Farba na smerovky
Moderátor: Moderators
- Palo256
- trojkolkár
- Dátum registrácie: St Júl 09, 2008 8:17 pm
- Skúter: neuvedený
Farba na smerovky
nazdar ..
chcel som sa opytat ci nemate niekto farbu na smerovky a svetla..na zatmavenie ..neostala niekomu po prestavbe scootru?? naco by som kupoval celu ak ma niekto kupil by som ak date za rozumnu cenu..
a este sa chcem osprvedlnit ak uz niekto toto ponukal ale vo vyhladavaci som to nenasiel.
vopred diky
chcel som sa opytat ci nemate niekto farbu na smerovky a svetla..na zatmavenie ..neostala niekomu po prestavbe scootru?? naco by som kupoval celu ak ma niekto kupil by som ak date za rozumnu cenu..
a este sa chcem osprvedlnit ak uz niekto toto ponukal ale vo vyhladavaci som to nenasiel.
vopred diky
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
svieti to o dost hosrie...zvlast ak to streknes riadne...ked das len taky poprasok aby to kusok chytilo odtien do tmava svieti to este good...autolaky alebo lepsie farby laky to kupis
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Palo256
- trojkolkár
diky moc uvidim co sa bude dat s tym urobitmr.rabino napísal:Vyraba to napriklad aj MOTIP Dupli ...vola sa to ze Tuning Backlight a vizera to neako takto ..
Zohnat to mozes vsade tam kde predavaju Motip spreje objednaju ti to a mas ked to tam nebudu mat ... Pokial viem tak maju čiernu červenú modrú a zelenú

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja mám červený...akurát som sa to neodvážil použiť na tie origo krytky lebo ak sa nezadarí tak je to nevratný proces, potom som s tým striekal dačo iné a možno polovica spreja ešte dakde je... ale asi by si chcel inú farbu ako červenú....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
pocuj vlady .. ak to nebudes chciet mozno by som to vzalVLADY napísal:Ja mám červený...akurát som sa to neodvážil použiť na tie origo krytky lebo ak sa nezadarí tak je to nevratný proces, potom som s tým striekal dačo iné a možno polovica spreja ešte dakde je... ale asi by si chcel inú farbu ako červenú....
- Palo256
- trojkolkár
jj ja by som cel asi radsej ciernu...ale neviem ked vas tak ocuuuvam ani sa mi do toho nechce:DVLADY napísal:Ja mám červený...akurát som sa to neodvážil použiť na tie origo krytky lebo ak sa nezadarí tak je to nevratný proces, potom som s tým striekal dačo iné a možno polovica spreja ešte dakde je... ale asi by si chcel inú farbu ako červenú....
- mr.rabino
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Dec 11, 2007 9:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Acetonom by to mali ist dole podla mna takze ...kludne by som to skusil ...VLADY napísal:Ja mám červený...akurát som sa to neodvážil použiť na tie origo krytky lebo ak sa nezadarí tak je to nevratný proces, potom som s tým striekal dačo iné a možno polovica spreja ešte dakde je... ale asi by si chcel inú farbu ako červenú....
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Presne toto že ak to je nestvrdnuté ten sprej tak to ide dole aj denaturovaným liehom aj benzínom bez poškodenia plastu ale ako to už zaschne tak len acetónom a pod (C6000) a to už leptá aj samotný plast... a teraz je otázka striekať to zvnútra alebo zvonka?? ja som skúšobne strekol plexisklo a nezdalo sa mi to moc dobré...bolo to nerovnomerne nanesené respektíve mal som problém to naniesť rovnomerne ..a pritom to bola rovná plocha..ako by to dopadlo na origo krytke smerovky ktorá má tvar aký má nevim, ale asi moc dobre nie , tak preto som sa na to vykašlal. Možno ak by som mal scooter na ktorý by stáli nové krytky pár stovák tak to risknem ale na môj GD by to bolo drahé skúšanie... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

nic sa nebojte tych sprejov. ak budete striekat s rozumom nie je co pokazit. pozor na to, ze ked je farba este "mokra" tak to este slabo vidiet odtien. celkovy odtien zatmavenia sa prejavi az vyschnutim. striekal som viacero svetiel a este sa mi nepodarilo to dosrat. len pekne z daleka striekat a vzdy jemne pridavat. neponahlat sa, chce to cas. tu je priklad blinkrov na maxstrovi. Jemne zatmavenie na pohlad a pritom oranzovu vidiet v pohode.

- skaza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Aug 11, 2007 3:40 pm
- Skúter: Keeway Focus
ja mam tento isty cierny a ako neuskodilo to moc tomu akurat ked moc svieti slnko tak to nei bohvie ako vidiet mam to aj na krite brzdoveho svetlaPalo256 napísal:diky moc uvidim co sa bude dat s tym urobitmr.rabino napísal:Vyraba to napriklad aj MOTIP Dupli ...vola sa to ze Tuning Backlight a vizera to neako takto ..
Zohnat to mozes vsade tam kde predavaju Motip spreje objednaju ti to a mas ked to tam nebudu mat ... Pokial viem tak maju čiernu červenú modrú a zelenú
- anndy
- cyklista
- Dátum registrácie: Št Aug 28, 2008 3:58 pm
- Skúter: KEEWAY MTRIX 125
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Farba na smerovky
no napriklad nemate niekto zadne sklicka na smerovky na matrixa ? ?? daka