farba
Moderátor: Moderators
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
- Skúter: Yamaha BWs
- Kontaktovať užívateľa:
farba
co vravite na scooter vo farbe biela perlet a doplnky ako:podlaha kryt na baterku plast kde je starter a ten mali plast pod sedackou cierna leskla????
podpis som si este nenastavil
- Inscene
- skútrista
- Dátum registrácie: Št Feb 22, 2007 11:50 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
cit:alebo pôjdem za ujom nech mi da katalog farrieb a potom vam povim..on strrieka auta v jednom nemenovanom podniku
hej chod a vypytaj si motorkovy vzorkovnik....a ver tomu ze sa ti bude pacit kazda:)) oranzova metaliza a cierna zo zlatim zrnom
pekna kombinacia
hej chod a vypytaj si motorkovy vzorkovnik....a ver tomu ze sa ti bude pacit kazda:)) oranzova metaliza a cierna zo zlatim zrnom

Naposledy upravil/-a Inscene v Po Máj 28, 2007 10:53 am, upravené celkom 1 krát.
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
- Skúter: Yamaha BWs
- Kontaktovať užívateľa:
oki diki...ja som sa snim rrozprraval a povedal ze najprrv si to mam obrrusit a potom mi donese vzorrkovnik a nastrriekatoInscene napísal:odo napísal: alebo pôjdem za ujom nech mi da katalog farrieb a potom vam povim..on strrieka auta v jednom nemenovanom podniku
hej chod a vypytaj si motorkovy vzorkovnik....a ver tomu ze sa ti bude pacit kazda:)) oranzova metaliza a cierna zo zlatim zrnompekna kombinacia