blinkre na skuter
Moderátor: Moderators
- jeffo
- skútrista
- Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
- Skúter: Honda PCX 150
blinkre na skuter
no ukazte sa co mate za blinkre na skutrikoch???

Naposledy upravil/-a jeffo v Pi Mar 02, 2007 6:59 pm, upravené celkom 2 krát.
ja uz nedavam nelepky presne pre toto uz ich tam mam dost vlastne ja som ich pri kupe mal dost . Ale predstava novych smeroviek ma laka lebo tie povodne su hrozne a napr ako ma keeway huricane sice cire ale obrovske voci skutru to nechcem ak mi vyjde to co vybavujem tak s CBR budem mat pekne malickescrat napísal:He, včera mi kamoš prinesol 5x A4 s nálepkami tak som sa vyjašil, teraz to fakt vyzerá jak kolotoč
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
aj smerovky musia mat nejake to schvalenie a nejaku normu E
pokial ta zastavi policajt a ma podozrenie ze si pozmenil technicky stav vozidla v rozpore so zakonom moze ti odobrat technicak a pojdes na stk a na zaklade vysledku ti ho potom mozno vrati
nikdy som ale o takom pripade nepocul ze by za smerovky niekto niekoho buzeroval ved to je chore... blika to tak to blika
pokial ta zastavi policajt a ma podozrenie ze si pozmenil technicky stav vozidla v rozpore so zakonom moze ti odobrat technicak a pojdes na stk a na zaklade vysledku ti ho potom mozno vrati
nikdy som ale o takom pripade nepocul ze by za smerovky niekto niekoho buzeroval ved to je chore... blika to tak to blika
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Vo vyhláške by to malo byť udané ako vysoko alebo nízko môžu byť smerovky (a nielen smerovky ale myslím že všetky svetlá čo sú na vozidle použité) umiestnené a ak majú na sebe homologačnú značku také to Ev krúžku a nejaké číslo k tomu tak by to malo byť ok. a okrem toho ako tu už dakto písal na moto smerovky niesu povinné môžeš ukazovať aj rukami ale zas na druhej strane neviem ako to je ak bolo moto zo smerovkami už schválené a niekto ich odmontuje????
Ale aj tak to bude presne tak jak napísal vedúci hlavne že to bliká a že to je dobre vidieť aj cez deň.

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.