polirovacia sada
Moderátor: Moderators
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
polirovacia sada
nazdar
neviete kde/za kolko kupim nejaku polirovaciu sadu na chrom/hlinik/nerez pripadne lak a plexi, ktoru mozem pouzit na vrtacku alebo nieco take?
neviete kde/za kolko kupim nejaku polirovaciu sadu na chrom/hlinik/nerez pripadne lak a plexi, ktoru mozem pouzit na vrtacku alebo nieco take?
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
myslis ten chlpaty kotuc? hobby sady v hornbachu alebo profi napr. v autolakoch (napr. v pod.biskupiciach jozef horvath, orechova 20...ma aj lestiace pasty a podobne hovadiny) 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
ty si lenivy... 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- alcatelko
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
kotuc na vrtacku stoji cca 150sk...je aj lesticka (kotuc s motorom) za cca 300sk... a ked ches e-shop tak zagoogli
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ak sa leští plexi tak treba opatrne aby sa neprehrialo a nezačalo mäknúť takže pomaličky a netlačiť dlho na jednom mieste...a samozrejme ak je hlboký škrabanec tak to je vždy vidieť ak sa to aj vyleští oplne tak sa zmení hrúbka materiálu a potom to už inak láme svetlo....Ale dá sa to ale je s tým moc roboty. a samozrejme treba postupne najprv hrubšou pastou a potom uplne najjemnejšou nakoniec som používal zubnú alebo nejaký autopoliš. inak silichrom je moc hrubý a na plasty alebo autolak nevhodný aspoň ten čo som mal ja...
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

ty si nieco poliroval? jak ti bude drzat lak na lesklom povrchu? staci to pretret indulonou raz do tyzdna, mesiaca a je pokoj, ja som nakopavacku rozlestil asi pred rokom, a stale je lesklalil_B napísal:a nastriekal si to potom prisvitnim sprejom?dr.snake napísal:ja som poliroval ale velmi skoro sa to zase zaserie...
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
a ty mi furt nedáš pokoja...geetee napísal:ty si nieco poliroval? jak ti bude drzat lak na lesklom povrchu? staci to pretret indulonou raz do tyzdna, mesiaca a je pokoj, ja som nakopavacku rozlestil asi pred rokom, a stale je lesklalil_B napísal: a nastriekal si to potom prisvitnim sprejom?
to som čítal že to je dobrá ochrana pred oxidáciou.
no ten sprej bude držať ked povrch odmastíš....
a už aj sa mi bude chcieť každý týžden natierať motorku indulonou...
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
Podla mna lepší jak indulon by bol asi silikonový olej pretože ten je odolný a ak sa ním zasere napríklad predné sklo tak je velký problém to dostať dole.raz som si striekal plasty a dostalo sa mi aj na sklo a nebol som potom moc natešený... 

- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
noo a s toho silikonoveho oleja sa daju umyt necistoty??VLADY napísal:Podla mna lepší jak indulon by bol asi silikonový olej pretože ten je odolný a ak sa ním zasere napríklad predné sklo tak je velký problém to dostať dole.raz som si striekal plasty a dostalo sa mi aj na sklo a nebol som potom moc natešený...
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
nečistoty??? umyť ??? to ako myslíš , šak nečistoty idú zväčša umyť vodou a nejakým saponátom zo všetkého a myslíš ako že či to ide lahšie alebo že či to nerobí nejaký taký maglajz potom ako keď máš normálny olej a na neho sa nalepí bordel??? šak to sa len tak zlahka strekne s tým olejom a potom sa to vyleští aby tam nebola viditelná vrstva toho oleja...taký olej sa prif dáva aj do lešteniek a pod . samozrejme že to treba streknúť na čistý umytý a vysušený povrch. bežne sa to používa na plastové časti na autách aj na pneumatiky ale len na boky....

- VLADY
- spammer
samozrejme že to pôjde dole to blato poprípade by sa to dalo napatlať aj nejakým voskom na karosériu a vyleštiť a to super odpudzuje vodu a špina tak neprilne ako keď je to neošetrené. to je vidieť aj ak prší kto má navoskované auto tak sa tvoria len kvapky z vody a kto na lak kašle tak má potom tú vrstvu vody súvislú....