Toto mi robí moje Piaggio NRG MC3 Purejet r.v.2002.

Ked som ho kúpil všetko bol ok išlo perfektne maximalka bola 95 km/h. Problem bol v tom že zhruba týždni, ked som stál na mieste a pridal som zrazu plný plyn tak otáčky vyskočili na 6000 a začalo to trhať ale ked už dosiahlo 8000 tak všetko bolo oukej, ale ked som pridával plyn pomalšie tak sa to plynule rozbehlo, ale potom to už robilo aj niekedy za jazdy ako keby motor prestal ťahať a potom cca po sekunde začal zase ťahať. Tak potom som to rozobral lebo my praskla jedna hadička

na privod paliva k pumpe, ale už nebudem meniť jednu hadičku tak už som vymenil všetky, vstrekovaciu stryku som dal vyčistiť lebo bola celá od karbonú, všetko som vyčistil, poprefukoval. Všetko som zložil presne tak isto ako to bolo, nalial benzín 3 som otočil kľučom nech sa nasaje benzínu a hned to chytilo

nechal som ho trošku pobežať nech sa zohreje a potom celý natešený

idem ho vyskušať a pridam plyn a nič

otáčky stúpli o 500-1000 ani som sa nepohol ako keby ho dusilo.
Motor nabehané 28000 km veľmy zachovalý stroj všetko je originál iba bol odblokovaný. Tlak benzínovej pumpy je 160psi presne ako je predpísané a tlak kompresora je 5-5,5 baru. Nič netečie všetky hadice su ok, mám tam dierky v airboxe a malossi red sponge a sviečka je čierna jak uhlík. Nechápem to akože som s tým vyčistením tomu poškodil?
Prosím poradte čo to môže byť??? 
tu je video ako to...
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=Pu2fa5sFimo[/youtube]
Upravené, presunuté.