Xenony
Moderátor: Moderators
- DamiBiker
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Aug 13, 2007 10:50 am
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
sedo ja viem zohnat xenony aj na moto ... cenu ti viem presne povedat ak mas zaujem .. cena normalneho cca 1300 a bixenonu 1750 (1 ziarovka s riadiacou jednotkou) lenze teraz som volal s otcom ... takze to neni dobre lebo je to do auta ... motorkovi je drahsi ... bixenon cca 3000sk
podpis som si este nenastavil
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
xenony bixenony .. ,myslis ze to je ako normal zirovka.. keby to je skutocny bixenon tak ti to ani neutiahne a tam su ine veci a problemy, ked to chcu dat hoc len do afta, ne to este do scoota... nehoworim o spominanom zahrievani a pod.
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
no sak jedine ze k tomu nieco budes mat.. to zohrievanie tusim su aj chaldnejsie to sa mi uz nezdalo ked som to pisal
:) ale tata nieco mi howoril ze to neni len tak jak vymenit ziarovku tam su ine zapojenia
Prsote ze to neni len tak

ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- respectman
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 14, 2006 3:09 pm
- Skúter: Kymco CV3
ja mam na maxstrovi xenon a je to v pohode...mam 2 reflektory. v pravom mam xenon h7 6000k 35W urceny na stretavacie svetlo a v lavom svetle mam origo ziarovku h4 35/35W ktora sluzi ako dialkove svetlo. cez den jazdim s tym dialkovym svetlom a verte, ze to menej oslepuje ako xenon
A ten xenon co mam je urceny do auta a nemal som ziadny problem ho tam dat. staci, ze clovek trosku porozmysla. tak vela stastia 

- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja mam tiež na speedovi xenon z auta, mam dva reflektory, stretavacie (šošovka) - tam je xenon, nebol žiadny problem a ako píše G stačí porozmýšlať, diaľkové - klasická žiarovka taká jak ide do speeda myslím H1S alebo taká nejaká divná patica. Cez den jazdim s dialkovým a v noci so xenonom
podpis som si este nenastavil