dal kontrastku +20% tiez trosku zbytocna investicia len pri valcekoch...tie 3kone co tam ma by mu to mali roztrhat uz davno...
prečo to tak dopadne môžeme rozkecávať v inej téme. Nepasujem sa za vševeda ale na rozdiel od ostatných uživatelov tohto fóra najviac poznám problematiku a uskalia "tuningu" a úprav čínskych 50ccm 4T motorov. Taktiež mám najvacsie praktické skusenosti s riešením týchto skrytých nástrah. Takže, naznačil som tu scenár kt. bude nasledovať a aj riešenie ako mu predísť. Ten kto chce si rady zoberie, ten kto nechce si na mna spomenie až sa moja predpoveď naplní :)

G

#21 Príspevok od užívateľa G » So Nov 11, 2006 12:41 am

tak ked sa tu zacali bavit o valcekoch, tak som napisal moju skusenost...

geetee

#22 Príspevok od užívateľa geetee » So Nov 11, 2006 10:03 am

scrat napísal:
alcatelko napísal:ked ten remen prenasa rovnyky vykon preco by sa mal roztrhnut?a na to aby dal kontrastku +20% tiez trosku zbytocna investicia len pri valcekoch...tie 3kone co tam ma by mu to mali roztrhat uz davno...
prečo to tak dopadne môžeme rozkecávať v inej téme. Nepasujem sa za vševeda ale na rozdiel od ostatných uživatelov tohto fóra najviac poznám problematiku a uskalia "tuningu" a úprav čínskych 50ccm 4T motorov. Taktiež mám najvacsie praktické skusenosti s riešením týchto skrytých nástrah. Takže, naznačil som tu scenár kt. bude nasledovať a aj riešenie ako mu predísť. Ten kto chce si rady zoberie, ten kto nechce si na mna spomenie až sa moja predpoveď naplní :)
a filter nespomenies? :gt1:

scrat

#23 Príspevok od užívateľa scrat » So Nov 11, 2006 11:51 am

geetee napísal:
scrat napísal: prečo to tak dopadne môžeme rozkecávať v inej téme. Nepasujem sa za vševeda ale na rozdiel od ostatných uživatelov tohto fóra najviac poznám problematiku a uskalia "tuningu" a úprav čínskych 50ccm 4T motorov. Taktiež mám najvacsie praktické skusenosti s riešením týchto skrytých nástrah. Takže, naznačil som tu scenár kt. bude nasledovať a aj riešenie ako mu predísť. Ten kto chce si rady zoberie, ten kto nechce si na mna spomenie až sa moja predpoveď naplní :)
a filter nespomenies? :gt1:
Kua Geetee, ešte, že ťa mám. Jasné filter a nálepka Malossi = minimálne 10PS naviac :D

Btw. čo tvoj skuter? Ako tak čítam stále makáš pre niekoho a na tu svoju karbonovu strelu akoby si zabudal :cry:

geetee

#24 Príspevok od užívateľa geetee » So Nov 11, 2006 12:18 pm

scrat napísal:
geetee napísal: a filter nespomenies? :gt1:
Kua Geetee, ešte, že ťa mám. Jasné filter a nálepka Malossi = minimálne 10PS naviac :D

Btw. čo tvoj skuter? Ako tak čítam stále makáš pre niekoho a na tu svoju karbonovu strelu akoby si zabudal :cry:
daj mi tak 400tis SK a do mesiaca je hotovy

scrat

#25 Príspevok od užívateľa scrat » So Nov 11, 2006 12:24 pm

Kukol som do prasiatka.............mám iba 2430,- v 10korunáčkach :cry:

Zamknuté

Návrat na "OPTIKA"