potreboval by som daky slusny vifuk a veci tomu podobne

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo optického tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
struter
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#1 Príspevok od užívateľa struter » St Máj 16, 2007 6:54 pm

he,he,sranda :D a tak napisať o aky skuter ide?hmm? :? a neviem,ale citim sa ako v nemecku-tiež nepoznaju ypsilony... :lol:
podpis som si este nenastavil

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#2 Príspevok od užívateľa aumirek » St Máj 16, 2007 9:22 pm

nejenom to y ale ona ani optika nemá až tak moc společného sa vejfukem

bbnation
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Pi Máj 11, 2007 10:22 pm

#3 Príspevok od užívateľa bbnation » Št Máj 17, 2007 9:28 am

Mozno chce ten vyfuk na paradu a nie na zvysenie vykonu. :D

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Máj 17, 2007 9:34 am

jj ked pise ze slusny tak asi taky co je tichucky a nerobi bordel a pekne vyzera :lol:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

struter
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
Kontaktovať užívateľa:

Re: potreboval by som daky slusny vifuk a veci tomu podobne

#5 Príspevok od užívateľa struter » Št Máj 17, 2007 12:30 pm

Michal Mikulasik napísal:musim sa pustit do mojho skutrika chcem ho trosku zastepit nech to ma lepsi zvuk aj tah potrebujem poradit bo som stoho lavi som pocul o vifukoch a pruzinkach a valcekoch ale neviem ake su najlepsie :oops:
takže si myslim že v prvom rade by si si mal zvážiť či chceš vyfuck pre parádu,alebo kôli výkonu...ak kôli výkonu,tak musíš tresnuť sumu koľko si ochotný do toho scoot dať a čo všetko chceš meniť... a tak ti možno aj niekto poradí....lebo ak by si si čítal celé toto fórum,tak je to milion krát rozoberané...

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Máj 17, 2007 12:37 pm

a hlavne na co to chce, co uz v tom ma a co tam vsetko planuje este dat...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

ripper

#7 Príspevok od užívateľa ripper » Št Máj 17, 2007 12:49 pm

keby si si radsej presiel forum a potom napisal? :shock:

yrex

#8 Príspevok od užívateľa yrex » Št Máj 17, 2007 4:05 pm

Michal Mikulasik napísal:musim sa pustit do mojho skutrika chcem ho trosku zastepit nech to ma lepsi zvuk aj tah potrebujem poradit bo som stoho lavi som pocul o vifukoch a pruzinkach a valcekoch ale neviem ake su najlepsie :oops:
najlepsie pruzinky a valceky su tie z nerezovej ocele :) a to mas jedno vsetke su o tom istom si hebo, polini, mallosi. A nemysli si ze ked kupis vyfuk, pruzinky kontrastne aj spojkove a valceky tak si vyhral. NAjlepsia kombinacia k vyfuku aj new vario lebo tie serie mozes dat rovno do kosa. Tie stupajuce krivky su tam o hofne. MOj typ for u je Technicas Next-r alebo Vy-fuck Stage6 PRO for Mianrelli, a vario Mallosi multivar ale ked ces kus usetrit tak mottoforce za 1400kč
ps: ide ti to 70 na seriu a co myslis ze kolko ti da seria 50ccm ak tam hodis fuck a vario ta 80km. Cize za takych 8litrov co do toha das pojdes o 8-10km viac 1km/h 1000sk :) nice

janykaj

#9 Príspevok od užívateľa janykaj » So Máj 19, 2007 5:21 pm

yrex napísal:
najlepsie pruzinky a valceky su tie z nerezovej ocele :) a to mas jedno vsetke su o tom istom si hebo, polini, mallosi. A nemysli si ze ked kupis vyfuk, pruzinky kontrastne aj spojkove a valceky tak si vyhral. NAjlepsia kombinacia k vyfuku aj new vario lebo tie serie mozes dat rovno do kosa. Tie stupajuce krivky su tam o hofne. MOj typ for u je Technicas Next-r alebo Vy-fuck Stage6 PRO for Mianrelli, a vario Mallosi multivar ale ked ces kus usetrit tak mottoforce za 1400kč
ps: ide ti to 70 na seriu a co myslis ze kolko ti da seria 50ccm ak tam hodis fuck a vario ta 80km. Cize za takych 8litrov co do toha das pojdes o 8-10km viac 1km/h 1000sk :) nice
....šumne ši mu to vytmavel 8)

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#10 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Máj 20, 2007 5:27 pm

Ja to furt tvrdím že tuning je k ničomu..... :D :D :D
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

janykaj

#11 Príspevok od užívateľa janykaj » Ne Máj 20, 2007 6:19 pm

VLADY napísal:Ja to furt tvrdím že tuning je k ničomu..... :D :D :D
...ja môžem len a len súhlasiť 8)

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#12 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Máj 20, 2007 6:28 pm

Všetci alebo aspoň väčšina čo sa im zdá že je to OK lebo majú len AM tak aj tak počase si dorobia papiere a kúpia aspoň tú 125ku....Ale ako koníček je to dobré aj ten tuning...aspoň nesedia v krčme a finančne to výjde narovnako :twisted:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

janykaj

#13 Príspevok od užívateľa janykaj » Ne Máj 20, 2007 6:30 pm

lenže v krčme peniaze prečúraš a z tunningu aspon niečo máš :wink:

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#14 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Máj 20, 2007 9:13 pm

Tuning je dobrej jako koníček pokud to někoho baví.Ale taková jsou fakta za cenu rovnající se ceně toho skutra zvednutí maximálky o 30 procen zvednutí spotřeby o 100 procent i více kratší životnost o polovinu zvuk jak rozzuřenej vysavač a je na každým jakou cestou se dá.

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#15 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ne Máj 20, 2007 9:20 pm

tuning sa oplati ked mas papiere na 50ccm iba...kupis lacnu 50ccm trebars s lagrom motorom a vacsinu veci tuningovych kupis cez bazar...cize kupis skut za 15tis das do neho cca 15tis aide jak 125ccm co kupis ojazdenu za 40-50tis :D ..zerie potom cca o 2 litr viac a je to hlucnejsie :shock:

geetee

#16 Príspevok od užívateľa geetee » Ne Máj 20, 2007 10:06 pm

yrex napísal:
ja a dam ruku do ohna ze aj focus mame nazor ze az na jeden vyfuk je to blbost, spitaj sa focusa kolko mu ide na seriovom variu

Zamknuté

Návrat na "OPTIKA"